Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vakandok

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Veres András püspök, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia elnöke augusztus 20-án a Szent Jobb körmenethez kapcsolódó szentmisén tartott szentbeszédében elhangzott gondolatai a lombikbébiprogramról komoly vitákat váltott ki a hazai közéletben. Nemrég a 168 óra is feltette a kérdést Dr. Orosz Gábor…..
Nakéremszépen. Ezt is megértük. Hosszas szívás, várakozás után végre megjelent az a rendeletmódosítás, amely szerint a kétütemű autók környezetvédelmi felülvizsgálatára vonatkozó szigorított határértékei 2020. december 31-ig megfelelnek a gyártó által  megadott…..
vakandok 2016.09.14 13:33:29
@Vargnatt: abszolút igazad van! A föld még nem hordott a hátán a zöld lobbinál zsarnokabb és álszentebb bandát.
Az alábbi cikk a Charisma magazinban jelent meg, 2014.február 19-én "A keresztény férfi 10 típusa, akihez nem kellene hozzámenned" folytatásaként. A szerző J. Lee Grady, aki szerkesztő volt a Charisma magazinnál valamint a Mordecai projekt igazgatója. Istenfélő módon…..
vakandok 2016.07.01 11:40:16
@orangeman: igy van.
Ass blaster Építkezés... 2013.09.01 22:21:11
1995-ben kezdtem és két évig építettem. Mi kell a házépítéshez? Pénz. Nem volt egy fillérem sem. Telek. Na az volt ugyanis mikor anyósoméknál besokalltam vettünk egy régi parasztházat kicsit kipofoztuk és abban laktunk, viszont a telek másik felére megadták az építési…..
vakandok 2013.09.06 08:38:37
@diggerdriver: Ez az amire gondoltam én is kézügyesség alatt. Bizonyos mértékben én is igy vagyok a dolgokkal, persze apám a haját tépte amikor hazajött egyszer a munkából és látta hogy a P10 pannóniáján felújítottam a kupplungot, mert rohadtul csúszott én meg mindenképp ki akartam próbálni a járgányt. Bár apám épitőipari szaki volt, a lapátostól az épitésvezetőségig vitte, de otthon mégsem adta át nekem ezt, inkább a mezőgazdasággal foglalkoztunk( Uborkászás, baromfiak) s igy inkább csak a munka része maradt , szakmailag kevésbé volt érdekes. ( Bár az önitatókat és az etetőgépet mi szereltük és tartottuk üzemben. )
Ugyanakkor azt hiszem ezzel nincs vége, és jobb ha "keep in shape" magadat, mert az ilyen tudás univerzális érték és nem függ attól hogy van-e kenyéradód vagy sem. Olyan mint az orvos, csak nem emberekkel kapcsolatos.
Én a helyedben gondolkodnék hosszú távon ilyen vállalkozásban odakint.
Bár a nyyugati fogyasztói diliház nem ebbe az irányba megy, mert inkább a régit eldobja és nem javitja, de pont az ilyen univerzális szolgáltatásból van hiány.
Mandiner blog Ser Pataky balladája 2012.08.24 13:01:00
A hathorok küldték.A hathorok küldték, és fehér lovon érkezett.Fehér fénylovon érkezett Ser Pataky.Jobbjában acéllánc, baljában mikrofon, szeme helyén ecuadori aranylemezek. Vállán egy turul, mellyén a kereszt. És jött Ser Pataky, és a karvalyok rikoltottak. A hajlott hátú…..
vakandok 2012.09.10 10:12:35
Kossuth tér, visszatér! – bár valószínűleg Lanczner „Satu” Ferdinándék se gondolták volna, hogy maga az egykor takarodásra felszólított lotyaszájú pápai gyerek fog visszaavászkodni a Kossuth térre, egy éhségsztrájk erejéig. A Parlament előtti köztér újra élénkül:…..
Izgalmas feladvánnyal kedveskedett a NAV Attilának, aki továbbpasszolta azt Önöknek. Egy hivatalos levelet kapott volna tőlük, de elrontották a címét. Telefonon csak akkor tudnának segíteni, ha tudná, miről szól a levél. Amit nem tud átvenni. Jön ma a postás, szerencsére régi…..