Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kiscica79

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég nagy szalonnarajongó vagyok, főleg a jó abált csécsi olyan, amit, ha meglátok a hentesnél és frissnek tűnik, akkor nehezen tudok ellenállni. Viszont szalonnához hagyma is kell, az meg nem túl környezetbarát. Ma reggel viszont végre felfedeztem egy olyan kombinációt, ami…..
Naiv ügyfél véletlenül bepillantott a színfalak mögé, pedig tudhatta volna, hogy akciós hűtőnek ne nézze a kompresszorát. A szepseghibas.com webshopjában vásárolt tűzhelyéről és hűtőjéről is kiderült, hogy egyik sem szépséghibás új termék, hanem feltuningolt használt…..
Két barátom épp a világ legjobb pizzériájából jelentkezett be Nápolyban, erről eszembe jutott, hogy mennyire fantasztikus élmény volt... Közben kiderült, hogy hetente járnak ide, van egy pár előnye, ha az ember Nápolyban vízilabdázik. :) És közben megírták, hogy azóta még…..
  Van ugye a Szeretem Budapestet Mozgalomnak ez a Szexi Budapest elképzeléscsomagja, amelyiknek egyik sarkalatos pontja a budai borkultúra feltámasztása, vagy legalábbis megidézése. Ennek egyik eleme, a Vár keleti lejtőjére telepített kis szőlőültetvény már meg is valósult.…..
Más Tészta Millennium da Pippo 2010.10.11 10:35:00
Ismét egy olasz étteremben kapott el a hétvégi kijózanodás (ezt csak úgy átvitt értelemben mondom), ismét egy kis asztalnál találom magam, ahol az étlapot nézegetve elővesz a jólismert vágy: erőlevest nekem, hogy végképp kigyógyuljak az előző napokból. A Millennium da Pippót…..