Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zuzzant

0 bejegyzést írt és 255 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Legközelebb, ha online vásárol, mennyire lehet biztos benne, hogy eredeti termékkel van dolga? A hamisítók legújabb trükkje, hogy az „igazi” honlapokra megszólalásig hasonlító oldalakon árulják a hamis termékeket. A luxusórák és táskák mellett viagrát és hamis szoftvereket…..
Amikor ma reggel belenéztem a Wang folyó legfrissebb posztjaiba, azt hittem a szocialista Szűzanyát semmi nem múlhatja felül, de tévedtem! Hiszen itt van ez a kép, amit a hazainduló szerző lőtt a berlini autóbusz-pályaudvaron. Pozsony visszatért! - ahogy megjegyzi. (És akkor a…..
Zuzzant 2014.02.25 09:35:48
@Occam beretvája: UTF-8-ról hallottál-e már, vagy a pöcsöd kezelése is ugyanolyan elavult, mint a tudásod?
Ma éjjel fél egykor kezdődik az egyetlen sportesemény, ahol többen nézik a reklámokat, mint magát a mérkőzést. Ha az idei Super Bowl közben szeretnél hirdetni, akkor 4-től egészen 4,5 millió dollárig kell a zsebedbe nyúlnod, és akkor még csak a reklámidőről beszéltünk egy 30…..
Zuzzant 2014.02.03 13:28:57
Január 6-án, vízkeresztkor véget érnek a karácsonyi ünnepek, kezdődik a farsangi időszak. Hagyományosan ez a karácsonyfa végét is jelenti, legalábbis a lakásban. Mivel idén ez a nap hétfőre esik, sokan már a hétvégén megszabadultak a szebb napokat látott fáktól, sőt, a…..
E poszt élesítésével egy időben mutatják be a Design Terminálban a Graphifesten, milyen is lesz a BKK új metró-(M), HÉV- (H) és dunaihajó- (D) logója. Pontosabban, hogy melyik pályamű nyert. Mivel én is ott ültem a zsűriben, kedves Urbanista-olvasók elsőként ismerhetitek meg a…..
Futballsznob In Memoriam Puskás 2013.11.17 19:36:00
11 gif a magyarok istenéről. Modernizált Puskás mítosz, tessék jól megkapaszkodni a sávszélességben. Nem nagyon kommentálunk, beszéljenek a képsorok magukért. Hopplá... Örökzöld Bécsi edzés   Öregen és formán kívül   Debütálás…..
Egy kínai webáruház miatt lett hangos az internet, ugyanis hátborzongató amit eladásra kínáltak. Egy élethű gyermek méretű guminőt vagyis inkább gumilányt kínáltak beteg vevőiknek, amit így is hirdettek meg: "gyönyörű fiatal lány, szexjáték férfiaknak". A weboldal, a…..
Zuzzant 2013.11.18 08:48:55
@tff: Az ilyen ÁLLATOK babával vagy baba nélkül is ugyanazt csinálják. Ebből a szempontból mindegy, hogy megvásárolhatnak e egy ilyen szörnyűséget vagy sem
Abból nem, hogy aki eddig nem volt elég "férfias" ahhoz, hogy mocsokságot kövessen el, rá gyúrhat otthon.

Hatóság helyében kikérném a vásárlók listáját...
  Már a hétfő rádiófelvételen is állandó téma volt a Sadia által felfedezett új látványterv a Ferenciek tere átalakításáról, melyet aztán végigrágtak a Budapest-bloggerek, majd végül az Index is felfigyelt rá. Már igazán illett volna nekem is alakítanom róla valamit, de…..
Komolyan nem hittem volna, hogy egyszer még egy buszsáv pár méteres tologatásával barikádokra lehet hívni az embereket, de hát ennek is eljött az ideje. Szóval alig néhány perccel azután, hogy egy kedves tájépítész összefoglalta a helyzetet az Urbanistán, azonnal meg is…..
Yana, a szexfüggő Gina 2013.11.04 09:00:00
Abban az időszakban rendkívül kihívó öltözékben jártam. Olyan miniszoknyákban, és apró nadrágokban, amiből kilátszott a fél popsim. Magas talpú, "holdjáró" szandálban, amik optikailag még inkább megnövelték a láb hosszát. Melltartó nélkül, apró felsőkben, épphogy…..
Ma ünnepli 58. születsénapját az egyik legdögösebb Bond-lány, az 1984-es Halálvágtában Roger Moore oldalán domborító Tanya Roberts. A szőkén és vörösen is ugyanolyan gyönyörű, Playboy-címlapot is megjárt modell-színésznőt 15 évesen kirúgták az iskolából, ezért…..
Zuzzant 2013.10.17 15:00:59
@lutria: Már akkor is arcplasztikája, műcicije volt. A botoxban nem vagyok biztos
Sötét korszak köszöntött a galaxisra. A rútságát palástoló gonosz zsarnok egy vándorló szupererőd mélyén ülve tartja rettegésben birodalma alattvalóit, ráadásul foglyul ejtette az uralma ellen lázongók gyönyörű hercegnőjét is. Egy bátor szőke legény elindul, hogy…..
Létezik egy oldal, melyet itthonról nem érhetünk el (dehogynem, ha ügyesek vagyunk), a Zoliboy.com. Ennek meg is van az oka, ugyanis, olyan ez, mint annak idején volt a Maxhardcore, csakpersze finomabban. Sok manapság már híressé vált pornós csaj esett keresztül a Zoliboy.com…..
Ma már senkit nem lep meg, hogy a neten minden és mindenki photosoppolva van. Digitális smirglipapírral darálják le kegyetlenül a szeplőket, a bőrhibákat, a tetoválásokat. Kézlegyintéssel tüntetik el a hájhurkákat, a narancsbőrt. Szempillantás alatt tűnnek el a szarkalábak,…..
Zuzzant 2013.10.14 18:46:02
@Mária: Onnan vette, hogy BUTA a kereső használatához, és ebből rossz statisztikai következtetéseket vont le, csak hogy a saját vélt igazát bizonygassa... S ebből megszületett egy poszt, ami rossz következtetéseken alapul.
De ami sokkal riasztóbb, ezt sokan be is nyelik, mint tinilányok a répát szárazon.
Gyönyörködjön Ön is a megújuló Magyarország legszebb stadionjaiban. Cikkünk alján önismereti teszt várja.  A debreceni Nagyerdei stadion.    Az FTC új stadionja   A felcsúti stadion   A kispesti stadion    A szombathelyi…..
Zuzzant 2013.10.07 10:27:06
@kovi1970: Azért talán, mert munkát ad több ezer dolgozónak, akik építik a stadionokat, és nem kell nekik segélyt fizetni? Talán azért, mert megmozgatja a bankokat az átutalásokkal, felélénkíti a fuvarozókat, bevételt hoz a bánya tulajdonosoknak, reményt ígér a befektetőknek, bizalmat gerjeszt a működő gazdaság a külföld felé, és nem utolsó sorban, sokkal hasznosabb, mint fedett autópályákat alagútfúrásnak eladva nyúlni az osztrák építőn keresztül az állami lóvét?
Az egykori (magyar) pornósztár, később olaszországi politikai karrierbe kezdő Cicciolina szerepében tündököl Miranda Kerr a V magazin aktuális számában. A felnőtt filmekben szereplő színésznő legjellegzetesebb ismérvei - úgymint a szőke haj, illetve az abban viselt…..
Zuzzant 2013.08.28 16:49:33
   Egyik nap nagyon kómásan keltem fel, olyannyira, hogy elfelejtettem melltartót húzni. Na máris gondolhatjátok hogy mi jött ki ebből, mert a tetejében fehér póló volt rajtam. Na szóval, mentem a suliba, már meg is érkeztem, amikor két nagyon lassan telő óra után…..
Egy utcai biztonsági kamera rögzítette a brutális támadás utolsó perceit, aminek során egy 10 hónapos kislány, egy 10 éves fiú, valamint egy 18 éves fiatalember lett a késelés áldozata. A 33 utasból további 12 ember szorult orvosi ellátásra, közülük a legidősebb 67 éves, a…..
Zuzzant 2013.08.23 09:03:16
@párnalárva: egyszer kerülj szembe egy késsel, utána meglátod...
Egy hete már csak arra bírok gondolni, hogy megint rám kerüljön a hogyvoltírás sora, az meg csak a cseresznye lenne a tortán, ha még a rész is jó lenne, amire most esély is van, a szextelefon és a családi konfliktus együttállása a bosszúállásban áll éppen, ezt pedig az…..
Vöröshajú lányok Rochelle 2013.07.15 07:34:00
..
Zuzzant 2013.07.19 15:30:52