Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SkizofrénSün

0 bejegyzést írt és 57 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogyne védene meg a gatyamadzag, ha egy vörös fonál is megvéd? A gatyamadzag, ha jó minőségű, jóval vastagabb és erősebb! Persze, ez az okoskodás nem feltétlenül helytálló: nem mindegy, milyen is ez a fonál. Ha követjük az utasításokat, nem próbálkozunk mással, csak vörössel. Mert mit is ír a Tudás…..
SkizofrénSün 2017.08.28 23:02:48
@Stenonis: próbáltam a a 8154873267 Grabovoj számot, vámpír ellen nem vált be a herélt kandúrunk azonban azóta megint bagzik. Lehet, hogy a vizünk dns-e elromlott mióta egyszer véletlen a mikro mellé tettem. Nem jól jegyzi meg a Grabovoj számokat, pedig beledobálom betűtésztából C1000 - re hígítom.
SkizofrénSün 2017.08.28 23:03:50
@Érvsebész: Nálunk a vérfarkas nem gond, mindet megette a csupakabra.
A karácsony utáni túlevés és túlivás után sokan szeretnének egy kicsit diétázni vagy méregteleníteni. Nem is beszélve a szilveszteri bulikról, ami még rátesz egy lapáttal. Ehhez most van egy jó tippem, ami amellett, hogy szuperolcsó, nagyon hatásos. A fokhagyma ugyanis egy igazi…..
Én nem a migránsoktól félek. Én tőletek félek. Tőletek, akik hergeltek, harsogtok, másra mutogattok. Köpködtök, gúnyoltok, affektáltok, lázítotok. Facebookon és fórumokon trollkododtok. Én tőletek félek. Akik emberi lényeket akartok kiirtani és sajnáljátok, hogy a…..
SkizofrénSün 2015.08.30 13:32:37
@fizetekmegegysort: Hogyan is szól a nagy számok törvénye?
Az reggeli a nap legfontosabb étkezése, ez nem vitás. Ez általában sokunkat hidegen hagy. Most egy olyan receptet mutatok nektek, amit munka előtt magunknak és gyermekeinknek suli előtt 5 perc alatt össze tudunk dobni, hogy beinduljon az immunrendszer, az agy és a test! Általában az…..
Iszlám hittételek a közös ebédlőben, fejkendős lányok a kertben, arab feliratok a házakon - erről számolt be blogunknak egy debreceni tanár, aki diákjaival Nagyvizsnyón táborozott. Mint kiderült a tanulók nem a magyar iszlám közösség egy táborába csöppentek. A Radnóti…..
SkizofrénSün 2015.08.25 12:33:25
@Izomor Lánya:

Magyarán, ami a cikkben volt az igaz. Csak az a baj, hogy a cikk címe az a szó szerepelt, hogy kiképzőtábor ? Jól értem ?
SkizofrénSün 2015.08.25 16:45:23
@Izomor Lánya: Szóval akkor úgy érted, hogy bár voltak a cikkben tények, a megfogalmazás, a blogoló véleménye sérti az érzékenységeteket.

Amit tényként kezelhetünk:

Volt legalább öt korán idézet kiragasztva, ezek közül legalább hármat olyan helyre ragasztottak, ahol a táborhoz nem tartozók is látták.

Volt legalább egy arab karakterekkel írt felirat.

Volt a táborban legalább egyszer legalább két "muszlim fejkendőbe" öltözött diáklány.

Legalább egyszer "iszlám zene" (ezt nem értem pontosan) szólt hangosan.

A blogoló ebből szt gondolja, hogy "A programot az iszlám köré szervezték: hittételeket függesztettek ki az étkezőben, muszlim vallási zenével hívták gyülekezőre a diákokat, akik öltözködésükkel is alkalmazkodtak a tematikához."

A Radnóti nevében, akinek meg kéne szólalni nem teszi. Illetve teszi de megtiltja, hogy megismerjük az álláspontját. A blogoló gonoszul kiszivárogtatja, hogy "Nagyvisnyón...szerepjátékot(játszottak), amely "az 1001 éjszaka világában zajlott"

Most szörnyen gonosz leszek.
Négy ember ma megkapta a Becsületrendet, mert egy vonaton ártalmatlanná tettek egy muszlim férfit, aki gépfegyverrel fenyegette a vonat utasait. Az ügyvédje azt nyilatkozta, hogy nem terrorista, csak ki akarta rabolni a vonat utasait. A géppisztolyt meg találta.

Szóval nem "Az arab kultúrával és az iszlámmal ismerkednek ezen a héten Budapest egyik elit gimnáziumának tanulói az iskola legnagyobb létszámú, 170 fős (!) nyári táborában." hanem a tábor tematikája az arab mesevilág volt. A korán idézetek pedig a díszlet; a hijab meg a jelmez.

Tudomásul vettem.
SkizofrénSün 2015.08.25 16:50:53
@Mr. Neutron: "Az 5. kérdés: az a burkolt feltételezés van belecsomagolva, hogy egy elit gimnázium táborozás közben erotikus játékokra csábítja a tanulóit. Legyen bármennyire is prűd a kérdésfeltevő, nem hihetem, hogy komolyan feltételezne ilyesmit, ezért kizárásos alapon valószínűbbnek tartom, hogy piszkálódik, mégpedig egyáltalán nem elegáns vagy elfogadható módon."

Éppen az ELTE másik gyakrló iskolájában - leanykori nevén Ságvári - volt táboros szexuális visszaéléses törénet. Az abban szereplő tanár urat meg sem büntették, ma is vígan éli világát.
Kedves Bevándorló, Kedves Leendő Barátom, Kedves Jövendő Európai Polgártársam!Engedd meg, hogy ittléteddel kapcsolatban, ebben a bizalmas levélben hívjam fel a figyelmedet néhány fontos feladatodra! Elöljáróban azonban le kell szögeznem pár tényt, amiről nem baj, ha tudsz. Nos,…..
SkizofrénSün 2015.08.25 08:55:16
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Az ateista nem gyűlöli a kereszténységet, nem gyűlöli a taót, a buudhizmust, sőt az iszlámot sem. Egyszerüen nem hiszi, hogy van akár egy isten is. Bármi is legyen a neve.
SkizofrénSün 2015.08.25 09:00:56
@belle la vie: Majd amikor Bagdadba megyek menedéket kérni, mert itthon levágják a fejemet a gonosz református lelkészek buzdítására, akkor majd ott nem is akarom, hogy elfogadják az ateista mívoltomat, meg a magyarságomat.
SkizofrénSün 2015.08.25 12:52:26
@maxval bircaman megbízott szerkesztő: Nem is volt kérdés :) Lehet, hogy igazad van, Európa kereszténygyűlölő, de szerintem ez nem az ateizmus miatt van :)
Muszlim fejkendőbe öltözött diáklányok népesítették be a nagyvisnyói Boróka tábort augusztus közepén – számolt be meglepő élményéről egyik olvasónk. Mint leírta, a budapesti Radnóti Gimnázium nemzeti ünnepünk idejére 10 napos tematikus muszlim nyári tábort szervezett…..
SkizofrénSün 2015.08.23 14:39:49
@droid_:
"ezt ok irjak magukrol, nem masok roluk."

Te biztosan a hentesnél is elhiszed, hogy azt a halat sonkának hívják .
SkizofrénSün 2015.08.23 14:51:06
@szillepszisz: "az Egri csillagok arról szól, hogy mindkét oldalon vannak becsületes és hősies emberek, meg jellemtelenek, meg árulók"

Már régemn olvastam, ezért hozzál még pár példát a becsületes és hősies törökökre az Egri csillagokból!
SkizofrénSün 2015.08.23 14:59:53
@tobias2: Okos, gondolkodó, nyitott, sokoldalú gyerekeknek és felnőtteknek javaslom ezt a könyvet is az iszlámról, hogy mg jobban megismerhessék:

drive.google.com/file/d/0BwoeeNbc6cjDQWVpaWhHc0tLYXc/view

www.dzsihadfigyelo.com/wp-content/uploads/2015/07/Sharia-t%C3%B6rv%C3%A9ny-nem-muszlimoknak-ebook-1506211.pdf
A Le Figaro rövidke interjúját olvastam ma reggel, amelyet Mathieu Guidère-rel, az arab világ francia szakértőjével készítettek. A beszélgetés a New York Times cikkéhez kapcsolódik, amelyben az ISIS karmaiból megszökött nők mesélnek a szenvedéseikről. Az ISIS harcosai…..
Egy ideje rákaptam egy bizonyos szókereső játékra, talán sokan ismeritek is. A lényeg, hogy egy 3x3-as (vagy 4x4-es, de addig még nem jutottam el) táblán random elszórt betűkből a lehető legtöbb értelmes szót kell kirakni. A rendszer persze kiírja, hogy hány szót alkotható…..
Adott a napokban egy interjút Gyurcsány. Az anyag közepesen érdekes, elszántan tagadja például, hogy a DK célja az MSZP bedarálása volna. (Miközben tetszőleges felmérésből kitűnik, hogy a baloldali ellenzéki szavazók összege adott, egymás kárára tudnak csak bővülni:…..
SkizofrénSün 2015.07.11 07:23:53
@mesélek: No de Gyurcsányt meg kinek köszönhetjük ? Medgyessy Péternek. Őt meg Orbánnak. És a kígyó a saját farkába van harapva :)
Ismét a Petőfi Rádió reggeli műsorában mutatkozott be két új Petőfi tévés műsorvezető, csakúgy mint pár napja Tatár Csilla és Kerekes Péter, tegnap Fodor Imre és Rátonyi Kriszta tűnt fel, ma pedig újabb két új műsorvezető: Galán Angi és Jakab Márk.A fiatalokat megcélzó…..
Néhány levél a hozzátartozó szövegezéssel.   1905. augusztus 14.   A József utcában, a mai Szent korona és Szent Imre utca közötti részen nyílt 1896-ban a rákosszentmihályi strand, majd 1903 után már melegvízű fürdővel is rendelkezett. Az alsó képen a községi…..
Belsőség Tempomat fillérekből 2014.12.08 13:57:36
Őszintén megmondom, álmomban sem gondoltam volna, hogy működő extrát lehet legókockák segítségével építeni. De persze megint tévedtem. Sok modern autónál elég a kereskedőnél megvásárolt tempomat-kapcsolót rádugni a gyári kábelkötegre és már működik is a rendszer.…..
SkizofrénSün 2014.12.09 13:50:27
@Tóth Ottó2: Matematikai Nóbel dí nincsen.
Vacakol az net? Drága a telefon? Ugyan! Az elátkozott 29-es körzet lakói örülnének, ha ilyen szokványos problémáik lennének!  A UPC honlapján külön aloldallal (Üdvözöljük a 29-es körzet oldalán!) rendelkező szolgáltatási területre ugyanis évek óta nem sikerült…..
SkizofrénSün 2014.12.04 18:53:15
@Metamorfi: Elmész te a náthás pics@ba !
Monor a 34-es kilométerkőnél van; járási székhely; harminc perc alatt lehet kőbaánya kispest metróállomásra érni. Napközben óránként 4 vonatpár van. Te vagy az isten háta mögött, k@cs@g.
SkizofrénSün 2014.12.04 19:01:28
@Alpha9: Az a pálya, hogy másik oszlopon van a villany, és másikon a telefon, meg a kábeltv. Szerintem a kábeltv oszlopai nem az áramszolgálatóéi.
Természetesen nem az a gond, hogy Orbán erősíti a szakmunkásképzést. Ez önmagában nem lenne baj, hiszen vannak azért jelentős számmal olyan fiatalok Magyarországon, akik még a szakmunkásképzőt sem érik el, és ha Orbán ezt támogatja, akkor az nekik, és az országnak jó. A…..
SkizofrénSün 2014.11.24 09:47:26
@Brendel Mátyás: Azért árnyalnám picit. Sok olyan szakma van, amihez kell legalább akkora, ha nem nagyobb a matematika tudás, mint egy könyvelőnek, mint egy üzleti terv elkészítéshez. Az a gond, hogy a szakiskolákba azok jelentkeznek, akik nem képesek megtanulni a szakmájukba vágó ismereteket, akár azért, mert ostobák, akár azért, mert az általános iskola alkalmatlan arra, hogy megadja az alapokat.

Ne is beszéljünk azokról a szakmákról, amik tanulásához kell az érettségi. Csak példaként: elektronikai műszerész, fogtechnikus, fényképész.
SkizofrénSün 2014.11.24 11:30:21
@Alick: Valamikor az óidőkben volt "önálló vállakozás vezetésére alkalmas szakmunkás", ennek a neve mester volt.

Szerintem most az is hatalmas probléma, hogy nincsenek meg a szintek, az is villanyszerelőnek nevezheti magát, aki még az inas szintet sem éri el.

Kellene, a segéd, mester, technikus, mérnök szint. Az sem jó, hogy a technikumok gyakorlatilag megszűntek az elmúlt rendszerben, főiskolákat csináltak belőle, és üzemmérnöknek nevezték az ott végzetteket; aztán elkopott az üzem, és a technikusi tudást is alig birtoklók is mérnöknek hívják magukat. És csodálkoznak, hogy valódi mérnöki tudás nélkül nem találnak állást.
Heves érzelmeket váltott ki legutóbbi, az iskolai szegregáció-integráció kérdéséről szóló cikkünk. A kommentek alapján sajnos a cikk üzenetét sokan félreértették, ami valószínűleg a mi hibánk is. Fussunk neki a témának még egyszer, különösen, mert a kommentekben új…..
SkizofrénSün 2014.11.23 12:11:48
@dont be such a jew: Na, csak Neked, még egy kicsi. A keresztnél lakó cigányok között voltak nagyon rendes dolgos emberek. Ott volt például a drótos. Szerintem ő finanszírozta az egész pereputtyot. Járt körbe a faluban, mert faunak mondák,m bar jó ideje már a fészkesfőváros egyik peremkerületének volt része a hely, ahol laktam; szóval járkált az utcákon, és kiabált, hogy javítja a fazekakat. Nagyanyám ilyenkor mindig elővarázsolt egy - két lyukas fazekat, lábost és a drótos cigány bádoggal, meg szegeccsel megjavította pár forintért. Ő volt az apja annak a Pistinek, mert akkor még Pistik meg Karcsik voltak a cigányok, nem Kevinek meg Dzseniferek, aki olyan szép lovakat rajzolt másodikban, mégis megbukott mindenből, még rajzból is. Egyébként bagó szagú öreg ember volt; de szívesen beszélgettem vele, meg szerettem nézni, ahogy szép kerek lapocskákat vág a bádogból. Lehet, hogy mi sz@rtuk el ? Lehet, hogy nem kéne kidobni a lyukas lábost ?
SkizofrénSün 2014.11.23 12:25:38
@Ráérek: Fején találtad a szög lényegét ! Tulajdonképpen itt is a sz@r dominanciájának törvény igazolódik: Vegyél egy hordó tárgya lét, onts bele egy üveg portóit, lesz egy hordó trágyaleved; vegyél egy hordó portóit, önts bele egy üveg trágyalét, megint lesz egy hordó trágyalét. Konklóúzió: a trágyalét szegregálni kell a bortól.
SkizofrénSün 2014.11.23 13:59:29
@bispora: Finom iróniával próbáltam azt mondani, hogy gyakorlatilag megszűntek azok a munkák, amiket egy öreg, úgy értem több, mint harminc, tanulatlan, úgy értem írni - olvasni alig tudó ember elvégezhet. Lehet, hogy a mi életvitelünk megváltozásai is hozzájárult, hogy így legyen, nem drótoztatunk fazekat, és a "nyúlbőrt! kecskebőrt!" kiáltás sem hallatszik már. Az csak mítosz, hogy a cigányok tömeges oktatása akár integráltan, akár szegregáltan megoldaná a problémát. Sajnos ma nem lehet megtenni azokat a logikus lépéseket, amelyet meg kellene tenni, hogy tanuljanak, dolgozzanak vagy távozzanak azok, akik nem idevalók, beilleszkedni nem tudók, legyenek akár nációból valók.
Dinamó Műhely Milán 2014.11.07 12:59:03
Milán meghalt. Tulajdonképpen ennyi. Vége. Rózsa Milán, egy kedves barátom, egy vállaltan meleg férfi és az egyik legelszántabb, legőszintébb, tisztább szívű aktivista súlyos depresszióval küzdött, és most alul maradt. Jött a vonat.  Milán volt az az ember, akit a…..
SkizofrénSün 2014.11.08 09:24:32
@♔batyu♔:Neki joga volt buzinak lenni, nekünk miért nincs jogunk ezért útálni őt?

Tudom, rohadt jobboldali troll vagyok, látens buzi, kiírtam magam az emberek közül.
SkizofrénSün 2014.11.08 09:27:32
@Hmmm...: Ritka intelligens nem lehet, aki idegen erkélyekre mászik fel.
Józan beszéd Bokros, a csomag 2014.10.11 18:36:58
A Bokros-csomag vízválasztó a magyar politikában. 1995 tavaszán, nyolc hónap után Horn Gyula végre rászánta magát arra, amire nagyjából minden hozzáértő szerint szükség volt: a gazdaság egyensúlyba hozására. Rövid távon mindannyiunk jóléte rovására, mert csak úgy lehetett. Nem örömből tette.…..
Múlt-kor Jézus nem is létezett? 2014.10.03 16:15:03
"A Názáreti Jézus valójában egy mitikus, kitalált történelmi szereplő" - állítja egy kutató. Michael Paulkovich erősen vitatható feltételezését azután fogalmazta meg, hogy munkája során 126, 1-3. századi szerző műveit nézte át, s ezekben nem talált igazolható utalást…..
Egyre izgalmasabb a kampány, pedig 4 éve pont az mondtuk, hogy mennyire unalmas és kiszámítható volt minden. A végeredmény persze most is teljesen egyértelmű, néhány vidéki város és kistelepülés fog meglepetéseket mutatni, de a folyamat, ahogyan eljutunk odáig, na, az nem…..
SkizofrénSün 2014.09.30 10:50:13
@SkizofrénSün: Bocs Istóczy úr! Most látom, hogy tréfáltál:)
SkizofrénSün 2014.09.30 11:19:17
@Frady Endre: És ma hol volna ez a képzett közgazdász, ha nem lett volna minszter a felejthetetlen Horn kormányban. Bizrosan tanítaná a politikai megszorításgazdaságtant.
A UPC ma délután jelenti be hogy 240 megabájtos internetszolgáltatást is képes már nyújtani. Üröm az örömben, hogy a a kiszivárgott bejelentéssel kapcsolatban a UPC felhasználói ahelyett, hogy átadták volna magukat a felhőtlen és optimista derűnek, inkább panaszaikkal, pikirt…..
SkizofrénSün 2013.08.25 10:58:47
@igazi hős: Igazad van a 29-es körzettel kapcsolatban; nem akar itt senki se fejleszteni. A Digi izgatta a népeket itt, hogy gyövünk, de bő másfél év alatt semmi se lett belőle.
Egy kutatócsoport pár nappal ezelőtt az alábbi videót juttatta el a Szkeptikus Társasághoz: A film készítői állítják, hogy semmilyen mesterséges fényforrást, elektromos berendezést, radioaktív vagy speciális anyagot, illetve filmtrükköt sem alkalmaztak. Amit látunk, az pusztán emberi képesség.…..