Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Read

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
RÖVIDHÍRIgazságosabb, arányosabb és méltányosabb közteher-viselési rendszer alapjait kell megteremteni a személyi jövedelemadózásban. Ösztönözni kell azt, hogy az emberek minél magasabb bejelentett jövedelemmel dolgozzanak. Ezért a Nemzeti Boldogulás és Legfőbb Jóság…..
Read 2010.11.23 13:42:23
@Netkalóz: Izraeli gyógyszercég vegyesen fizet. Egy diák keres 460 Ft bruttót óránként kölcsönzött munkerő nagyon sok van ott.
Egy kölcsönzött takarító folyamatos 3 műszakban 65 000Ft nettót visz haza.
Egy kezdő szakmunkás 130 000 /hó, az 700/800Ft órabérre jön ki. HA kölcsönzik akkor havonta hosszabbítják a szerződést akár 2-4 éven át és nem kap plusz juttatásokat.
Ha átveszi a cég akkor kap kafetériát 350K/év
25% adót ebből is vonnak. Adnak a biztonságra minden tele van kamerával. 2 percenként szondáztatják a melóba érkezőket, és kiforgatják a táskádat is befelé jövet, kifelé menet, nehogy becsempésszél vagy kicsempésszél valamit. Úgy kezelik a melóst mintha lopni járna oda.

Egy 20-25 éves múltú szakmunkás 150-220 között keres attól függ hogy férfi vagy nő, a pasik többet kapnak 20-30% al... ha 3 műszakos akkor 39% pótlékot kap rá, ha folyamatos 3 műszak akkor 70% pótlék de ez halál kemény. Vegyi üzem, sok méreg, rámegy a májad hamar.

Feljebb már megéri melózni...
Egy mérnök 2-5 év tapasztalattal 300-310K kezdő fizetést kap.
Ha kiemelik egy kicsit 400 -500K
Osztályvezető doktorival 650-760K
Főosztályvezető: 850-950K
Igazgatók: 1600-2500 K között havonta, attól függően melyik területet "igazgatják". Van belőlük vagy 10-12.
Ebből már lehet éldegélni azér' fussa terepjáróra...
S ha megnézed hogy nem egy egész országot kell igazgatni... csak pár száz önjáró dolgozót... nem is rossz.

Alapbértől függően törvény előírta %-ban
kapnak önkéntes nyugdíjpénztári hozzájárulást a cégtől. + a vezetők kb. 15-20 % mozgóbért is visznek...
Az év végi prémiumért a szart is kihajtják a melósokból. Minden évben duplázzák az árbevételt. Az is nyerő hogy forintért dolgoztatnak de leginkább exportra termelnek :)
csak az árfolyam nyereség milliárdokat hozott a 2008 as pénzügyi évben, mert ami nekünk nagyon rossz,(forint gyengülése) az a multiknak nagyon jó!
Szóval érdemes itt fejleszteni mert ilyen rohadt olcsón ilyen magasan képzett, fegyelmezett rabszolgákat a büdös életbe nem vesznek meg sehol a világon.
Sőt a 200 millió beruházni való dollárjukhoz még másfél milliárd állami támogatást is kaptak szegény magyar államtól, úgy hogy bele telik egy-két évbe mire a rabszolgáknak vissza adogatják ezt munkabér formájában...

Ez jó biznisz! Anyag áron 10% ért jól működő céget venni, klassz szakembergárdával együtt, aztán bedönteni egy csomó melót hogy mindenki 3 ember helyett dolgozzon 1 fizetésért, míg le nem fordul a székről. Pár vezetőt jól megfizetsz legyen aki ostorozza a többit, és kész a világsiker.
Egy gépsoron két melós egy 8 órás műszakban 60-80 MFt kisker értékű készterméket gördít le a szalagról. Ha van 15-20 ilyen gépsorod... szerinted 24 óra alatt váltásban éjjel nappal szombat vasárnap halottak napján is dolgozva mennyit csinálnak meg?
Ott mindig ég a villany! Ha nem vigyáznak még karácsonykor is 'dógozni' fognak! Fő hogy legyen aki meg is eszi azt a sok mérget! Jó drága pénzen.