Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kormányzó

0 bejegyzést írt és 1484 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most éppen 400 milliárdra becsülik a "visszajáró" pénzt. Ez azt jelenti, hogy minden állampolgár 40 ezer forinttal támogatja a devizahiteleseket, az eddigi segítségen kívül. (Devizahitelesből kevesebb van, mint állampolgárból, vagyis minden hitelesre többször 40 ezer forint…..
Ajaj, most van baj, kedves nertársak és nertársnők! A nemzet egyesszámú közellensége, Szabó Rebeka csak elérte másodfokon is, hogy: "a Nemzeti Földalapkezelő Szervezetet (NFA), hogy hozza nyilvánosságra a 2010 novembere és 2012 márciusa közötti állami földbérleti pályázatok…..
A kismagyar valóság megint elénk tolt egy érdekes napot tegnap. Amíg egy konferencián meglehetősen súlyos kijelentések hangzottak el korrupciókutatóktól a magyar viszonyokról, addig az ország egyik téma iránt legelkötelezettebb újságíróját, az Átlátszót szerkesztő Bodoky…..
Egyedül maradtál, Viktor. Legalábbis a világnak azon a felvilágosult felén egyedül, ahol az autokratizmus nem erény. Tudom én jól, hogy a hazai átlag fideszes és jobbikos vidáman visszaköltözik a vasfüggöny mögé ha te kijelented nekik, hogy oda mögé majd nem ugat be a világ,…..
kormányzó 2013.04.13 05:16:48
@Kőmíves Kelemen:
mér,az eddigi füstölések, érdekelték a hülye értelmiséget?
kormányzó 2013.04.13 05:44:41
@hacsaturján:
tennap láttam egyet, a zút szélén bámult felfelé,várta a pedagógus-életpályáról érkező buszt.Időnként a levegőbe kapkodott ihlet után,hogy megírja a demokrácia nekrológját.
kormányzó 2013.04.13 06:04:19
@Dr. jenőke (jenőke):
A hír igaz!csak nem úgy,nem akkor és nem arról.
Ohm,egyéni frakció törvény nyújtotta be a fidesz módosítását, a zindítvány emberi egyként képviselői fabius megnövelése ellenállásának megnyugtatása érdekében.
Előre az új mozgalomért nertársak! Már ott tartunk a Nagy Országátalakításban, hogy GondosGazdánk államosítja a csajozást. A Nemzeti Gyermekütemezési Hivatal felállítására még picit várni kell, de a legjobb úton haladunk a kereszténykonzi mázzal leöntött kisztábor hangulat…..
kormányzó 2013.04.12 06:59:38
@Dr.Zomboss:
Ezt 2014-től tervezik bevezetni.
A bölcsődékben.
kormányzó 2013.04.12 07:11:52
@Dr.Zomboss:
Ne feledd!
Az elsőnek csatlakozók előéletét,sosem vizsgálják!
Légy sorgalmas,és a cassa végre telik!
kormányzó 2013.04.12 07:26:51
Lézer Dzsonni is beiratkozott a Hogyan Legyünk Hülyébbek Gyurcsánynál Elit Klubba, aminek manapság egyetlen de annál stabilabb alapító tagja Papcsák Ferenc. Mert az mégse legyen, hogy a szabad véleménynyilvánítás országában róluk, a közszereplő országgyűlési képviselőről,…..
Egyszervolt ország igazminisztere tegnap az Infórádióban megaszonta a tutit: a politikai hirdetésre kíváncsi nerpolgár szokjon rá a köztévére, és ha problémája van az alkotmányossággal akkor ő maga - mint közvélemény, nyilvánosság - az újságírókkal és közelebbről meg…..
kormányzó 2013.04.09 05:46:38
"nem teljesen hülye fideszesek..."+ radír,ez a naivitás, már tényleg mosolyogtató.

@Megdobbent:
Hogy működnek?Mint a bazári majmok,kap egy banánt,oszt eljátssza a műsort.
Az úri közönség meg, tapló.
Varánusz Fábry, sóder 2013.04.07 05:04:14
Olvasom a legfrissebb Fábry interjút és nagyon röhögnöm kell. Úgy látszik általános dolog lesz még a felvilágosultabb jobbereknél is, hogy kell valami az életükbe amitől 0/24 be lehetnek szarva. Vagy ennyire fertőz az agyrágó-szaniszlóvírus, még az lehet. Na mindegy.…..
kormányzó 2013.04.07 07:41:59
@kekex:
A napokban, nekem is eszembe jutott Simor esete.Szerintem küldhetne egy üveg olcsó lőrét,nomeg egy bágyadt lófaszt a felcsúti cigánynak,amiért kierőszakolta pénze "megmentését".Mert ez,mentés volt a javából!Olyannyira,hogy egy magára valamit is adó jobbikosnak,kutya kötelessége lenne interpellálni a cigányt, a zoffsorozó simor megmentése-ügyében!
Teljesen normálisak vagyunk mi, emberek?  Sajnos ezt a kérdést föl kell tenni ma az elmúlt napok híradásait olvasva. Mi a büdös lófasz van veletek? Viktor tébolytablettát osztott amit ha bevesztek elszabadul bennetek az instant démon és tombolni kezd? Az csak egy dolog, hogy a…..
Nehezen kopik le Pártunkról ez a huszonötödik születésnap. Mondjuk meg is tettek érte mindent, hogy a köznyelv megelőzve az újabb névváltoztatást megelőlegezze nekik az Új MSZMP megszólítást. A minden erőlködés ellenére - székházfoglalók előállítása, Sirály foglalás -…..
Elkúrod úgy is úgy is!Elkúrod úgy is úgy is!Elkúrod úgy is úgy is!Elkúrod, úgy is!!!Szavazzon a sok maki-lány!Ezt rendeli Ferike, a legnagyobb király!Tessék pörögni-forogni-megszavazni,mer' ránk fog hajnalodni!És aztán jöhet a nagy dirrdurr-lamúr,Oké?! Még! Nyomd…..
kormányzó 2013.04.02 07:50:35
@épészmérnök:
Ez a lényeg!A többi,csak hablaty makitosz.
Szeretteim! Ner és Párttársak, alapítók és később mindenhonnan idecsapódó politikai morzsalék! Szeretlek Titeket!  Már akit még van miért. Mert Stumpf Pistyut momentán már nincs. De ti többiek lehúztátok velem ezt a huszonöt nehéz évet. Kitartottatok mellettem jóban és…..
kormányzó 2013.03.30 06:03:17
@Felebarát:
Még néhány "szülinap",és nem jöhet ki a pógár,csak ha papírja van róla!
Felszállt a fehér füst. Igen, ott kint a Szent Péter Bazilikában is. De ennek a hírnek leple alatt sunyin, lopva, kúszva befűtöttek a Sándor Palotában is, hátha egy füst alatt meg lehet úszni a bejelentést: Káder János az előzetes várakozásoknak és Fénylő Csillagunknak…..
kormányzó 2013.03.14 05:56:16
@aritus:
Eddig, ez a legszebb magyarázata a nagy határ szarnak.
kormányzó 2013.03.14 07:20:56
@aritus:
"Minden kimondott szó közül a legszomorúbb,a volna."
Ez egy okos ember mondása.
"A nagy határ szar,nem igényel filozófiai elemzést."
én.
Ha nem ülnénk nyakig a recesszióban engem szórakoztatna, mikor a sültbolondok összeülnek és a fejükben lévő zagyvaságot kivetítve verbálisan maszturbálnak a nemlétező sikereik fölött. Éppen csak annyi a bibi, hogy 307 forint egy euró, ütnek minket minden oldalról, és már a…..
kormányzó 2013.03.13 08:48:23
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:
A várható időjárásra tekintettel 15.-én, engedélyezem.
@kekex:
Reggel megfogadtam,hogy a felcsúti tolvaj ugatása után nem veszek be gyógyszert,mert a kettő együtt,qrva sokk!
Tisztelettel,Neked is ezt javaslom,így elkerülhetők a lázálmok.
@Penivaldes:
Egy cseppet optimistább vagy a reálisnál.
Az EMBER,mérföldekkel hüjébb,mint gondolnád!
kormányzó 2013.03.13 09:00:15
@Penivaldes:
Pedálozok,elvégre nemsoká új "nemzeti toll"-at köszöntünk a sufniban.
kormányzó 2013.03.13 09:50:23
@Penivaldes:
Az aranyköpések pedig,a beletörődés előszobája.
Varánusz Üss a vonalra! 2013.03.12 04:34:48
Fénylő Csillagunk tegnap leminősített magát a Nemzet Favágója szintig, bár az esze sajnos még ehhez a szakmához is hiányzik. Mert ahogy azt a fakitermelők első számú ökölszabálya mondja, ha azt hallod DŐL A FA!! - akkor ugorj baszod. De nem felfelé, elfelé. Mert a pattogással…..
kormányzó 2013.03.12 07:57:00
@aritus:
Szeretettel várom a kopogtatókat!
A vasvillám, már rozsdátlanított, szépen olajozott állapotban előkészítve.
kormányzó 2013.03.12 09:31:34
@Micimackó, a csekély értelmű medvebocs:
Rendben,majd beáztatom sósavba,azt úgyis nagyon szereti ez a cigánybérenc,fél-ázsiai hordalékból kiülepedett,pedofil buzik gyülekezete.
Az elmúlt hét eseményeit elnézve nem irigyellek téged, Áder János. Mert a Jövő gyilkosa című Brúszvilisz mozi jut eszembe a helyzetről amiben vagy. Ha nincs meg a sztori, röviden: főszereplőnk Joe, a fiatal jómunkásember, hivatására nézve lezáró, akinek annyi az élete, hogy a…..
kormányzó 2013.03.11 05:53:05
kormányzó 2013.03.11 05:55:07
@AKIsTUDATLAN:
Épp ideje ezt a fél-ázsiai maradék hordát visszaküldeni oda,ahová való!
Varánusz Orbán a csúcson 2013.03.09 02:55:55
Fénylő Csillagunk ragyogó tündöklése megkopni látszik, mint Bíró Ica poszter a Fidesz székház Deutsch Tamásról elnevezett recska feszültséglevezető kézimunkaszobája ajtajának belső oldalán. Higgy(!!) a gazdasági növekedés beindulásában - próbálták szuggerálni…..
Sok minden kiderült már az utóbbi években arról, mit nem szeret ez a mi Vendetta Ferink igazán. A félbehagyott - igazán el se kezdett - kerületi elszámoltatás felemlegetését kifejezetten utálja, a kritikától üldözési mániás depresszióba esik, most meg itt van a legújabb mísz…..
Fénylő Csillagunk nem okozott csalódást, a szörprájz faktort gondosan mellőzve éppen olyan menetrend szerű, unalmas és kiszámítható volt, mint a hajnali lázmérőzés utáni ágytálosztás a kettes elme intenzíven. Az ágyrácson túli világ hajnali homályból előparázsló…..
Nagy nap a mai Feleim, ma van a Nagy Bejelentés napja. Ismét abban a kegyben részesülünk, hogy bepillanthatunk a Nemzet Nerológusának lelkébe egy picinyt, és várhatjuk ki felé fordul stabil jövőt hozó tündöklő mosolyával. Fontos dolgok ezek egy országban, ahol a vezéri kegy…..
kormányzó 2013.03.01 05:50:04
@Légifarkas:
És ha jó irányba lesz a távozás,még előfordulhat,hogy valamely kellemesen napos, dél-tengeri strandon hallgathatjuk szeretett elitünk jóízű adomázását, a "Nagy Szabadságharc Győztes Csatái"-ról.Miközben a bambák,kapálhatják a zuradalom földjét.
Azér az ejró, bármily szar árfolyamon mozog, mindig az ígéret földje marad, még szeles gabikának is.
Kedves Szilárd, drága barátom és Harcostársam! Elérkezett a cselekvés ideje! Úgy értem neked, mert egy remek törvényjavaslatot írtál, amit Petikém a Házőrség portásánál már a nevedre leadott, ott átveheted. Remek munkát végeztél különben, időben felismerted a veszélyt,…..
kormányzó 2013.02.27 06:12:10
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:
Az utolsó bekezdésed, egyben a válasz is.
Mondjuk,kiegészítheted a "hejzetbe" hozott cigány közmunkásokkal.
Eccervolt ország borzasztóan kompetens vezetése már egy koncepciós eljárást sem tud végigvinni leégés nélkül. Tegnap a Simor meghallgatást és eredményét figyelve már nem azon gondolkodtam, életre kelt A tanú, hanem, hogy  mekkora feladat lenne néhai Bacsó Péternek, ha…..
kormányzó 2013.02.26 06:27:05
@Felebarát:
Az "élvezet",nem NER kompatibilis!
Szerinted mit szólnának a nagyon anti-komcsik,ha valaki megmondaná nekik,hogy a szocializmusnak semmi köze május 1.-hez?
A sok álkeresztény gyökér!
kormányzó 2013.02.26 06:37:09
@Felebarát:
Ha ilyen "igényes" Vagy,keres másik országot.
Kis telhetetlen!

@Dr. jenőke (jenőke):
Bántsa őket a szaporafosás!
Lehetőleg minden nap.
kormányzó 2013.02.26 06:49:27
@Felebarát:
A dolgok jelenlegi állása szerint,Qrva szerencsés az, akit/amit ez a halálbrigád, NEM támogat!
Most bocs,befutott egy fuvar.Selyemzsinór terítés lesz.
Varánusz Orbán király beszéde 2013.02.23 03:22:01
Fénylő Csillagunk ismét világosságot hozott borús hangulatú közéletünkbe. Igaz, hogy engem leginkább egy gondosan felhúzott de szerencsétlen idézetkészlettel felinstallált, remegő kezű játékfestő által csálé nyakkendősre pingált kelj fel Jancsira emlékeztetett - mélyen…..
"Gyuri vagyok.Gyuri vagyok,Ha megnövökBeléd rúgok!Még, még, még, még, mégEnnyi nem elég!Pofonnal nem fukarkodom,fogaidból lesz most torony,Még, még, még, még, mégEnnyi nem elég!Repül az állas,Repül az állas,Ez a parancs!Érik a narancs!Repül az állasRepül az állasAki hülye,…..