Regisztráció Blogot indítok
Adatok
*rockstar*

0 bejegyzést írt és 89 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Júliusban jött ki az Architects Doomsday dalának akusztikus verziója, és annyira lenyűgözött, hogy el is gondolkodtam. Hiszen van még jó pár rock/metal dal, ami elektronika nélkül is nagyon rendben van, sőt! Talán még jobbak is úgy. Összegyűjtöttem nektek 8 kedvencemet!..
Amióta csatlakoztam a blog szerkesztőségéhez, hatványozottan több időt töltök szinkronnal kapcsolatos tartalmak böngészésével, mint azelőtt tettem. Az azóta eltelt pár hónapban rendszeresen találkoztam két olyan témával, amik igazán megosztóak a magyar filmnézők, kritikusok, kommentelők körében. Ez…..
Hogy ihletet gyűjtsek a Gibson Les Paul történetéről szóló bejegyzés folytatásához, megint elvándoroltam a Szívemnek Kedves Fatárgyak Boltjába (azaz a Gitárcentrumba), élőben is látni néhány mai példányt. Leszögezem, hogy ez itt nem a reklám helye, csak "World Guitar Day" van (bármit is jelentsen…..
*rockstar* 2017.11.09 10:39:58
@sako: Én meg pont fordítva. El nem tudtam képzelni, hogy mi tetszhet az embereknek az SG kinézetén, most meg már azt nem értem, hogyan lehet más gitárt kézbevenni egyátalán :) A kor nagy csibész..
JogÁsz Kövezzetek meg nyugodtan! 2017.10.25 21:41:35
Jogász vagyok, nem tehetek róla. Arról persze igen, hogy jogász vagyok, csak arról nem, hogy sok mindent másként látok, mint a „normális” emberek. Nagyon bátor tettnek tartottam Sárosdi Lilla első, második és talán még a harmadik megszólalását is. Kép: Friss hírek Imponáló őszinteséggel tárta…..
Valaha a világ legveszélyesebb zenekaraként aposztrofálták a Guns N’ Rosest, a banda legdurvább botránya St. Louis városához fűződik, ahol Axlék koncertje zavargásokba torkollott. A Rózsák 26 év után visszatértek a tetthelyre, de ezúttal nem bűnöztek. ..
*rockstar* 2017.07.29 21:28:46
 A vizes világbajnokság július 14.-én indul. Ez alkalomból néhány napja bemutatták azokat  a formaruhákat, amelyeket a hoszteszek fognak viselni az események alatt. A VB fő grafikai elemei visszaköszönnek a ruhákon, illetve a színválasztás ami még illik a rendezvényhez. Íme itt van a négy fazon-a…..
Vannak tárgyak, melyek rég túlléptek valós használati értékükön, és önmagukban is értelmezhető jelenséggé váltak. Aki nem rajong az autókért, az is tudja, mi az a Ferrari; aki nem foglalkozik repüléstörténettel, az is tudja, hogy néz ki egy zeppelin - és aki nem rajong a rockzenéért, az is látott…..
Itt a tavasz, Quake az ég és zöld a fű, ebből az alkalomból meghívtuk az egyik legismertebb esportolónkat, aki saját bevallása szerint a mai ligákban már nehezebben boldogulna - na de ő a kilencvenes évek közepén kezdte, pár hónappal azután, hogy az id Software csodálatos Quake-je megjelent...
*rockstar* 2017.04.10 16:50:37
@0motig0: Moo kolléga feladta a leckét azzal a konfiggal, az tuti :D
Ugye, mennyire meg szoktunk sértődni, amikor a nagyképű nyugatiaknak tökmindegy, hogy Bukarestbe vagy Budapestre jönnek? Vagy milyen felháborodottan szoktuk mesélni, hogy a bunkó amerikaiak/franciák/akárkik nem találják Magyarországot a térképen? Tanulságos lenne ilyenkor egy felmérés, vajon hány…..
A kínai, koreai, japán márkák ma már tömegével vannak jelen a magyar piacon is. Mi pedig rendre meggyilkolásszuk őket kiejtésileg, bár nem csak mi, de a nyugat úgy összességében. Összegyűjtöttem itt az ismertebb, leginkább "elferdült" márkákat megközelítő kiejtési…..
A magyar klubfutball nem ezekben az években éli legszebb napjait. Kiugróan jó és kiugróan rossz teljesítmény jellemzi csapatainkat a nemzetközi kupaporondon. Az utóbbi 10 évben a magyar csapatok felültek egy hullámvasútra amiből nem tudnak kiszállni, sajnos ez a hullámvasút többször van lent, mint…..
Közismert, hogy Magyarország tele van fantasztikus zenészekkel. Az viszont már kevésbé tudott, milyen sok közöttük a testvérpár. Összeállításunkból kiderül, hogy milyen ismert és kevésbé ismert zenekarokban muzsikálnak tehetséges testvérpárok, összesen negyvenen. De az is előfordul, hogy amíg az…..
*rockstar* 2016.08.01 23:07:48
@Yooha: ezt en sem ertem...arcrol kene ismeri mindenkit?
Nem titok: a Playboy szerkesztőségében jobbára megállapodott emberek készítik a lapot. Például Vida Feri főszerkesztő-helyettes és én is házasok vagyunk – ráadásul fel tudunk mutatni gyereket is. (Fejenként egyet. És lányt!) De nem kell házasság ahhoz, hogy az emberben megjelenjen az igény arra,…..
Elkészült In Lak'ech új EP-je Harmadik fejezet / A kötelek megfeszülnek címmel, és ezt most be is mutatjuk itt a Lángolón. Az egyszemélyes csapatról azt kell tudni, hogy Fellegi Ádám áll mögötte, aki a hazai hardcore- és metálszíntér ismert dobosa és gitárosa volt olyan zenekarokban, mint a Bridge…..
Na, ácsi! Mi az, hogy utált? Mi az, hogy nem érdemelték ki? Mi alapján lesz egy zenekar "rosszabb", mint a másik? Meg úgy egyáltalán!? Ez nem olyan boszorkányság szerű izé lesz, hogy kitaláljuk, vagy megmondjuk, hogy most kit nem kell szeretni. Vagy kit nem kell annyira mégsem nem…..
*rockstar* 2016.01.18 13:13:50
@MEDVE1978: +1
Így van ez rendjén, a világ változik, a zenekarok is változnak, ahogy a tagok is.
A barátnődet/feleségedet sem úgy kívánod, ahogy a megismerkedéskor, és nem is pont ugyanúgy szólsz hozzá. A gyerekeddel is másképpen kommunikálsz, ahogy telik az idő.
Ezt nem lehet senkin számonkérni szerintem.

És igen, a Metallica tényleg egyet jelentett a metál zenével egy időben, ezt nem lehet tagadni.
Én még a Foo Fighterst is hiányolom a listáról, mert az elmúlt két produktumuk nekem már erősen idézi a késői Beatlest, ahol már rá sem lehetett ismerni a zenére.
De ezzel sincs semmi baj, csak nem hallgatom meg őket :)
Apa Apa megborotválkozott 2015.06.23 12:53:35
Szakáll- és bajusztalanítás után Kátya kissé elbizonytalanodott. ..
*rockstar* 2015.06.24 11:37:31
Dalszövegíró, előadó és reklámszakember - kevés ember van, aki jobban ismerné Geszti Péternél a média szépségeit és buktatóit. Az utóbbi időben ugyan főként a reklámszakma felé orientálódott, mégis állandó szerepet játszik az életében  a zene, valamint a társadalmi…..
Egész pontosan egy nőt kinyaltak a szebb napokat is megélt punkzenekar San Diego-i fellépésén. Az eset a Redditen terjedt el olyan gyorsan, hogy most mindenki erről beszél. A lány felhajította magát a színpad szélére, egy srác nyalta egy ideig, fotóztak páran, majd mindenki ment a…..
*rockstar* 2015.01.19 21:52:38
IDDQD Holdsarló + Jézus = Quake 2014.10.26 14:03:57
A blog Facebook-oldalán találtam, és muszáj volt itt is megőriznem az utókornak: egy fotósorozat arról, ahogy a reflektorokkal megvilágított riói Jézus-szobor mögött vándorol a Hold az égen. A poén persze a harmadik kép, ami egy szinte szabályos Quake-logót ad ki. Na, erre…..
*rockstar* 2014.10.26 21:10:08
Régen volt már toplista, és igazából a mostaninak sincs semmi aktualitása (ha csak az nem, hogy éppen C64-játékzenéket hallgattam egy cikk írása közben). Szóval jöjjön a legjobb Commodore 64-es játékzenék 10-es toplistája - nyilván szerintem, aztán kommentekbe jöhetnek…..
*rockstar* 2014.09.25 16:29:01
A felnőttek és gyerekek élettempója közötti eltérés stresszhelyzetet okoz, ami konfliktust generál a párkapcsolatokban – állítják amerikai szakértők. Lehet-e mérni a boldogságot és egyáltalán van-e értelme? Meghökkentő posztot tett közzé pénteken Facebook oldalán…..
*rockstar* 2014.02.17 06:42:11
*rockstar* 2014.02.17 08:24:04
@Gy_A: ezt a karaktert nem ismertem, parádés :)
 Fogadjátok szeretettel Judy Att kis élménybeszámolóját Új-Zélandról. Utazásából blog és könyv is született, melyet itt olvashattok.  Utaznál? Csak épp a fantáziád fickándozik ide-oda és nem képes eldönteni, mit is szeretne? Lágy hullámokat, simogató…..
*rockstar* 2013.05.31 07:11:03
@Fenimore: Akkor itt van egy :)
8 hónapot éltem kint, mind a két szigetet körbeutaztam. Tényleg paradicsom a Földön...nem telik el nap (pedig már 8 éve ennek), hogy ne jutna eszembe. Ha teheted, menj, egyszerűen nem lehet benne csalódni.
Naked Pár csepp erotika 2013.05.26 08:00:00
// 5){for(var i=5;i-1){this.browser='IE';return true;}else return…..
Hatalmas a pánik: a Google kinyírja az Olvasót! Júliusban lekapcsolják a világ legnagyszerűbb, legjobb, leggyorsabb és legkényelmesebb RSS-kezelőjét, hiába a sok fejlesztés, a csodálatos billentyűzetkombinációk (j-k-o-v meg a többi...) - bár gyűlnek szépen a tiltakozó…..
Működött a waw-faktor, több ezren figyelték szájtátva Los Angeles egyik alternatív fesztiválján, amint egy emeletnyi magas kerékpár szeli át a várost. A hetekben tartott CicLAvia fesztivál fő látványosságát Richie Trimble szolgáltatta, amikor felmászott a 4,5 méter magasan…..