Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gemini62

0 bejegyzést írt és 54 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Úgy gondolom, hogy a szárazföldi tengerész típusos esete fordult elő. Nyilván a testnevelőtanárt a jó szándék, a kreativitás vezette, de ilyen esetekben érdemes azért a veszélyérzettel is összehangolni az eseménysort”   Kásler Miklós így véleményezte a vasalódeszkán online úszás órát tartó…..
A magyarság történelmében mindig is fontos szerepet játszott a lovasság. A ló nem csak egy egyszerű haszonállat volt, különleges bánásmódot igényelt. Minden nemzet különböző módon bánt lovaival és gyakran a lovakon múlott a nemzet sorsa is. Most csak a középkori lovas hadviselést és annak az…..
gemini62 2020.04.21 13:06:38
Hogy a nálunk jóval nagyobb országokkal is fel tudjuk venni a versenyt, ahhoz néha kisebb-nagyobb trükkökre is szüksége volt sportolóinak. Nem egy esetben a taktika volt az, amiben újat hoztunk. Erre a legjobb példa az Aranycsapat, amelynek szövetségi kapitánya Sebes Gusztáv feltalálta a totális…..
Egész véletlenül ma a hajmáskéri vasútállomáson jártam, Abramset és Bradley láttam.   Mindebből az következik, hogy menetrendszerűen megérkezett Magyarországra az újabb amerikai katona alakulat, hogy pár hónapot töltsenek el nálunk. Az új rotáció nem okozott különösebb meglepetést, ismét egy…..
gemini62 2019.04.19 13:34:13
Az idei Baselworld, azaz a legnagyobb luxusóra-kiállítás egyik szenzációja a Rolex új Sea-Dwellerre volt, amely a Yellow Rolesor nevet kapta...
Nem mindegy, hogy hol köpködsz, vagy mikor húzol magas sarkút, esetleg hol fürdesz bermudában. Nézz utána az európai országok törvényeinek is, mert börtön vagy súlyos pénzbírság lehet a vége a tudatlanságodnak. Ha nyaralni indulsz, ezekre ügyelj!..
A németek csúfosan leszerepeltek a világbajnokságon. Az átlagember taktikát, felkészültséget, játékost, edzőt hibáztat. De az ötös számú párttagkönyv tudja, ki a valódi bűnös: a háttérhatalom és Merkel. Eszerint tehát, hogy a magyar válogatott ki se jutott, Orbán lelkén szárad...
A Petőfi tévé riportere éppen Másik Jánossal és Pásztor Sámuellel beszélgetett békésen a filmzenékről élő adásban, amikor Fluor Tomi egyszerűen, mint derül égből villámcsapás ott termett, és bekiabálta a mikrofonba, hogy Soros György. A két interjúalany nem vette különösebben zokon az akciót, sőt…..
A pénteki adásban a játékos a B választ jelölte meg, el is fogadták jónak. Namármost. Az életrajzi film kitételben nem szerepel, hogy mozifilmre, tévéfilmre vagy dokumentumfilmre gondol a jóember, így a válasz rossz, mert Mercuryról készült több is, ez, meg ez, meg ez is, ezt…..
Friderikusz Sándor az ATV és a TV2 után jó ideig nem szerepelt sehol, de most rádiósként tér vissza, írja a Bors. Az egyelőre Friderikusz Sándor címen futó saját műsorát  január 21-től vasárnaponként a 89.5 Music FM-en lehet majd hallani. Az nem derült ki, hogy milyen típusú műsor lesz. (A 89.5…..
gemini62 2018.01.11 15:55:58
@Tzp:Az ATV-n volt egy sorozata tudományos témákról közérthetően, ha jól emlékszem Kovács Béla elmélete fizikussal. - Voltak interjúi politikusokkal, úgy kérdezett, hogy azt is elmondták, amit nem akartak (pl Maczó Ágival).
Stohl András az István, a király című előadásban - Fotó: Kelemen Zoltán Gergely / MTI Mi is megírtuk, milyen érzékenyen beszélgettek a Class FM-ben arról az ügyről, hogy Sárosdi Lilla színésznő állítása szerint Marton László színházigazgatóként kocsikázni vitte, majd elővette a péniszét, és…..
Fiatal tanárnő kolléganőnk mesélte a minap, hogy az egyik feldolgozandó kötelező olvasmányuk az osztályában a Koppányi aga testamentuma. Épp elkezdett rá előkészülni, és meghökkenve mesélte, hogy már az első tíz oldalon nem kevés olyan kifejezéssel találkozott, amelyeket egy átlag mai 11-12 éves…..
gemini62 2017.08.25 20:20:56
TINTA blog Félrekapcsolások 2017.08.25 10:00:00
Egyre többször jut eszembe mostanában egy anekdota a régi hadseregből. A tizedes, estin, az általános hetediket végzi; s kiképzőként, napközben, csillogtatja tudását. – No, fiam – kérdi a nyári gyakorlatos egyetemistát –, hány foknál forr a víz?– Jelentem: száz foknál.– Szamár vagy! Te mondd meg,…..
Megveszed a 130 centis lapostévét, mert neked fontos, hogy ha már nem kaptál jegyet/lusta voltál kimenni, akkor is akkorában lásd Hosszú Katinkát, amekkorában csak lehet. És elindulnak, és megy a verseny, te ott állsz a tévé előtt gatyában, mert kurva meleg van, de drukkolsz, mert megvan benned az a…..
Y-GEN A Trianon drog veszélyei 2017.06.04 10:18:30
Rendeznünk kell a magunkhoz és a szomszédainkhoz való viszonyulásunkat is ahhoz, hogy egy fejlődő és egészséges nemzet válhasson a magyarságból ismét.Nem csak az országhatárok és a határon túli magyarok emlékeztetnek minket a 97 évvel ezelőtti békeszerződésre. A mentalitásunkban, a mindennapi…..
Német szempontból a második világháború a sztálingrádi csatában bekövetkezett nagy vereséget követően, - 1943 tavaszától - már egészen új "mederben" folyt tovább. Csapataik ugyanis a keleti fronton folyamatos visszavonulásra kényszerültek: 1943 júliusában elbukott kurszki ellentámadási kísérletük,…..
A fővárost bátran nevezhetnénk a legek és a különleges történetek városának is, bár még az itt lakók sem ismerik minden titkát. Tudtad, hogy itt volt első közpark, itt van a legtöbb nagyvárosi  gyógyfürdő és egyes részeit Chicagoként is emlegetik? Összeszedtünk néhány érdekességet a fővárosról,…..
gemini62 2017.03.16 19:09:13
2017. március 14-én az újpesti önkormányzat kilakoltatta azt a nőt, akinek ügyével kapcsolatban múlt héten nyílt levélben fordultunk Wintermantel Zsolt kerületi polgármesterhez. A kilakoltatást annak ellenére hajtották végre, hogy a bérlőnek az utolsó pillanatban sikerült adományokból összegyűjtenie…..
Tarlós két éve még az olimpia ellen volt, Kunhalmiék viszont harcosan mellette. Mostanra pont megfordultak a vélemények. Az archívum nem felejt. Szinte a semmiből bukkant elő a Momentum mozgalom és az elmúlt héten le is tarolta a politikai napirendet. A szimpatikus ifjak a budapesti olimpiai…..
„Ma még senki nem meri kimondani, hogy a bevándorlás nem kulturális és civilizációs, hanem etnikai probléma. Ugyanis különböző nyelvű népek, az európaiaktól eltérő bőrszínű emberek érkeznek milliószámra Európába. Nagyon fontos, hogy nemcsak a kultúrájuk más, hanem az…..
gemini62 2015.08.23 15:58:04
@a nagy hohoohooo: És ő toborozta a füttykoncertezőket Göncz Árpád ünnepi beszédéhez.
Annyira magyaros véget ért a hazai labdarúgó-bajnokság közvetítése körüli huzavona, hogyévek múlva tanítani fogják majd valami állami médiaakadémián: a jogok egy részéért nem kevés pénzt fizető Sport TV egy meccset sem adhat a hétvégi bohóckodásból, mert csak. Mindegy,…..
„Fiatal éveimben, amikor elég sok őrültséget csináltam, sok mindentől tartott vissza az, hogy nekem volt gyerekszobám. Mindig volt az éjszakának, a balhénak egy olyan pontja, amikor egy belső hang azt mondta nekem, hogy most jobb lesz már otthon. Azt hiszem a fiatalkori bűnözés…..