Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tucsko1

0 bejegyzést írt és 116 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A devizahitelből a börtönig jutott A férj ács, a feleség ápolónő, három gyereket nevelnek. 2006-ban vásároltak egy telket egy régebbi családi házzal, amit átépítettek. Az Erste Bank ehhez háromszor (!) adott jelzálog hitelt, 2006-ban 42, 2007-ben 59, 2008-ban pedig újabb 33…..
Tucsko1 2012.04.10 19:27:58
@Laciii: na végre egy értelmes kommentelő...Köszi!
Tucsko1 2012.04.10 21:13:24
@Zabalint: Tehát akkor mégegyszer :D A bankrabló is bűnös. Sajnos amatőr és hülye is volt.

Ellenben már akkor hülye volt, amikor "haszonszerzési céllal" ruházott be hitelből a házba!

A bank meg egy NAGY NYUGATI ORSZÁGBAN simán elveszítene egy polgári pert, mert a hitelbírálat egy pongyola uzsora genya volt, nem hitelbírálat! Az igazgatót meg kirúgnák a déli sarkra pingvint etetni...

Összességében egyetértünk! :D És ez szép... és még
csak nem is anyáztunk... :DDDD
Tucsko1 2012.04.10 21:14:49
@micsoda?: Zseni vagyok vazzeg! :DDDDD
Hozzád szólok, aki a Fideszre szavaztál. Nem kérdezem miért szavaztál rájuk. Tudom előre a választ. Azért mert eleged volt az előző kormányokból. Talán meg is értelek (bár a Fidesz első kormányzásából már lehetett következtetni milyen lesz a második), nem is rovom fel, hogy…..
Tucsko1 2012.03.22 21:42:01
@Kalmár: Látod te vagy a II. kerületi kissebbség. Csak az a baj, hogy ezt a tézist ha elmondod egy melós kerületben agyonvernek. Így a net árnyékában lehet nagy a szád. Viszont a tied is csak egy vélemény, ezért nem írok olyat, hogy hülye vagy, vagy bértollnok, vagy ilyenek, mert a véleményt tisztelnem kell.

Arról mi a véleményed, hogy pl. Kósa 16 millát kapott az államtól végtörlesztésre?

Mennyivel különb ez, mint Fletó pénzosztása...??
Tucsko1 2012.03.22 21:43:18
@Tucsko1: Csak mert nekem meg a pökhendi hülyének nézés, a 70 Ft-al magasabb CHF árfolyam, és a szemérmetlen lenyúlás a bajom...
A Hírszerző elindított egy cikksorozatot, ahol a felkért szakértők írják le a véleményüket a cigányság helyzetéről. Az első írás, amelyet Forgács István írt, mindjárt óriási kavart.Pesty László visszatért a MTV-hez, és az első dokumentumfilmje ebben a témában…..
Tucsko1 2012.03.21 19:50:01
@Chicano:
1. Nem csak az a bajuk, hogy nem lehetnek"40 évesen nyugdíjasok".
2. Két hétre ülj be egy "csíkosba" valahol Miskolcon, vagy Érden, de mehetsz Hajdúhadházra is. Majd utána ugass rasszista rendőrökről...
Tucsko1 2012.03.21 19:50:38
@szántóvetősdi: Egyetértünk.
addict Bazi nagy cigány lagzi 2012.02.29 11:50:00
A Bazi nagy, görög lagzi című film óta nagy divatja van a lakodalmas filmeknek és műsoroknak. Ezek között nem egy egészen furcsa is van a nemzetközi mezőnyben, köztük a Channel 4 egyik érdekes műsorával, amelyben látványos cigány lakodalmakat mutatnak be félig dokumentarista,…..
Tucsko1 2012.02.29 23:48:31
@Logan Grimnar: @taxi546: Ezt honnan a francból szedted tesó???
A 18. században Mária Terézia és II. József több rendeletet hoztak a romák letelepítésére, amit a hatóságok erőszakkal, elrettentő büntetések alkalmazásával hajtottak végre. Ezek szerint Mária Terézia, és II Józsika KOMMUNKISTÁK voltak?????? Mielőtt marhaságot írsz, legalább tanulj MAGYAR TÖRTÉNELMET!

Másért persze utálhatod a kommunistákat, a fasisztákat, meg felőlem akit akarsz, csak olyat ne varrj egyik nyakába sem, amit NEM KÖVETETT EL! Köszi!
A március 15-i tüntetéseket a kormány úgy próbálta megakadályozni, hogy Budapest összes tüntetésre alkalmas terét lefoglalta. A felháborodás után február 17-én a KIM, a Főváros és az Egymillión a magyar sajtószabadságért civil mozgalom megállapodtak, hogy mégis megkaphatja…..
Tucsko1 2012.02.29 23:31:36
@Ianas: Kebelemre! :DDD
Jogszerűnek tartja a megyei rendőr-főkapitányság, hogy négy sajókazai tizenévest közvetlenül a tanításról kihívva, megbilincselve vittek el kihallgatásra egy iskolai inzultálásba torkolló féltékenységi ügy miatt. Az intézkedést rögzítő biztonsági kamera felvételein…..
Tucsko1 2012.02.25 19:02:05
@Mária: A tényeket nem ismered. Én sem. Nem hiszem, hogy csak úgy le lehet bárhonnan akasztani 10 rendőrt a mai világban, ha nem muszáj!

A cikkíró is ferdít, mert azt nem írta le, mit mondott a sajtószóvivő, hogy miért kellett 10 rendőr. Ha meg nem kérdezték tőle, akkor a cikkíró egy gyökér. Mert direkt ilyen cikket akart írni. Hagyjuk már a rendőrállamos jogvédős dumát, ha itt rendőr állam lenne, ti már nem élnétek ( mondjuk én sem :DDD)
Tucsko1 2012.02.25 19:05:28
@Nyugodtan gyulolj: Mindenki az előző dologról beszél... De most miért mentek ki a rendőrök? Ennek mi volt az oka! Ez nem derül ki a cikkből! Mert nem szimpla előállítás volt az tuti.
Hős vagy gyilkos?A mesterlövészettel kapcsolatban már jó pár könyvet és filmet bemutattam. A mostani azonban igazi unikum, és jelentősége sokak szerint Carlos Hathcock életrajzáéval vetekszik – míg mások szerint olcsó fércmű egy degenerált sorozatgyilkostól. Chris Kyle egyszerű texasi cowboy volt,…..
Tucsko1 2012.02.20 20:13:19
@Silverstein: Szóval nem kitalált... Ha nem hiszed, utazz vissza az időbe, és állj a mordály elé.. Kőnig őrnagy létezése viszont nem bizonyított...
Tucsko1 2012.02.20 22:10:58
@Silverstein: Teljesen elvakult hülye vagy! És a német ászok találatait ki igazolta? A fasiszta bajtársaik igaz? Tudod katonáéknál nincs ideológia, csak egy lyuk a fejedben! És mindegy ki igazolja. (Amúgy szokás elhozni a dögcédulát, illetve a kilőtt katona neve felkerül a veszteséglistára. Mikor, hol, hogy halt ,meg!) Marha! Minek szólsz bele olyanba amihez nem értesz? Ez nem politika (mondjuk ahhoz sem értesz), hanem harcászat. :DDD hagyjuk...
Tucsko1 2012.02.20 22:12:46
@Silverstein: Amúgy visszavonom a sértéseket, ha nem USA PR filmekből tájékozódsz ezentúl! :D

Bocs, de nagyon felbasztad az agyam!
A plagizálás ténye nem csak egy személy elmarasztalását jelenti, hanem annak a közösségét is, amelyben ez a munka elvégeztetett – állítja Bazsa György. A MAB elnöke szerint egy ilyen eset miatt az illetékes intézmény nemzetközi megítélésén is csorba eshet. A…..
Tucsko1 2012.01.16 20:52:32
@endike: Képzeld... tudok kapálni... olyan családban nőttem fel, hogy kellett... :D ostoba-e vagy? Nem minden értelmiségi született burokban, csak a felső 10.000... tudod, a "vezéreid".
Nemzeti Agyhalál NEM MENŐ. 2012.01.12 17:23:00
Csak hogy el ne felejtsem, összeírom magamnak azokat a dolgokat, amik miatt már rég el kellett volna zavarni a bánatba a jelenlegi kormányt, és amiért garantált, hogy soha többet nem szavazok rájuk. (Nem mintha az előző garnitúrát jobban szerettük volna.) A kétharmados…..
Mint arról már a korábbi hetekben többször cikkeztünk, blogunk egyik szerzője elhatározta, hogy megpróbálja, hogyan lehet minimálbérből megélni. Pontosabban: "EGY KIÉPÍTETT EGZISZTENCIA MELLETT EGY HÓNAPIG CSAK ANNYIT FOGOK KÖLTENI, AMENNYIT FELTÉTELEZÉSEM SZERINT EGY…..
Karácsony előtti utolsó poszt. Matolcsy Gyurinak két leminősítés közben szerencsére még van arra ideje, hogy a Heti Válasz oldalán megossza csodálatos gondolatatait a világgal: Miért más a jólét és a jóllét? Mi jóllétünk öt legfontosabb forrása? Hogyan élhetünk jobb…..
Tucsko1 2011.12.23 13:44:34
@OÁFK: Ne általánosíts! Amúgy meg honnan tudod, hogy nem Tekesek? Ja, mert nincsen csuklya a fején? Tudod az más cég. A Készenléti meg megint más cég... A "rendőr" meg a harmadik "cég".

Ott sem minden fekete és fehér...

Tudod mindenütt van olyan, aki mindenre kapható.

Úgyhogy ne általánosíts, mert ilyen alapon minden vállalkozó adócsaló, minden orvos rohadt pénzsóvár geci, és minden fiatal nő kurva...
Tucsko1 2011.12.23 13:45:09
@OranzsDzsúz: 10. pont! :DDD
Tucsko1 2011.12.23 22:56:57
@OÁFK: Fosnak! Olvasd el az új HSZT-t ( Hivatásosokra vonatkozó szolgálati tővényt!!) különös tekintettel az etikai részekre.

Őszintén! Te! Jelzáloghitellel, gyerekkel stb... bevállalnád, hogy nyíltan "szembemész"? ne legyél már fidesznyik, vagy jobbiknyik, vagy szovjetnyik szemellenzős hülye! Olvastam hozzászólásaid tömkelegét, szerintem te ennél többet, és komolyabbat ki tudsz magadból hozni!!!
Azt hittem, azért van olyan határ, amit még egy kétharmados demokráciában sem lépnek át. Lázár János a múlt héten felballagott a Sándor-palotába és átcsúsztatott két nevet az Elnök úrnak. Pénteken Schmitt Pál be is jelentette, hogy Handó Tündét és Darák…..
Tucsko1 2011.12.13 10:50:16
@miszter iksz: Teljesen jól látod a dolgokat, végre egy normális ember... Milyen gáz volt 270-ért tankolni, és 250-ért eurót váltani, meg külföldön nyaralni, mikor szép városunkban itt vannak a járdaszigetek ingyen... És nem igaz, hogy a kormányban despotizmus, és urambátyámszájerkomám stílis uralkodik, mert itt minden demokratikus, és jó, és kiváló matolcsista gazdaságpolitikát folytatunk, ránk irigy Európa.

Megmondaná valaki, hogy hol lehet itt hányni???

miszter iksz! Igyunk inkább egy sört, és röhögjünk jó nagyokat.... Úgy látom neked legalább stílusod van... :D :D
NagyTeve törzsolvasónk javaslatára az Altertöriblog legfrissebb posztját ajánljuk figyelmetekbe. A tervezett sorozat első része honfoglaló őseink nyugati kalandozásainak körülményeibe, harcmodorába enged bepillantást, továbbá szövetségeseiről és ellenségeiről is ad egy kis…..
Had- és rendvédelemben jártasabb olvasók bizonyára sok mindent hallottak az Egyesült Államok által különféle harci zónákban felbérelt különféle szerződéses fegyveres erőkről. Akikről én írok, annyiból másak, hogy nem egy kormány, hanem egy magáncég szolgálatában állnak, és ha a fejvadász szót túl…..
Tucsko1 2011.12.09 20:06:56
@negymadar: Már megbocsáss, de ez a kép egy gyenge átsatírozása - Ilja Repin: Hajóvontatók a Volgán - című festményének. Tehát NEM a Te rajzod!

Másrészt találó, és igaz, de ettől függetlenül, ha blogot üzemeltetsz, valóban nem illik kettős mércével mérni.

Magam részéről zserbó nem a barátom ( azt sem tudom ki az), de ebben véletlenül egy "narancsnyiknak" is lehet igaza.. :))))

Amúgy meg szegfű, narancs, vagy három madár, tulipán, vagy hármasdomb és kettős kereszt... vagy éppen eLeMPé bohózat...egy tőről fakad az összes haszonleső szemét banda...
Tucsko1 2011.12.09 21:12:08
@friczi: Akkor még egyszer, mert komment íróban ritka a normális ( vedd bóknak, vagy elismerésnek) :D

Ha már egy világhírű ( mert az) festményt "retusál" át, akkor írja már oda az eredetire való hivatkozást is. Ez így nem különb, mint Kerényi marhaságai.
Találó, de legyen már a srácnak ennyi önbecsülése ( Ez nem baszogatás, hanem kritika!)

Zserbó kb. annyira érdekel, mint kb. a tegnap levágott lábujjkörmöm (tehát a körmöt vágtam nem az ujjat.. :D ), viszont ebben az esetben ( szerinted kb. 1%) igaza van ( én nem olvasom a kommentjeit, vagy még nem vette észre... :D ...hogy olvasnám...) le lett "ostobázva" ( az mindegy, jogosan vagy sem), erre Ő "anyázott", aztán jött a stb...

Javaslatom Apafarkas részesüljön feddésben, zserbót meg lőjétek ki a narancsszigetekre... :D

A 4. bekezdésem meg "bármennyire", de igaz... :(
Tucsko1 2011.12.09 21:14:47
@Tucsko1: Még annyi, hogy megtekintettem 4 madár munkáit, van köztük igen jó, van ami éppen üti a mércét, és vannak sajnos nagyon... mondjuk nem jók is.

Nem kell mindenre zsigerből reagálni... ebbe sok blogger belefut, mármint ebbe a hibába, hogy zsigerből... A blogger nem kommentelő, hanem blogger... tehát etalon... vagy valami olyasmi... akkor viselkedjen ( alkosson) is úgy..
Ez egy már egy kicsit tényleg sok. Várom az esti Showder Klubot, erre két szenzációs videóval Matolcsy Gyuri ellopja a műsort a srácok elől. A mai: És aki még nem látta, a szombati:   "Nem tud senki sem mondani olyan összeget, amelyért a jobbkezemről hajlandó lennék…..
Tucsko1 2011.11.22 00:16:34
@Ben Franklin: Na azért a Népszabi sem egy autentikus hírforrás... Nálam a No1 még mindíg a HVG és a Hetek... együtt... :) Abból már úgy kijön valami.
Tucsko1 2011.11.22 00:23:53
@Ben Franklin: Sikeres ember nem informálódik! TUDJA!!! Mint Gyuri... :DDD

Azért Ez a Matolcsi méltó ellenfele Lamperth Mónikának.... hülyeségben. Veres Jánosnak meg ... na azt nem írom le, mert reggelre megjön a TEK aztán csak annyit mondanak:"Nem ellened jöttük! Érted! Érted?". :D
Tucsko1 2011.11.22 00:41:34
@Ben Franklin: De a nemzetközi pénzelitnek nem érdeke egy "új" New Deal, mert ott dolgozni kell, itt meg csak behajtani a sarcot.

Másrészt Magyarországon a nép el lett kényeztetve, kb. 45-től mostanáig, szóval kicsit nehéz lenne munkára bírni még az aktívakat is, nemhogy az inaktívakat...

1 értelmes mondata volt Gyurinak, az, hogy de szép lenne még 1.000.000 adózó. csak ugye nem a nyugdíjat kellene megadóztatni ( onnan elég lenne 75 év alatt járulékot szedni afölött már disznóság), hanem a minimálbért, meg ezt a 16%-ot kéne elfelejteni, mert ez a gazdaság nem képes kitermelni ezt az adóveszteséget. Elég lett volna a sávokat eltolni, de akkor ,meg Kövér Lacának nem maradt volna kerete borbélyra. Hát mi pénz lehet egy olyan bajuszt szervizelni???
Péter is talált egy érdekes mondatot az OTP-s végtörlesztése igazolásán: "Bankunk nem felel azért az esetleges kárért, amely abból keletkezik, hogy a fentiekben közölt tartozás összege a jelen igazolás kiadását követően megváltozik." Ma került átutalásra 180Ft-os…..
Tucsko1 2011.10.17 16:03:52
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger:
ne keverjük a szezont a fazonnal... A H-Bét veszteséges volt és tönkrement.
1./ Voltak ott "IGAZGATÓ URAK" ugye? Akik szépen csődbevitték. Jött a Wallis és felszámolta.. MINT FELSZÁMOLÓ IGAZ? Mit vártok egy felszámolótól?

2./ Ne kívánd nekem az öngyilokot bazdmeg, mert szájba váglak!

3./ Hagyjuk már a süket dumát! Tudod miért nem ment tönkre a családom anno teljesen de tényleg tönkre? Mert időben átváltott másra... ennyi. Jött a hír, hogy elbocsájtások lesznek, és kerestek valakit aki tudott oroszul... ami a szerződésben még állt, azt leadtál a Bét-nek, a többi ment Moszkvába... mert ott kellett a kaja... ennyi. Ezt hívják úgy, hogy PIAC. Hülye...

4./ Igazán sajnálom azokat akik tönkrementek, de 1989-1990-ben volt egy rendszerváltás, és egy gazdasűgi átalakulás. Szockistermelőről-kapitalistára. Bocs, de ez a politikánerek bűne, mert NEM VOLT ÁTBEMENT A TSZ ÉS A KISTERMELŐ között... Látom magam előtt, ahogy ronatak a faekével művelni a 2-5 holdjukat, nemhogy maradtak volna "tsz"-ben vagy hívjuk ahogy akarjuk és szépen lassan kiváltak, vagy meggyarapodtak volna... hagyjuk bazdmeg, te is csak a propagandát nyomod...
Tucsko1 2011.10.17 16:04:57
@Rosszindulatú Vászka: remélem te is a nőket és a sört szereted.. akkor oké minden... :)

Istenem... megint be kell baxni...... :DDDD
Tucsko1 2011.10.17 16:09:34
@aszaltszilva4: "Ezt legalább más, főleg hazai kis, közép vállalkozások példaként átvehetnék..."

Drága együgyű barátom! AZT A PÉNZT NEM ERRE KAPTÁK!!!! Capise? Te is csak egy "sejtű" vagy.... Bocs.... vagy egybe írják???? :DDD

Ó gyereke vegyétek már észre, hogy a BANK akkor is nyereséges, ha veszít....

Google: "közgazdaságtan". "Oszt" olvassatok...
A mi katonatörténeteink között nem egy van, amelyik arról szól, hogy a nagypapa/dédpapa hazagyalogolt a frontról vagy a fogolytáborból. Vannak olyan nemzetek, ahol hajóval vitték haza a foglyokat, és vannak olyanok, akiknek úszni kellett volna. Ez a cikk róluk szól.  Tanaka…..
Tucsko1 2011.09.17 22:53:33
@Papírzsepi: Nem... Hidd el, hogy nem érti! Nem akarja érteni! Ha akarná, szóba sem hozta volna! Nem jellemzem az ilyen "szellemi szabadfoglalkozású" idiótákat... Na mégis csak jellemeztem... :D

Van itt önmoderáció??? :D

Prof! A "cikk" nagyon jó! A sok együgyűből csak az irigység beszél! :D
Mint a kritikusok... Filmet nem rendezett, könyvet nem írt, de ő "esztéta", ül a 10. emeleti gangon, eszi vederből a nokedlis csirketollat és véleményt mond... És büszke magára, mert van öntudata. Esze nincsen, de öntudata és véleménye az van... hagyjuk... :DD
Tucsko1 2011.09.17 23:14:21
@(त्वष्टृ): Te inkább a "168 óra" portálon írogass, ott lehet vevők a stílusodra és humorodra... Bár szerintem ott meg Mester Ákos küldene el... messzire...
Okos emberek úgy tartják, az állam polgárai felett gyakorolt hatalmának egyik kulcsa az, hogy valamikor a történelem folyamán megtiltotta a magánbosszút, és azt – igazságszolgáltatás néven – saját monopóliumává tette.  Mivel ez nem egy 18+ jelzésű blog, ne…..
Tucsko1 2011.07.20 22:17:32
@ati27: Na akkor tessék az ilyen körzeti megbízottat felnyomni a katonai ügyészségen, nem itt kelteni a hangulatot. Korrupció van, volt lesz nem dumálni kell róla, hanem tenni ellene. A trafis helyekről meg már írtam, hogy kik találják ki, hol kell megállni. Ne csak írni tessék, hanem olvasni is :D
Tucsko1 2011.07.20 22:46:14
@ati27: Na látom közeledünk. Svédországban milyen a nyár? Vagy az alatt a két nap alatt nem voltál ott? :D ( bocs!) :)

Nos a táblákat nem a rendőrség helyezi, felejti kint. Az, hogy egyes túlbuzgó "mókus őrs parancsnokok" oda küldik a beosztottaikat... nos ez valóban galádság, látod ez az amikor az "uniformis" miatt azt utálják aki a kocsiban ül. Mert Ő van ott, ő a rendőr. Azt, aki oda vezényelte(!)... nos azt a büdös életben nem fogod látni... Parancsot megtagadni meg az álmoskönyvek szerint Svédországban sem szoktak ( meg ilyen galád parancsot kiadni sem, de ez más lapra tartozik).

A kint felejtett táblák egyik rossz tulajdonsága, hogy már nem "allllaméniumból" vannak, mert kb. 25-30 perc elteltével már nem lennének ott, vagy egy század rendőr kellene az őrzésükre :)))

Na egyezzünk meg abban, hogy aki korrekt helyen sérti a sebességhatárt azt vessük a mókusok elé, annak mehet a közig.bírság, aki meg direkt szívatósba kap "mosolygós képet" azt pedig énekeljük meg (Magyarul őszintén sajnálom, de ez van, ez nem egy polgárbarát állami, önkormányzati, rendőrségi vezetést takar.).

Tudod nagyon jól, hogy itt egy dolog érdeke szent és sérthetetlen ( tehát magyarul pont senkit nem érdekel) az adót szépen rendesen befizető embereké... :/
Minden nehézség ellenére mégis voltak demonstrációs útlezárások az FRSZ szervezésében, országszerte.Nem, a kormány ebből nem azt szűrte le, hogy talán mégis el kéne gondolkodni azon, hogy mit és pláne hogyan csinálnak, á dehogy. A hiba nem az ő készülékükben van. Nem lehet…..
Biztonsági őrök (azaz élőerős őrzés-védelem) sok területen teljesítenek szolgálatot. Gyakran látnak el a védelem mellett portaszolgálatot, és sok esetben ők kezelik a különféle technikai védelmi berendezéseket is. Rendezvényeket biztosítanak, rendet tartanak és segítik a…..
Tucsko1 2011.06.23 23:19:57
A Post Király!

@hehe64: A "pánik riasztásra" KI KELL MENNI! Ha nem, akkor suhintás az ügyeletesnek, kapitánynak, még jaj ki sem merem mondani... Olyan nincsen, hogy lemondott pánikriasztás, mert mi van, ha késel a torkán mondja le?!
Aki ezt meg meri tenni, az valóban Taigetosz + .
Az utóbbi 8 évre lesz hatályos a jogszabály, amelynek értelmében lakott területen 40, míg lakott területen kívül 70 km/h volt a legnagyobb megengedett sebesség. A július 1-től életbe lépő szabályozás után automatikusan megkapja minden autótulajdonos a büntetést, mert…..