Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L J admin

4 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Honnan jöttél, mire költenéd, tudsz hangosabban is beszélni? Utolsó kör az élő adás előtt.Voltak ugyan fogalmaim arról, hogy miként zajlik a versenyzők kiválasztása a tévés vetélkedőknél, de szombat délután azért sokat tanultam-tapasztaltam. Rényi Ádám, A 40 milliós…..
L J admin 2011.02.14 19:04:39
Attila és Erika szombat este betesztelte a világhírű Nobu étterem budapesti változatát, ahol hétfő délelőtti felszolgálói sebességgel találkoztak:Ma este a feleségemmel elmentünk a pesti Nobuba. Az étel szenzációsan jó volt, majdnem tökéletes.  A kiszolgálás viszont…..
L J admin 2011.02.14 18:41:59
Ablakos napló Bemutatkozás 2011.01.05 21:16:00
Bemutatótermünkben többféle márkájú és típusú nyílászáró, műanyag ablak, biztonsági ajtó, bejárati ajtó, fa ablak, redőny és szúnyogháló közül választhatsz. Az egyszerű és költséghatékony megoldástól egészen a luxus változatig. Választahatsz a…..
 Telepítjük, majd karban is tartjuk az Ön különböző teljesítményű OTG (olajtüzelésű) és GTG (gáztüzelésű) termogenerátorait (hőlégbefúvóit). Természetesen forgalmazunk komplett berendezéseket és alkatrészeket is. Megtervezzük Önnek a légfűtését. Kész…..
A termogenerátor a levegő közvetlen felmelegítésére szolgáló, stabil kivitelű berendezés. A mobil termogenerátor, mobil hőlégfúvó a levegő közvetlen felmelegítésére szolgáló, mobil, mozgatható kivitelű berendezés.  Alkalmazási…..