Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tibuusz

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A pánikbetegség ellen Örvendetes tapasztalni, ahogy Kárpátalján is terjed és egyre többek számára elérhetővé válik az internet, magával vonva kívánatos kísérőjelenségeket is. Ezek egyike, hogy Pánikbetegség ellen c. pszichoblogot indított Dr. Kállay O. Béla, független kárpátaljai pszichológus…..
A minőségi anyagok használata mindig fontos. Az ajándékozás idején még fontosabb erre odafigyelni, hiszen olyan ajándékot választani, ami az első mosásnál tönkremegy, mindenkinek sok szomorúságot okoz.Milyen ajándékoknál érdemes lenni? Honnan tudhatjuk, hogy minőségi termékről van szó? Összeszedtük…..
tibuusz 2019.11.17 20:36:09
(95 éve született Lőrincze Lajos - legyen ez az apropója alábbi szövegem közzétételének.) Amiről beszélni szeretnék, egyetlen kérdés felvetése, inkább csak érintése, felröppentése anélkül, hogy a rám visszahulló problémák megválaszolására vállalkoznék. Ezt a…..
Betegesen halmozom a blogokat. Nem is tudom, a PraePost hanyadik. Azt viszont tudom, miért indítottam. Hogy új olvasókhoz jussanak el szövegeim, s hogy legyen egy tisztán irodalmi webhelyem, amely markánsan elüt mind ettől a komplexnek nevezett főblogtól, mind írói oldalamtól,…..
Napi humor 3 ok 2010.11.22 08:56:00
– Miért szeretne tanár lenni? – kérdezi a tanárképző főiskola felvételiztető tanára az egyik jelentkezőtől. – Három okom is van rá? – Éspedig? – Június, július, augusztus. ..