Regisztráció Blogot indítok
Adatok
_A_ Közbiztonság Szilárd

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A különleges sörökre nyitott szemű vásárló már rég tudja, hogy az IKEÁban svéd söröket is lehet kapni. De vajon érdemes-e beruházni?A dobozos, félliteres Mariestads a büfében is kapható, de talán érdemesebb a pénztárak után következő IKEA Food boltban megvásárolni. Ha…..
Az elmúlt két évtizedben divattá vált az, hogy külföldre rohangálnak bal-, és jobboldali újságírók, publicisták, azon megszentelt oknál fogva, hogy külföldi elítélő véleményekkel támasszák alá itthoni politikai kritikájukat. Hogy e veretes hagyomány mikor alakult ki,…..
_A_ Közbiztonság Szilárd 2011.01.03 18:12:19
@József István:
Nem, nem csk annak kapcsán. Az utóbbi 7 hónap kapcsán.

@Neo07:
Te, ezeket nem Orbán Viktorról írtad?
Mert ez egy az egyben illik rá:

"előre megfontolt szándékkel, és módszerekkel végez olyan országimázs-pusztítást, amit hatásait nem, vagy csak alig lehet kivédeni"

Meg ez is:

"elriasztja az ország potenciális ügyfeleit, szántszándékkal besározza hazán jó hírének maradékát, az nem tekinthető racionális gondolkodásmódnak, így - normális - gondolkodásnak sem"

De örülök, hogy megtudhattam tőled, hgoy Orbán Viktor hazaáruló. Bár már gyanakodtam én az utóbbi pár hónapban, kezdve a Kósa-Szíjjágázt duó forintbedöntő nyilatkozatai óta, a nyugdíjpénztárak pénzének elrablása és a sajtóterrortörvény ebben csak megerősített. Meg a haverok adómentességét biztosító válságadótörvény is.

@Gatinho:
Az vagyok, na és? Legyünk barátok, vagy mi a fasz?
_A_ Közbiztonság Szilárd 2011.01.03 18:14:51
@Zigomer Trubahin:
Igen, így van.
De nézz utána bátran.
(Ja, és ezek nem nézetek, hanem tények. Lapozgass egyetemi angol tankönyveket, hátha segít.)
    Tényleg elképesztő, mit meg nem engednek maguknak a magyar rádiók! A fenti címet a Tankcsapda Agyarország című dalából kölcsönöztem, jól leírja, hogy fiataljaink micsoda fertőt kénytelenek hallgatni nap mint nap. A Tilos elleni NMHH-fellépés csak az első lépése…..
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
Régen látott össztűz zúdult ma az Európai Unió országaiból az Orbán-kormányra. A német lapok többek között vezérelvű országról értekeztek, a luxemburgi külügyminiszter a belarusz diktátorhoz hasonlította a magyar kormányfőt, Angela Merkel pedig az egyik szóvivőjével…..
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
A Google Translate szokta így megoldani azokat a szavakat, amiket nem ismer fel: meghagyja eredetiben. Gábor beküldésében súlyosabb az eset, mert itt a fordító még magyarázott is hozzá:Igazából nem tudom, hogy félrefordítással vagy az emberi hülyeség és tájékozatlanság…..
Mármint nem arról van szó, hogy Szalai Annamária villantott volna a Ma Reggelben, hanem a Bors találta meg a google egyik leggyakoribb keresőszava nemzeti verzióját: tárogatás! Micsoda találékonyság, azt a kirelejzumát neki! És szögezzük le gyorsan, mielőtt megszavazzák az új…..
Modorosblog Bacon szalonna 2010.11.23 06:00:00
-Ezt figyeld, mekkora gyökerek ezek. Ott, a következő oldalon: bacon szalonnával töltött pulykamell. Még jó, hogy nem turkey pulykával meg pommfritt-krumplival, mi?-Hihi, de gáz. Az. Meg sampinyongomba. Tehát: gombagomba. Aztán CD-lemez. Jamón Serrano-sonka.-Ez csak a jéghegy…..
_A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.23 18:24:18
@Szanaszét Szolizott Szilikonos Szőke:
ülü = ölyv (ölyü)
Már régen az újságárusoknál volt a bulvárlap, amikor Észak-Korea hajnali hét körül ágyúval kezdte el lőni a Jonpjong-sziget. Az egyes források szerint már négy halálos áldozatot követelő akcióból reméljük, nem lesz világháború, de a Borsra most már mindenképp más…..
_A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.23 15:11:29
@barb te geci rohadjon meg a kurva anyád:
Hűha, azt hiszem, te most erősen izgalmi állapotba kerültél...

Ez a barb annyira jó csaj?
_A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.23 16:54:13
@Rigghead:
Képzett asztrológusok?
Húbazmeg...

Képzett csirkebéljósokkal mi a helyzet?
_A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.23 18:11:11
@bumerángos csilla: eZZel, aZZal:
Ha még Kínát meg az arabokat is belevennék, teljes is lenne a lista, felsorolva az összes lehetőséget.

Egyébként az megvan, hogy hogy hirdet az új Porschéra vágyó?

- Jó lenne még egy 911.
Urbanista Van-e pesti koldushumor? 2010.11.23 13:30:00
  Attila lassan házi szerzővé avanzsál az Urbanistán. Legújabb vendégposztjában egy érdekes kérdést vet fel: hol a pesti koldushumor?   Flaszterhumor Most, amikor Budapesten napirenden van a közterületek "hajléktalanítása" és a koldusok megrendszabályozása,…..
_A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.23 18:01:24
@Szocio Pata (kikvogymukblog):
És ha direkt egy idegen harcművészeti stílussal akarja őket meglepni?
_A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.23 18:07:19
@bkrix:
Egy kotont?
Két nap alatt ketten is felfedezték Orbán Viktorban a latin szeretőt. Két nap alatt ketten is felfedezték Orbán Viktorban a latin szeretőt.Először Kopits György, az annak idején Fidesz által javasolt Költségvetési Tanács eredetileg Fideszhez közelálló elnöke,…..
_A_ Közbiztonság Szilárd 2010.11.23 16:33:33
 Pedig milyen kedvesen buta név volt. De mégsem hívhatunk törpének egy olyan állatot, amelyik három hónapos korára három egész egyheted iPhone hosszúra megnőtt.Az állat 3.14* iPhone hosszú (*a pontosabb mérethez katt)Nos igen, az állat megnőtt, erősebb lett, úgy harapja a…..