Regisztráció Blogot indítok
Adatok
L.L

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A fenti kijelentésem úgy érzem abszolút helytálló, több szempontból is:1 év alatt  sikerült megtízszereznem a napi olvasóimnak a számát. (Igen, régen még ennyien sem nézték az oldalt.)Magamhoz képest rengetegszer kerültem ki Index-címlapra.445335 oldalletöltés, amióta a…..
L.L 2011.01.04 12:27:28
Albin Julius évekkel ezelőtt letért arról az útról, amit nagyrészt egymaga épített ki kockánként, albumonként, néha botrányos cirkuszokkal, megkérdőjelezhető produkciókkal meghintve. Persze nem volt egyedül az úton, akadt azért társasága bőséggel, de azt el kell ismerni,…..
Horror-Mirror Köszöntő 2010.12.24 08:31:00
Boldog Karácsonyt minden kedves olvasónknak! A hajtás után ajándék!!!:)                                            ..
L.L 2010.12.25 18:13:12
Kim Larsen karácsonyi ajándéka a rajongóknak egy 500 példányra limitált kislemez, It's Like Dying on Christmas Day címmel, "nagyon fekete vinilen". A lemez két dalt tartalmaz, az egyik a We Are Dust (No Yule This Year, My love), ami a jövőre megjelenő következő Of The Wand…..
L.L 2010.12.24 08:48:55
Akkor íme a "nyeremény" első fele. Aki rendszeres olvasóm, annak valószínűleg nem fog túl sok meglepetést okozni a lista, de azért néha jó összegezni a kiemelkedő alkotásokat egy nagyobb koncepció keretében.Szóval itt mindenki láthatja a horror filmtörténelem…..
Horror-Mirror DVD Bréking! 2010.12.07 15:01:00
A hétvégén jöttek az ajándékok és többek között mi mást is adhatnának nekem a szeretteim, mint egy pár horror filmet (mondjuk a leghasznosabbat Turanga Leela adta nekem egy táska formájában, csók).Így szert tettem a korábban általam lehurrogott A halál angyala (Sleepaway Camp)…..
L.L 2010.12.09 21:48:07
@purga: Köszönöm!

@Gremlins: Abban az egyben igazad van, hogy nem vagy úr. Én nem sértegettelek, csupán reagáltam, a te nem kicsit arrogáns és buta leveledre, amivel te kerestél meg. Ha kulturált levélben keresel meg, akár érdemben is megvitathattuk volna a vitás kérdéseket, de ez neked valamiért nem ment. Továbbá nem szokásom "rinyálni", a tiszteletlen hangnemet pedig kikérem magamnak!
A végére még annyit, hogy névtelenül acsarkodni, láthatóan ez a te szinted. Habár megértem, belső-ázsiai gengszter vagyok, szerzek egy vízipisztolyt, utánad megyek és lespriccellek. Meg a családodat is. Mert én ilyen vagyok. Nem állok le...
Új, ideiglenes rovat, melynek keretében karácsonyi témájú horror filmekről olvashattok kritikákat.Véres Karácsony - The Children (2008) Rendezte: Tom ShanklandA franciák és a spanyolok mellett Európában az angolok is igen előkelő helyen szerepelnek, ha a jó horror filmekről…..
L.L 2010.12.09 03:36:42
@jacktorrance: Igen, valahol a nyolcadik perc körül.

Szerintem sem rossz film, ajánlom mindenkinek.
Ugyan az évből még van egy szűk hónap, de szerintem már most szemezgethetünk, listázgathatunk az év legjobbjaiból. Ide ér belerakni azokat is, amik csak hazánkban voltak újdonságok, mint pl. az Antikrisztus. Tehát tessék nyilatkozni! Nem szeretnék esetlegesen senkit sem…..
L.L 2010.12.08 17:55:51
@homerkaro: Elsősorban nem is a kommentekkel van baj szerintem, azokat nyilván nehezebben is lehetne kordában tartani. A kritikák minősége már más kérdés, ott jobban figyelhetne a szerző, néha rendkívül piaci a stílusa és itt most nem az "eltés, meg kurvaokosmindenkiprimitívhozzámképest sznob" marhaságokra kell gondolni, vagy trágárságra (az ilyesmi nem is jellemző), inkább a fonetikára, egyebekre. Mindegy, ha a többségnek ez kell és megfelel így, akkor nyilván feleslegesen koptatom a számat.
L.L 2010.12.08 19:28:57
@sorger: Én a kisebbség része vagyok, szerintem sincs minden rendben, de úgysem fog változni semmi, szóval felesleges hergelned magad.
Coming Soon (2008) Rendezte: Sopon SukdapisitBár a Shutter-nél sokatok írta, hogy kissé gyenge, mindazonáltal én tartanám magam ahhoz, hogy azért eléggé rémisztőre sikeredett. Ahogy ez is. Így Thaiföldnek is sikerült kitermelnie magának egy olyan írót, akit én nyugodt…..
L.L 2010.11.29 18:28:02
@purga: Bármilyen vonatkozásban. Miike egy élő legenda, míg a többiek...
Ian Curtis halálának 30., és Misima Jukio halálának 40. évfordulójára emlékestet szervez a Memento Mori Egyesület a Gyár klubban. Fellép a kísérleti zenét játszó Entrópia Architektúra, erre az este, Misima emlékére összeállított speciális műsorral, a Mørk Skog, egy rövid,…..
A 2006-os Black Ships Ate The Sky album óta már kevésbé szorosan követem David és a CURRENT 93 munkásságát, ettől függetlenül mindig esemény- és élményszámba megy, ha friss anyag megjelenéséről szerzek tudomást. Az elmúlt években sok minden változott a csoport körül…..
dp-motiv Üdvözlet mindenkinek! 2010.11.18 08:00:00
Egy új zenei blog indul most, mely a jobb felső sarokban lévő leírásban szereplő stílusokról kíván szólni.Azt hiszem semmi esetre sem túlzás hiánypótlásról beszélni, és feltétlenül indokolt a dp-motiv megjelenése a hazai zenei palettán. Szűk, de remélhetőleg stabil…..