Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tidzsi-mon

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Aki hipochonder (mint én), márazonnal zárja be ezt az ablakot, kezdjen el cicás képeket nézegetni és hessegessen el minden negatív gondolatot a fejéből, tekintse cikkünk szalagcímét semmisnek és gyógyuljon, bármilyen aktuális betegség is van éppen. A normális lélekkel…..
Úgy látszik a Rovio designereinek kiürült a tudatmódosítós raktáruk és eljutottak arra a holtpontra, ahonnan már nincs tovább, így kénytelenek voltak szétnézni a játékpiacon és már régen bevált, ámde sokak által nem használt recepthez nyúlni: A Mario Kart-hoz (ami 1992…..
Tidzsi-mon 2013.10.15 22:08:19
@Darkcomet: wolfeinsteinben, vagy a spear-ben meg lehetne oldani, át lehetett rajzolni a támadókat.
Gondolom, mindenki emlékszik as ASUS matrijoska-baba készülékére, ami egyszerre netbook, tablet és telefon is. Megjelenésekor csodájára járt a sajtó a szokatlan kimérának, azonban a tajvani multi most még nagyobbal állt elő: a  Transformer AiO első látásra egy méretesre…..
Kedves Barátunk egy Galaxy SIII-at vásárolt újonnan, aztán az első bekapcsolás után konstatálta, hogy nem tud vele felcsatlakozni az otthoni WiFi hálózatra. Mit volt mit tenni, berobogott vele a legközelebbi Samsung szervizbe, ahol a legnagyobb jóindulattal rendelkező szervizesek sem…..
Tidzsi-mon 2013.02.16 22:08:25
12 hónappal ezelôtt készítettem pár posztot, hogy milyen ne legyen egy férfi elsô levele. Felsoroltam pár elrettentô vagy nevetséges példát és megpróbáltam rámutatni, hogy miért gáz. Nem akartam és tudtam megváltani a világot, amit az is jelez, hogy a most készített csalogató…..
 Furcsa lehet, hogy egy amerikai filmmel kezdem a cikket, de mostanában a Különvélemény c. filmben látottakhoz szokták hasonlítani a megjelenés-technika új úttörőit. Ilyen például a multi-touch rendszer is, ami inkább szoftveres újítás, mint hardveres, lévén…..
Ismét egy olyan cikk, amivel nem tudok mit kezdeni... Ugyanis vicces, de akárhányszor próbálgatom a Mesh Import-ot, nem sikerül. Valami lehet a béta programmal, mert mindig Crash Log-gal áll le, importálás után. Úgyhogy marad az elméleti sík, de elmondom, meddig jutottam el... Az első…..
Tidzsi-mon 2010.11.22 20:00:42
Tidzsi-mon 2010.11.22 20:30:06
Még pár dolog:

Lehet szinte bármelyik 3d-modelező programból exportálni Collada formátumába. (*.dae)

wiki.secondlife.com/wiki/Mesh/Creating_and_converting_meshes

Nem feltétlen szükséges 4 modelt elkészíteni. Állítható a polygonszám minden minőségnél, Mediumnál nekem egész korekt volt a többihez mondjuk már tényleg szükséges egy kisebb "felbontású" model.

Collosion rész jól jön. Sculptnál nem tudom pontosan hogy kezelte, de adódtak problémák, ezért ott mindent 1x1x1m-es kockába paszírozva töltöttem fel majd visszatorzítottam a megfelelő arányra a játékban, így a lehető legkisebb lett a "láthatatlan Sculpt fal" amibe beleütközhettünk.

Várom már, hogy működjön addig kókányolok sculpttal:)