Regisztráció Blogot indítok
Adatok
T-5

0 bejegyzést írt és 299 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kettős Mérce Indokribanc nincs 2011.08.15 11:08:00
Tegnap jelent meg a szarrobbantó blogon, majd kikerült az index blogketrecébe egy poszt, ami a szokásos ne hallgassuk el kiindulási pontból azt mondja, a társadalomnak beszélnie kell arról, hogy néha a nők is tehetnek a megerőszakolásukról. Ez így ebben a formában nem igaz, de abban…..
T-5 2011.10.24 15:44:20
@donna_darko: Ez elég gyönge volt, valljuk be. Megint...
T-5 2011.10.27 16:09:43
@donna_darko: Megnéznélek, mennyire vagy te szép nő élőben :D
Lehet, hogy egy rusnya undorító, laposmellű szuka vagy? Jól sejtjük? :D
T-5 2011.12.19 15:51:20
@donna_darko: Nem édesem, nem.
TE saját magad írtad le, hogy mit gondolsz a világról és rólunk, először. Azóta rajtad röhög mindenki. Ügyészség, meg ilyenek... hát meg a kurva anyád, az :D
Te szaros kis undorító szuka, dögölj meg
Egy szegedi szoláriumszalon büntetést kapott az Artisjustól, mert a háttérben szóló rádió után nem fizette be a jogdíjat. Nem, ez nem valami hülye április elsejei vicc, ez egy valós hír.Megbüntetett egy szegedi szoláriumszalont az Artisjus, Magyar Szerzői Jogvédő Iroda…..
T-5 2011.11.05 11:02:31
@Juliusxtreme: Viktus barátunknak te is egyből Marslakó vagy...
T-5 2011.11.05 11:08:24
@fraki:
"De lesz, ezt remélem, nem olyan bonyolult belátni. Ha van két szolárium, egyikben síri csend, másikban háttérzene, akkor melyikbe mész?"

Nekem nem bonyolult belátni, hogy oda mennék, ahol csönd van... neked kell a rokszirádió meg a többi szutyok föltétlen, anélkül nem tudsz ellazulni meg barnulni? Keserves életed lehet, ha 15 percet nem viselsz el csöndben, de nem vagy ezzel egyedül...

"Sok olyan helyet ismerek, ahol nem rádió, hanem egy playlist szól, persze tök unalmas egy idő után, de gondolom ők ismerik a törvényt."

Azok nem jogdíjas zenék?
T-5 2011.12.19 15:48:58
@Viktus: Ja, öcskös ám a tetű kurva anyád, az. (Amúgy hidd el, szóváteszem, csak kár, hogy a fajtád élőben nem olyan kemény, csak itt, a blogon. Ahogy mindig.)
Jó reggelt kívánunk mindenkinek! Különösképpen azoknak, akik felelősek az alábbi híreket illetőleg: Zebrán ütöttek el három gyereket A zebrán gázoltak el egy 13 éves lányt Kecskeméten Zebrán ütöttek el két gyalogost Debrecenben A zebrán gázoltak el egy…..
T-5 2011.12.19 15:45:09
@Hemü: Kemény helyzet van. Ha meg akarnék ölni valakit, akkor nem jutna eszembe lelőni meg leszúrni. Több, mint tíz évet töltenék sitten, kemény körülmények között.
Elég megvárni, amíg az utcára lép, egy autóval neki kell menni és ennyi. Nincs az az isten, hogy max (MAX!!!) 3-4 évnél többet kapjak. És azt se a Csillagban. Ha meg jó az ügyvéd, akkor felfüggesztett. Az, hogy ugyanúgy meghalt egy ember, mintha lelőttem volna, csak többet szenvedett? Hm...
Ilyen ország ez...
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
DopeManTV Nagy a baj...:D 2011.12.17 17:01:00
 A következő levelet ettől az embertől kaptam: https://www.facebook.com/magyargyerek2. Azért teszem közzé, hogy lássátok kik állnak a másik oldalon illetve milyen fazonok lehetnek (fényképeit ajánlom megtekintésre), akik följelentettek az ügyészségen. Egy biztos, a…..
          Ha a rendőrség nem hisz a tanúvallomásodnak, attól a bíróság még hihet neked. Mindkét esetben pórul jársz. A rendőrség meg a kisujját sem mozdítja.           A balesetet a vétlen sofőr, B. Ferenc a következőképpen látta. Vezetés közben…..
T-5 2011.10.24 15:37:58
"Internetes fórumokat nem olvasok. Mert azt gondolom, hogy ott a névtelenül, személytelenül elmondott vélemények mögött kifejezetten gyáva emberek állnak"

vö:
www.fidesz.hu/index.php?Topik=1325
Szíjjártó Péter válaszol a fidesz.hu fórumán anonym fórumozók kérdésére...
utolsó mondata:
Köszönöm szépen a kérdéseket, remélem, lesz még módunk találkozni ebben a formában is.

hát ennyit erről a gerinctelen kétszínű féregről. saját szájába szarik. nagyon ügyes.

Ott a pont :)
Mekkora egy féreg ez az ember, eszméletlen...
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
T-5 2011.10.19 15:28:25
@Zorgo: Te meg anyádat baszd telibe. Most jó?
T-5 2011.10.19 16:19:29
@metal: Na, hát erről van szó!
Addig mindenki széttett karokkal áll... ruházatátvizsgálás... pár agybeteg nem érti, hogy ilyet normális ember nem tűr meg, egyszer se, nem, hogy minden nap :o
T-5 2011.10.21 09:20:22
@Zorgo: Mi van?
A tulajdon kötelezettséggel is jár, ez sokakban nem tudatosul. De meddig terjedhet ez a kötelezettség, mire kényszerítheti az önkormányzat a telektulajdonosokat? Tisztelt Zugügyvéd! Megoldást szeretnék találni a következő ügyben: adva van egy község, 13-15 éve…..
Ki vagy kik írták a Bibliát? A kutatókat régóta foglalkoztatja ez a kérdés. Most megalkottak egy számítógépes programot, amely megfejtheti a rejtélyt. Izraeli informatikusok és bibliakutatók együttműködve írtak egy olyan algoritmust, ami elemzi a Biblia egyes részeinek…..
T-5 2011.10.19 16:21:40
@mahet: Te istenkáromló :)
Zoli biztosan nem fogja kifizetni azokat a parkolási bírságokat, amiket a saját garázsa előtt állva gyűjtött össze. Sajnálatos módon egyikről sem kapott mikuláscsomagos értesítést, bizonyára a környezet védelme lehetett a szempont:Tisztelt Ügyfélszolgálat! A mai napon…..
Váci utca Hogyan legyél Cure-os? 2011.09.29 10:10:00
Újra koncertezik a The Cure, ennek alkalmából elővesszük, hogy mi is kellett ahhoz, hogy valaki cure-os legyen annak idején. Illetve mi kell most.  Ha szereted a Cure-t, akkor könnyebb dolgod van. Ha nem sikerült eddig, van egy-két olyan szám amivel érdemes…..
T-5 2011.08.23 09:47:10
@Cr: Én is így vettem észre, azok a nők, akik nem szajhának öltöznek, soha nem szoktak panaszkodni, hogy inzultálják őket... vagy erőszak lenne...
A legtipikusabb a DSK-féle szobalány esete. Nagy sírás-rívás, hiszti, aztán csak kiderül, hogy az se igaz, amit kérdez. De sikerült egy ilyen fazont is megszivatni, az életben nem lesz már tekintélye. Mit várhatunk mondjuk akkor, ha nem vagyunk IMF-elnökök? Hanem pl rólunk van szó...? Egy szutyok kis szobalány simán megszivat egy IMF-elnököt, ez a kemény. És még a nőket kell sajnálni. Röhej. Vagyis nem röhej, inkább szomorú...
T-5 2011.08.29 15:11:12
@Cr: Egyetértek...
T-5 2011.09.29 19:20:05
@neoteny: Sikerült ezzel a posttal is a feministáknak egy hatalmas öngólt lőni, úgy érzem...
„3 hónap múlva Attila kirúgott azzal a szöveggel, hogy a próbaidőn belül indoklás nélkül elbocsáthatja azt, aki nem jól teljesít” – nehéz a munkakeresés, de ha egy nő mégis megcsíp valamit, lehet, hogy őt is megcsípik hamarosan. Mai Levélírónkat felveszik egy…..
T-5 2011.08.23 09:56:15
@Nard: A "jól öltözik" sok esetben arról szól, hogy kint van a csöcse meg a segge. Bocs, de ezek a tények, elég végigmenni az utcán és látszik, hogy ez a trend. Na most, az tény, hogy a jó nő az zsákban is jó nő, de ha rásegít azzal, hogy kelleti magát megfelelő riszálással és sok helyen kivágott ruhával, illetve azzal, hogy a ruha megfelelően követi a test vonalait, tapadós, akkor ezzel elősegíti a dolgot.
Mondom, megnézném, hogy hogy öltözött és hogy mozgott. Ezt itt most nem látjuk. Így aztán nem értem, hogy adsz igazat ennek a nőnek, csak így. Nekem mindenesetre nagyon gyanús
T-5 2011.08.23 09:58:03
@gernika: A való világban nincs olyan eset, hogy valaki fölvesz vonzó ruhadarabokat, riszálja a seggét, rágerjed a kan, ő meg játsza a hülyét és megsértődik?
TE hol élsz kisember? :D
T-5 2011.09.29 19:16:23
@Nathan D'Xantine: Jogosít fel...?
Aztán miért ne reagálnék 3 hét múlva? Vagy akár 3 év múlva? Meghalsz addig öcsém? :D
Előre is elnézést kérek, hogy bár megígértem, kicsit elmaradtam a jelenlegi bejegyzéssel. Amint az alsó képből is láthatjátok, a térkép a munkanélküliség eloszlását mértékét jelöli az ország különböző régióira vonatkozóan. Talán nem túlzás azt állítani, hogy…..
T-5 2011.09.01 15:06:22
@Mária: Miért kell cigányozni? Kár érte
Tegnap megvolt az első "munkanapom" a Costes-ben, csak 5 órát voltam, de az is alaposan lefárasztott, pedig nem is volt olyan kemény, mint gondoltam volna előre. Mondjuk a reggel 7-es keléshez eleve nem vagyok szokva, de 8-kor már ott akartam lenni, ahogy mindeki más is, a szerda a mise en…..
Reklámipar Olcsó János telefonja 2011.08.31 08:00:00
Először nem tudtam eldönteni, hogy ez most csak koncepció, vagy tényleg a piacra dobott termék. És igen, utóbbi. Ez kérem az olcsó Jánosok telefonja... Olcsójános: pénztelen, vagyonnal nem rendelkező, takarékossági okokból csekély mennyiségű pénzt kiadni próbáló…..
Zsolték a Hatlépcsős Borozó híres velős pirítósát akarták megkóstolni, azzal azonban nem számoltak, hogy az ínyencség mellé bunkó pincér is jár.Engedjék meg,hogy a hétvégi " kellemes " tapasztalatomat megosszam Önökkel. Tiszteletünket tettük a balatonfüredi 6…..
Százasokkal olcsóbb lesz az Amazon tabletje, mint a rivális Apple legolcsóbb iPadje - állítja a New York Post. Az állítást fenntartásokkal kezeljük, de azért érdemes elgodnolkodni rajta. Az emberek szeretnének tabletet. Ezt abból lehetett látni a legjobban, amikor a HP 99 dollárért…..
 Számtalan oka van - elmondom.A borravaló korrupció, (mint már mondottam volt) az Oszmán birodalom és a kereskedőnépek idejéből ittmaradt csökevény: baksis. A bakshish perzsa szó, ajándékot jelentett eredetileg - de ma szinte az összes közel-keleti államban elvárt még olyan…..
Újabb ellenőri túlkapás - ezúttal a BKV egyik éjszakai járatán. Berilke fiának nem volt jegye, a kallerek pedig az egyszerűség kedvéért csupán lelökték a járműről. 2011.08.08-án fiamnak motor balesete volt. A sérülése nagyon komoly volt, újra kellett éleszteni. Arca…..
T-5 2011.08.22 16:21:43
@Netszamuráj: Soha nem szabad kifelé menet megmutatni a metróból kijövet. Nagyrészt eleve mutatni kell befelé, én meg nem szeretem, amikor előttem totojáznak (lököm is előre keményen azokat, akik leállnak ezeknek a tahóknak) mivel utálom, amikor a sarkamra lép a folyamatosan ömlő tömeg.
Nem is értem, miért erőltetik még ezt a kifelé ellenőrzést. Nevetségesek. De úgyse tudnak csinálni semmit. Egyszer az egyik, egy nagydarab nő megfogta a karomat, a másikkal akkorát vertem a mocskos kezére, hogy szép nagyot szólt :D
Így kell bánni ezekkel, sajnos
Még januárban Ékes Ilona fideszes képviselőnő levelet írt a fideszes Pintér Sándor belügyminiszternek, többek között jelezve, az új szabálysértési törvény és a BTK között felfedezhető egy kis jogi anomália: "a büntetőtörvénykönyv a 18 év alatti prostituáltat…..
T-5 2011.08.22 15:45:17
@f.m.j.: Te, az nem az a sztori volt, amiről most utóbb kiderült, hogy mégse hibás a faszi? Amit amúgy előre is lehetett sejteni... a két kihozott kislánnyal? Hm?
A Nyugatiban nem intézetis csajok vannak, szerintem.
T-5 2011.08.23 09:48:16
@f.m.j.: Más esetről nem tudok.
De ahhoz képest, hogy egyesek blogposztot írnak, mások meg hangosan helyeselnek, egyik se képes rendőrt hívni. (És most nem csak az ilyen esetekről beszélek, ugye)
Az van, hogy a kert is veszélyes üzem. Persze, azt mindenki tudja, hogy a metszőollóval és a különböző vegyszerekkel nem árt óvatosnak lenni. Ettől még nem kérnék a családomtól veszélyességi pótlékot a kerti munkák végzésekor. Egyébként jó fejek, mert mindig megszavazzák…..
T-5 2011.08.23 09:34:23
@Idet: Én is azt tapasztalom, ha nyugodt vagyok, nem bántanak. De a nagy nyugalomban azért kényelmesen rá tud ülni az ember a rovarra, akkor megint csak megcsíp :)
Emlékszem, amikor mondták pici koromban, hogy ha nem bántom a darazsat, akkor ő se fog, onnantól nem volt soha problémám velük. Még 9 éves se voltam, amikor hagytam, hogy egy darázs kiszedegesse a körmöm alól az odagyűlt vattacukor-lerakódást. Ez a jó szimbiózis :)