Regisztráció Blogot indítok
Adatok
faszi

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az eredeti címből a Metallica kitűnő Seek and Destroy c. dalművére asszociálhatunk, amit volt szerencsém saját füllel hallani  a 2010. májusában a Puskás Ferenc Stadionban adott koncerten; úgy hasított,  mint állat. A szocialista béketáborra vonatkozó negatív jelzők miatt ez az epizód nyilván nem…..
faszi 2022.11.12 08:37:46
@Gabba: Szolgálati időn kívül fegyvert hordani tilos! ( az orosz)
faszi 2022.11.12 17:29:30
@Gabba: Ugyanitt : Alig használt orosz nyelvtudásomat németre cserélném...
1898. William Röntgen röntgengépeit népszerűsíti az Omahában megrendezett állami kiállításon. Tartok tőle, hogy a fotón nem látható maga Röntgen, de a krónikák szerint ott volt a vásáron 1923. Harry Houdini szabadulóművész mutatványa közben, a kanadai Vancouverben 1926. Férfi szépségverseny…..
Blogkocsma Búbos hús 2022.02.13 11:49:00
Kedvenc roma pultosommal "főzőcskéztünk" múltkoriban. Szájkarate volt természetesen. Ő említette a púpos hús nevű ételt, nagyjából el is mondta, hogyan készül. Itthon utánaolvastam, de valahogy nem akart összeállni a kép. Volt mindenféle recept gombával és paradicsommal, akadt ananászos, meg az…..
Hihetetlen, egyszerűen döbbenetes történet bontakozik ki egy alig néhány napja a YouTube-ra feltöltött dokumentumfilmből, ami - ha igaz a sztori - egészen új magyarázatot ad arra, miért is volt hazánk a szocialista blokkon belüli "legvidámabb barakk"...
faszi 2020.11.11 22:24:52
@MIG-31: 0.5 g egy városnyi vízben-ők találták ki a homeopátiát
faszi 2020.11.12 08:03:28
@Örömhernyó: köszi,megint tanultam valamit
faszi 2020.11.12 23:55:37
@Gabriella Vass: akkor most 0.5 g egy városi víztárolóba homeopátia vagy sem?
Nemrég írtam a rendszerváltás óta készült legjobb magyar filmekről, most még nagyobb fába vágom a kiskésem, minden idők legjobb magyar alkotásait gyűjtöm össze. Mielőtt beleugranánk a listába, szükséges tennem néhány disclaimer-t, elkerülendő az elkerülhetetlent, ha egy mód van rá, legalább…..
faszi 2018.04.13 13:47:29
Hétvégén nagyot ment az MTVA egyik riportere, aki a Bajai Halászléfőző fesztiválról kissé furcsán, galuskásan beszélve jelentkezett be, és le is keverték menten, mert hát égő volt kissé nézni a vergődést (a riportalanyok meg trollkodtak is egy sort a legendás népszopás-baki felemlegetésével…..
faszi 2017.07.10 17:52:24
@Milky Horse: a pilóták is?
üdv
egy pilóta
Ha nálad még soha nem volt muslica (vagy muslinca – mindkét alak helyes ;)), akkor ez a cikk nem neked szól, mert bizony a kis dögöktől való megszabadulásról fogok írni!  Nem mondom, hogy nem vagyok kicsit rendetlen (de!), azonban olyan lakásban is megjelennek ám, ahol mindig minden tip-top. Elég…..
A mai játékot dagatt kolléga ajánlotta. Alapvetően egy html alapú fejtörő, ahol a cél az, hogy eljussunk az utolsó pályára. A játékhoz egy számítógépre, és némi logikára lesz szükségünk. Eddig a 2700 próbálkozóból mindössze két embernek sikerült csak. Jelenleg a 11.…..
Az időutazás témáját már sokan sokféleképpen feldolgozták mozgóképes formában. Ennek ellenére mégis úgy gondolom, hogy kevés az igazán minőségi, emlékezetes darab. Vagy logikai bukfencekkel vágják tönkre az egész koncepciót vagy szimplán az időutazás témáját nem…..
faszi 2015.01.31 21:36:21
Angelina Jolie vallomása a NYTimes hasábjain kétségtelenül a hét híre lett és az egész világ figyelmét a mellrákra, illetve a gyakran mögötte álló örökletes okra, a BRCA1 és 2 génekben bekövetkező mutációkra irányította. Öröm az ürömben, hogy a hasznos…..
Az ötpontos értékelés ezúttal nem játéknak, hanem poénnak szól. A poént pedig az egyik legjobb webcomic, az XKCD követte el, itt lehet megnézni, hogyan képzelik ők a mennyországot. A képregényből játék is lett, a címe Heaven, és a legkönnyebb tetrisklón, ami valaha készült.…..
Varánusz Fullasztó közöny 2010.10.04 08:00:00
A választópolgárok több, mint fele üzent tegnap valamit a politikai elitnek. Kormányunk és Orbán Viktor szerint: jóváhagyják a kormány eddigi politikáját. Az MSZP szerint meg pont az ellenkezőjét tették azzal, hogy nem szavaztak. Szerintem meg felesleges turkálni az…..
faszi 2010.10.04 14:46:32
@Rocky: az a baj hogy itt pistikének írószert nem kínáltak fel csak egy rakás szart egy seggberúgást,és egy tál romlott paradicsomos káposztát ezekkel meg nehéz rajzolni.
marad az hogy elbőgi magát.(fehér kocka)
A Zugügyvéd pilótaként is tudja, hogy a repülésnek megvannak a szigorú szabályai,  és pilóta gyermekeként arra is emlékszik, milyen volt felnőni Kecskeméten a reptéri lakótelepen a leszálló MIG-ek alatt. Tisztelt Zugügyvéd!Azért írok Önnek, hogy segítséget kérjek…..
Persze lehet erőlködni, hogy akkor ma este csak azért is, hú de nagyon, és amíg a feje tetejére áll a világ. Lehet arról álmodni, hogy konfettiben úszva, önfeledten hajnalig. De a valóság akkor is az, hogy a szilveszteri bulikon csak erőltetett jókedv, kínosan túlzásba vitt…..
faszi 2009.12.31 20:25:35
Pofonegyszerű, és emiatt csak rövid munkakerülésre alkalmas játék a Plumet. A feldat mindössze annyi, hogy egyre lejjebb jussunk a pályán, miközben az akadályozó pályaelemek egyre gyorsabban jönnek felfelé. A grafika egyszerű, de a zene jó, a pályák viszont lehetnének kicsit…..
Egy brit horgász fogta ki Tájföldön Thaiföldön azt az édesvízi tüskésráját, amely tömege elérheti akár a 350 kilogrammot is, és ezzel lehet, hogy elnyeri a legnagyobb horgászbottal zsákmányolt édesvízi hal címét.A Mekong-folyó réme nem csak az amúgy biológusként is…..
faszi 2009.03.03 07:19:12
Vadulás gondozatlan lejtőkön, nomád körülmények, agyament kurjongatás. Miklósi Gábor bemutatja a legalább középhaladó szűzhómániások Mekkáját, a primitív, de annál élvezetesebb déli Chopokot, Budapesttől mindössze 2,5-3 órányira. Alapok:  A "kedvenc…..
faszi 2009.01.08 00:50:49
@Karcolt lendület: "túlspirázása"
túlspiláz-színészi műszó a német spiel
szóból, egészen magyarul:túljátszza
(gyaloggaloppban sem ejtették ki rendesen)
Amit írsz azzal teljesen 1etértek
Félrefordítások Elveszett 2008.10.02 07:14:00
Elsőre nem értettem a most következő beküldött félrefordítást, aztán másodikra sem. Aztán sokadjára csak leesett. Nektek biztos gyorsabban fog menni. Standupc küldte:Régebben egy fordítóirodánál dolgoztam. Egy privatizációs tárgyalássorozat egyik fordulójánál fordítottuk a…..