Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Balintpeter

116 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ELADÓ a Vámospércsi utcából nyíló csendes kis utcában 2008- ban épült napfényes családi ház. Szoc. pol. még igényelhető rá. 137 m2-es dupla garázsos, 50 nm-es nappali 2x 18nm és 1x 16nm szobák.  Fürdőszoba+  Wc 7nm.  + külön Wc. Spájz. Igényes jó minőségű anyagból…..
Munkát ajánlok legalább érettségivel rendelkező fiataloknak, frissdiplomásoknak, pályakezdőknek is, az alábbi területeken:Pénzügyi tanácsadóFeladat: Magánszemélyek, családok és vállalkozások részére pénzügyi, biztosítási megoldások…..
A Brill Ásványvíz magyar termék, olyan ásványvíz, mely sokféleképpen eégszséges. Természetesen lúgos és természetesen jódos. A lúgosság azért fontos, mert a helytelen táplálkozás, a sok szénhidrát fogyasztása következtében az emberi szervezet elsavasodott. Ezért helyre…..
Nagyon-nagyon jó síelni ebben az osztrák síparadicsomban! Jó pálya, remek hó. 13 kilométer hosszú a lejtő.  80 kilométeres sífutópálya van annak, aki irtózik a lejtőtől! Az egész család jól szórakozhat, van síovi, minden. A háromcsillagos Hotel Thier pedig…..
 Nagyon sok olyan termék kapható a magyar piacon, mely hasznos lehet gyermeke immunrendszerére, viszont lehetnek mellékhatásai, ráadásul az ára is borsos. Néhány hónappal ezelőtt megismerkedtem egy olyan termékkel, melynek ára megfizethető, és kitűnő hatással van a…..
Hogyan érhetnénk el azt, hogy gyermekünk ne üres zsebbel induljon az életnek? Hogy ne osztozzon a számtalan 18 éves magyarországi fiatal sorsában, akik nulla forint tőkével rendelkeznek, s csak abban reménykedhetnek, hogy felveszik őket valamelyik áruházba kisegítőnek, polcosnak,…..
Debrecenben sok tehetséges politikus akad. sokszor eltűnődtem már azon, miért pont Kósa Lajos lett az, aki felmelkedett a magyar politikai élet legmagasabb csúcsaira. Tehetségén kívül köszönhető ez karakterének. Intellektuális, ugyanakkor gyakorlatias alkata már számtalan…..
Az emberek többségében mai napig él az a meggyőződés, hogy az országot a kormányok irányítják. Ez nem igaz! A kormányok az államot irányítják, az államot, mint intézményrendszert, és az állam érdekeit képviselik, akár a választópolgár ellenében is. Vegyük pl. az…..
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium újraindítja a panelprogramot. Ennek az a lényege, hogy önerő bevonásával újítanak fel mintegy 20-30-000 panelházat. Az elmúlt években is volt már panelprogram, ám azokkal az volt a baj, hogy nagy rössel nekifutottak, azt mondták, ennyi és ennyi…..
Amikor egy család költözik, az tiszta idegbaj. A sok hurcolászás, a korán kelés, a "vajon-nem lopják-e el a munkások a cuccokat" típusú kételyek sorjáznak benned.Amikor egy blog költözik, az nem ennyire kínos. Csak néhány kattintás, és kész. Április 15-től blogunk…..
Ezen a hétvégén Debrecenben mangalica-fesztivált rendeznek. A mangalica egy speciális sertésfaj, eredetéről vitatkoznak a zoológusok, van, aki szerint magyar, van, aki szerint angol eredetű. Mindenesetre jóval egészségesebb, mint a hagyományos sertéshús, sokkal több vitamint…..
Mindig öröm, ha az internet segítségével kommunikálhatunk messze földön élő szeretteinkkel, családtagjainkkal. Feltehetően ezt gondolta az a román apuci is, akinek 21 éves, meglehetősen problémás esetnek számító kicsi fia, aki Spanyolországban dolgozott vendégmunkásként, egy…..
Szabó Máté ombudsman javasolta, hogy Magyarországon újra vezessék be a magáncsőd intézményét. Ez azt jelentené, hogy azok a családok, akik eladósodtak a devizahitel, a magas közüzemi számlák vagy éppen a munkanélküliség miatt, elveszítenék korábbi gazdasági szabadságukat.…..
Vegyes érzésekkel nézegeti az ember az utóbbi hónapok gazdasági statisztikáit. Leginkább az a tény ad okot aggodalomra, hogy nem csökkent a munkanélküliség. A másik szem pedig azért nevet, mert élénkült a gazdaság, mind az export, mint az import nőtt, ez pedig reménykedésre ad…..
Valamikor 2000 táján válságba került a magyar úszósport. A fiatalok egyre kevésbé érdeklődtek, az élversenyzők eredményei sem abban az ütemben születtek, mint ahogy azt a közvélemény elvárta volna. Újabban, az évtized végére, mintha fény látszana az alagút végén.…..
Orbán Viktor múlt hét pénteken nagyon érdekes beszédet mondott Gödöllőn. Arról beszélt, hogy Európa vesztésre áll a bevándorlókkal folytatott versenyben, s ha lépést akarunk tartani velük, s nem akarunk kisebbségbe kerülni saját hazánkban, akkor támogatni kell a családokat,…..
Saját fiai akarják megbuktatni Líbia diktátorát, Moamer Kadhafit. Az elnök két fia felajánlotta nyugati diplomatáknak, hogy nagyon szívesen átveszik a hatalmat szegény öreg és beteges ( ez utóbbi igaz) apukájuk helyett, ha a nyugatiak végre abbahagyják a bombázást, és…..
A Nemzeti Fogyasztóvédelmi Hatóság minap közzétett jelentése szerint több, mint 400 esetben találtak kifogást jótállási jegyekkel, garanciákkal, illetve vásárlókönyvben tett bejegyzések kivizsgálásával kapcsolatban. Ahogy a társadalomban oly sok esetben ,itt is a gyerekek a…..
Lázár János, a FIDESZ frakcióvezetője cáfolta azokat a híreket, miszerint a kormány liberalizálná a fegyvertartást. Szerinte Orbán Viktor ezirányú kijelentései pusztán a honvédelem erősítésére vonatkoztak.Nem tudok szabadulni attól az érzéstől, hogy a kormány tesztelte a…..
Egyre inkább bizonyossá válik, hogy a magyar kormány liberalizálni akarja a fegyvertartás szabályait. Azt gondolom, ez helytelen lenne. Nem érett meg arra a magyar társadalom, hogy nyugat-európai mintára lehessen engedélyezni a fegyvertartást. A döntéshozók arra hivatkoznak, hogy…..
A kormánypárt egyes politikusainak terve szerint a jövőben az állami egyetemeken megszűnne a költségtérítéses képzés. Aki fizetős oktatást akar, az menjen magánegyetemre!- hangzik az érv, s első hallásra rokonszenves is, hiszen ha nincs költségtérítés, a családoknak kevesebb…..
A kormány legújabb elképzelése az, hogy 200 forint körül maximálja a svájci frank árfolyamát. Ezzel nagyon sok, devizahitelt nyögő családnak segítene, hiszen vége lenne számukra az árfolyamkockázatnak. A Banki Hitelkárosultak Egyesülete jónak tartja az elképzelést, ám kissé…..
Felirat az Egyetemi Könyvtár épületében:"Kérjük Önöket, biztonsági okok miatt ne üljenek az ablakpárkányra!"Eredetileg eszembe sem jutott, de most, hogy így mondja... ..
Az Európai Unió úgy döntött, fokozatosan csökkenteni kell az öreg kontinensen futkározó, energiapazarló és környezetszennyező gépjárművek számát. 2030-ra azt szeretnék elérni az Unió közlekedésvédelmi szakemberei, hogy minden második gépjármű elektromos legyen. Azért…..
Jó hír a devizahiteleseknek! Rogán Antal kormánypárti politikus a Tv2 Mokka című műsorában azt mondta, hogy a kormány maximálni akarja a svájci frank árfolyamát. Ez azt jelenti, hogy a magyar családok nem lesznek kiszolgáltatva nemzetközi pénzpiaci manővereknek, nem spekulánsok…..