Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bogyi

0 bejegyzést írt és 36 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w A fejedelem 2007.02.08 06:00:00
A számítógépes játék elsősorban szórakozás, de néha lehet tanulságos. Nem a pisztollyal rohangálós fajta – illetve az másképp -, hanem a stratégia. Főleg ha azt próbálja ábrázolni, hogyan működik az emberi történelem. Hátrányuk, hogy iszonyú időrablók, mert a jó…..
A régmúlt szép, idők, amikor még tudtunk őszintén, önfeledten röhögni, amikor még nem kellett kábeltelevíziókon keresgélni az igazi, vegytiszta hülyeséget. Amikor még volt Éjjeli menedék. Az én kedvenc részem az volt, amikor a jobboldal megmondó emberei a Sorstalanságot…..
bogyi 2006.05.13 18:37:51
hát kedves ferikefleto! azért elég jelentős hülyeségeket (is) írsz!

mi az hogy: "Láss csak fasiszta elhajlást az összes magyar zászlóban, minden olyan kifejezésben, amit a '30-as években német politikusok is kiejtettek a szájukon"

nem a magyar zászlóban látjuk a fasiszta elhajlást, hanem azokban akik karlengetve tisztelegnek előtte. nem pusztán az "élettér" kifejezés fasiszta, hanem az ahogy csurka kiejti a száján. mert csurkának lehet becsülni némely régi írását, de az, amit ma politika címszó alatt művel, a legrondább gyűlölködés és kirekesztés.

az meg csak hab a tortán, hogyha kokárdát kitűzöm, akkor ezáltal némelyek a "saját fajtájukhoz" tartozónak tekintenek. legjobb tudomásom szerint a zászló, kokárda, himnusz a Magyar Köztársaság múltjának és jelenének jelképei. és nagyon rosszul viselem, ha megkülöböztetés okává és kifejeződésévé silányítják.

meg ez: "nagyon kritikai értelmiségnek, ha Kerényit, Szamócát, vagy Orbánt lehet kritizálni, meg Wass Albertet, Márait "

orbánt, kerényit nem csak lehet, hanem muszáj is kritizálni (ugyanis gyakran akkora pöcsségeket mondanak), viszont Wass Alberttel legtöbbünknek csupán annyi baja van, hogy egyesek kisajátították, mintha csak nekik írt volna. ez a "kritika" nem az ő személyének vagy munkásságának szól (pláne, hogy tudomásom szerint életében teljesen elhatárolta magát a mai politikától, ellenben halála után könnyű rá hivatkozni), csupáncsak azoknak akik zászlójukra tűzték. na meg azt is kikérném magamnak, hogy Wassal és Máraival ugyanarra hivatkozzanak, mint az élettér szóval.
M. Kiss Csabát nem nehéz megszorongatni, elég csak váratlanul visszakérdezni. Mondjuk megkérdezni valamiről a véleményét. A Mokka hétfői adásában Pitti Katalin és M. Szabó Imre álltak ki Orbán Viktor mellett, egyébként ezt nyílt levélben is megtették. Merthogy Orbán Viktort…..
Ha az emberre rátelefonálnak, hogy vállalja be egy most induló beszélgetős műsor vezetését, akkor nyilván az okoz először fejtörést, hogy kik legyenek a vendégek. A legjobb választás a főnökünk, kenyéradó gazdánk, akivel érdemes jóban lenni, aztán gondolom jönnek a…..
Amíg mi a választással és a tévéműsorok fikázásával voltunk elfoglalva, addig Sebeők János alkotott. Egy ember, aki itt ragadt a 70-es évekből, egy bojtosúszójú maradványhal, egy nemzeti kincs, akire vigyáznunk kell, és akinek ballonkabátjára már most nyugodtan ki lehetne…..
bogyi 2006.05.08 12:23:19
azért a sebeők még nem jutott el az önimádatlak arra a szintjér, hogy tudomást se vegyen a környezetéről. ő igenis a környezetét megélve helyezi pajzsra magát.

én bármilyen szemszögből nézem is (szocioreality és az ittfeledett ufó is beleértve),
sz@r amit csinál. naggyá legfeljebb az emelheti, hogy számtalan még sz@rabb van.

vajon véletlen, hogy oly intenzíven fújja kiszenőnagysága-bugyikirálynő vitorláját?! vagy csak hogy lássuk, a feketénél még a szürke is színesebb?! pákó-félék, meg janikák közül még ki is emelkedik...
Mit csináljunk, ha kicsit rosszul mértük fel a helyzetet, és mégsem az a párt nyerte a választásokat, aminek a kampányát mi magunk is több raklapnyi pr-cikkel támogattuk hétről hétre? Mit csináljunk, ha Orbán Viktor érdemeink elismerése mellett mégsem tud minket felterjeszteni a…..
comment:com Fábrydrive 2006.04.26 00:17:00
A Cadillac drive nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, ezért át is ültették egy későbbi idősávba, hogy ne állja el a napot más, életrevalóbb műsorok elől, és hétfő helyett szerdára helyeződött, ráadásul ezt az egészet megtoldják egy kis reklámkampánnyal, így a…..
A meghatározás szerint "a háztartások minimum 75%-ban hetente legalább 15 órányi adást sugárzó csatorna". Elsőként a CBS alakult meg 1927-ben, ezt követte az NBC, majd az ABC. Természetüknél fogva ezek a csatornák itthon a kertévék körébe tartoznának, míg az 1968-ban…..
comment:com Inkább a sitt! 2006.04.26 12:31:00
Nem lehet egyszerű celebnek lenni, állandó nyomás, a rajongók, miazmás, nem csoda, ha néha elszakad a cérna, és máris az ember nyakán a botrány. Ha klikkolunk, kicsit spoileres bulvárhír jön, csak óvatosan! Michelle Rodriguez (előnytelen képen, balra) és Libby Watros, a Lost…..
A parajelenségre alapozott megvezetés egy jól bevált üzleti modell, gondoljunk csak Uri Gellerre, aki egy angliai kúriát és egy magánhelikoptert hozott össze abból, hogy meghajlított pár alpaka kanalat, meg hogy nem találta meg Farkas Helgát. És persze ott van Gyurcsok József, aki…..
Forradalmi pillanat: a Magyar Narancs végre feltalálta az egy mozdulattal átalakítható újságcímlapot, a prototípusnak akkor vehetjük hasznát, ha társaságban, tömegrendezvényen úgy érezzük, hogy a többiek nem tartanak bennünket kellőképpen baloldali érzelműnek. Ebben az…..
comment:com Ez elment hakni 2006.04.20 09:29:00
A Heti hetes sikerét megirigyelve nem először készült már hírkommentálgatós vicces-műsor. A Vonósnégyes című, ATV-s „humoros kibeszélő műsorban” legelőször az tűnik föl, hogy a felolvasott hírek és híradóbejátszások egy maszopos Miről ismered fel az…..
Hankiss Ágnes csúcsra járatva: a narancsos buktáról a fekete mágia jut eszébe, a tévénézőnek meg Hankissról a pszichiátria. Állítólag Fidel Castrónak volt egy olyan poénja, hogy őrülteket és köztörvényes bűnözőket indított útnak az USA felé menekültáradatként, hogy…..
bogyi 2006.04.19 01:08:16
Sssssss-nek: igenis Gyurcsány marketingtermék, jobban mint bárki ma a politikában, de azért elődei sem panaszkodhattak. hiszen már Medgyesy mögött is ott voltak az "amerikai szakértők", csakhogy Gy. egész habitusa megfelel a klisének: egy okos-szerethető-nemmegélhetési politikus, aki a problémákkal foglalkozik és nem az ellenfelekkel. és ő vagy ilyen a valóságban is, vagy nem, igazából lényegtelen, hiszen inkább hiszünk annak akit szimpatikusnak látunk, mint annak akit még megcsinálni sem sikerül...

Wolfskinnek: jelen helyzetben a választásokat nem megnyerni kell(ett), hanem nem elveszíteni. persze igazából mindkettő marketingkérdés. de hát mi a fidesz marketingje: sose magadra figyelj, hanem az ellenségre! bizony valahol itt állítódott el az optikájuk, hiszen a harcból háborút csináltak, az ellenfélből ellenség lett, és bejött az örök igazság: "kegyelmezhetsz a megvert ellenfélnek, de az ellenséget mindig taposd el" na meg a másik "a háborúban a cél szentesíti az eszközt" és valahol itt megpecsételődött a sorsuk.

mert legyen bármilyen marketingje egy pártnak vagy egy vezérnek, de a szenteskedés és háborúzás (pláne egy személyben) nem hiteles. lehetnek persze igazi szentek is, de azokból évszázadonként jó ha egy van, az elmúlt 100 évnek meg már volt kettő is: Kalkuttai Teréz anya és II. János Pál pápa. akkor miből hiszik, hogy zokszó nélkül elhisszük, hogy a fidesz legalább 10 (MDF-fel együtt 12-13) hazafias szent embert tart az élvonalban?!

és hogy legyen tanulság is: a nemzeti érzés minnél őszintébb, annál halkabb, pláne manapság, amikor minden irányból kiabálnak ránk, hogy a hangzavarban elveszítsük az igazi hangokat, és elhiggyünk minden hazugságot. aki kiabálja a magyarságát, az legfeljebb nemzetiesekedő, rosszabb esetben gyűlölködő, legeslegrosszabb esetben hazug-köpönyegforgató-nemzetisekedő-gyűlöletkeltő s*ggfej (lásd: Csintalan)...