Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Borjour

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mint már többen elmondták előttem különböző blogok különböző kommentjeiben és posztjaiban, a VinCE az ország szégyene, borzasztó, megengedhetetlen, hova jut így hazai világhírünk az éji homályban, ha csak álmodozunk a déli verőn. Bár egyik hazai boros újságot sem olvasom,…..
Borjour 2012.04.13 18:39:41
@Szomjas Gödény: Lesz külön 2008-as aszú mesterkurzus, de több borász a "sétálós" kóstolón is megmutatja legújabb aszúját a nagyközönségnek.
A Művelt Alkoholista Levegőt! 2010.11.22 06:00:00
Nyilván azt hiszi a kedves olvasó, most majd mindenféle jegyzetek jönnek, afféle megszokott fesztiválos rezümé. Az igazság azonban az, hogy magam előtt is hiteltelenné válnék, ha ilyesmivel próbálkoznék. Az idei Borjour Gáláról lehetetlen volna összefoglalót készíteni,…..
Borjour 2010.11.22 12:57:27
Kedves Borbarátok,

A Borjour több éve folyamatosan megrendezett rendezvénysorozat. Kisebb és közepes méretű (40, illetve 200 főnek), heti és havi rendszerességgel szervezett kóstolóink, azt gondoljuk, méltán népszerűek. Nagy rendezvényt ez idáig kettőt szerveztünk, mindkettőt a Gömb Aulába. Az első (Borjour Magnum) után szinte kizárólag pozitív visszajelzéseket kaptunk, a második után (Borjour Gála) rengeteg negatívot.
Elismerjük, hogy több hibát elkövettünk a második nagy rendezvényen és sajnáljuk, hogy vendégeink jelentős részének csalódást okoztunk.
Bár az első rendezvényen 1700-an voltak, ezúttal pedig 1200-an, most mégis kicsinek bizonyult a helyszín, mivel egy szinten zsúfoltuk össze a kiállítókat. Ez hiba volt. Átgondolatlan, rossz döntés volt jelen körülmények között a jegy árába a büfévacsorát is beépíteni. Célunk az volt, hogy elfogadható áron, szabadon válogathasson minden vendég több, mint száz, az ország legjobbjainak számító bor között, és közben egy díjátadó ünnepséggel együtt ünnepeljük a borok készítőit, a borászokat. A körülmények végül is az ünnepi hangulatot nem tették lehetővé, amiért elnézést kérünk.
A Borjour produkció célja továbbra is a magyar bor népszerűsítése, és hogy minél inkább elérhetővé tegye a szélesebb nagyközönség számára a valóban minőségi borokat. Minden erőnkkel azon leszünk, hogy a mostani hibáinkat kijavítsuk, és a harmadik nagyszabású Borjour rendezvény ismét legalább olyan színvonalú legyen, mint az első volt, és amilyenek a rendszeres, kisebb kóstolóink.

Tisztelettel,

a Borjour szervezői