Regisztráció Blogot indítok
Adatok
canadacruiser

1 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Che Guevara, szivarok, szép nők, régi amerikai autók – körülbelül ez jut az ember eszébe, ha Kubára gondol. Ám a turisták előtt mostanában egyre jobban megnyíló ország fővárosának vannak olyan kerületei, ahová külföldi jobb, ha nem teszi be a lábát. Noha a kubai…..
canadacruiser 2015.10.12 10:13:22
canadacruiser 2015.10.12 10:56:27
@doggfather: Ez igaz, de mas vilagvarosban nem vesik a Lázár nevét a falba.
Már csak egy hónap van hátra az indulásig. Az autó köszöni jól van, épp motor nélkül heverészik a hűs garázsban, mint aki jól végezte dolgát. Magánál a motornál teljes a fejetlenség, pontosabban a hengerfejetlenség, épp most várja, hogy összerakjam (a poszt végére már…..
canadacruiser 2014.06.22 07:44:15
A bekészült formát kidobta magából a party sátor, de a táncdémon segít neki visszajutni: Odabent újabb akadályok állták útját: ..
canadacruiser 2014.05.12 20:16:28
Subba Vége a melónak 2014.03.12 17:52:34
  Na lehet hazamenni...
canadacruiser 2014.03.13 07:11:25
@biorobot (gyönyörű fosbarna): En is pont erre gondoltam aztan meglattam a Balo Gyurit.
A Lángoló Gitárok kedvenc popsztárja, Justin Bieber (a képen ő van leopárdmintás felsőben) jelenleg őrizetben van Miamiben. Olyan dolgot csinált, amit nem lett volna szabad, főleg mert még csak 19 éves: gyorsulási versenyen vett részt egy kölcsönzött Lamborghinivel, és ha ez még…..
canadacruiser 2014.01.24 00:21:49
@Acsabi44: az.
Subba Fail-óra 2013.12.25 16:54:00
Végig fogod nézni, juhú. ..
Tibi barátom már háromszor nyaralt nálam, és már kifogyott a közeli látványosságokból, így gondolt egyet és egészen Stuttgartig utazott ICE-vel, hogy a BMW Welt után a Mercedes Weltet is megnézhesse és körbefotózhassa. Én idő hiányában nem tartottam vele, de megengedte, hogy…..
canadacruiser 2013.11.29 08:27:00
@Jegkoko: kiveve a "kek villam"-ot, a sportauto-szallito teherautot, melyet bezuztak, es tervdokumentacio hianyaban a nullarol kellett ujratervezni es megepiteni a muzeum szamara, tobb mint 7 ev alatt, 2000-ben keszult el. Bovebben : autopult.hu/veteran/mar-1955-ben-170-km-h-val-repithette-a-kek-villam-az-ezustnyilakat.html
Belsőség Pofonegyszerű megoldás 2013.11.02 06:52:26
Járós autóm, a negyven éves állólámpás nem szerepel sokat a Belsőség hasábjain. Nem véletlenül, hiszen teszi, amire készült, működik. Elviszi a családot Balatonra, az Őrségbe, megy Belsőség-találkozóra, viszi és hozza a cuccokat Egerből, hetente kétszer elszállítja a…..
canadacruiser 2013.11.02 07:19:32
 Március 22-én, kedden lesz a víz világnapja. Ebből az alkalomból összegyűjtöttünk néhány víztesztet, amely azt hivatott megkérdőjelezni, hogy vajon tényleg jobb- e, finomabb-e, egészségesebb-e az ásványvíz, mint a csapvíz, vagy csak a szokásos marketingfogás áldozatai…..
canadacruiser 2013.06.08 20:10:30
@zisz: A Spektrumon? Szerinted az érintettek nézik azt? Inkább a barátokközt vagy a rosszbanrosszban közben kellene fél percben naponta belespammelni a fejekbe. Na, akkor talán! :)
Türkmenisztán igazán furcsa hely lehet. Óriási kőolajkészlet van az ország alatt, ami persze hoz a konyhára, igen szépen. Emellett a világ kilencedik gyapottermelője, a környékre jelentős mennyiségű elektromos energiát exportál. Ugyanakkor az országban nagy a szegénység. A…..
TComment A hurkok mindenit! 2012.05.16 06:10:00
Az utakon nem kizárólag közlekedéstechnikai mérnökök közlekednek, hanem csipkeverők, pékek, sőt, méhészek is. Honnan a fenéből kéne tudniuk, hogy az téglalap alakban összevagdalt aszfaltnak bármi köze is van a lámpához? Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
  Igazából minden öreg járművemnél erre vágyok a legjobban. Hogy külföldre mehessek vele. Lehetőleg Nyugatra. Köpjenek le, egy sznob vagyok, nekem még mindig ott a legszabadabb a levegő, ott merek leülni az utcai lépcsőre tiszta farmerben, ott érzem logikusnak a dolgok…..
Masszázs háznál, nálam! címmel indult sorozat ötödik epizódja következik. Emlékeztetőül: a szerző hirdetésben keresett házhoz járó okleveles masszőzt és az erotikát már a hirdetésében kizárta, végül megtalálta, akit keresett, de a tapasztalatait megosztja az…..
canadacruiser 2012.04.24 22:37:26
@B-road: Nem ingyen, ötezeré'
Szombaton Olasz új boltjában, a Csömöri úton a magyar otthonfőzők megtartották az első legális házi sörfőzést. Azaz most először a legújabb szabályozásnak engedelmeskedve előre bejelentették a NAV-nak, hogy ők itt most sört fognak főzni.  A főzés lassú ügy, a…..
Lassan véget ér a balatonparton töltött első ledolgozott nyaram. Már bemutattam nektek főnökömet Gyulát, azt is elmeséltem, hogy hogyan szedte meg magát a kis rohadék, de a zenés estékről az éttermében, nem sok szó esett.Gyula sógora, a Gyurika, egy igazi ösztönlény. Eszik,…..
canadacruiser 2012.03.02 08:18:22
@Pityubácsi: Szerintem az igazából úgy volt, hogy az öreg hollander akarta becserkészni Gyurikát, de aztán Szerda itt elengedte a sztori fonalát mert az mégiscsak túl intim lett volna, de én vizuális típus vagyok bazz, látom, ahogy az öreg a szemüveg száraiba kapaszkodva csattogtatja a B-vágányon Györgyöt, az meg rázza, mint Pákó a valagát.
Hoffman Rózsának már nem kell olyan egyedül éreznie magát. Nem ő az egyetlen ember az országban, aki komolyan vette a Hírcsárdát. A Színes RTV ugyanis behoffmanrózsázta a viccblog Morgan Freemanről szóló posztját. Csak úgy mellékesen megjegyzik az amerikai filmszínész…..
  Hétvégén robbant a hír, miszerint Heidi Klum és Seal válnak. Mi is megírtuk gyorsan. 4 gyermekük van (3 közös) és elég nagy port vert fel a szétmenetelük. Meg nem erősített források és ismeretlen barátok hordanak össze  mindenféléket, de legerősebben azt a…..
canadacruiser 2012.01.24 22:42:45
Vettem egy Daimler-Benzt. A napi használatú Honda Spacy robogóm mellé járni, szállítani, utazni, gyűrni. Ki az esőbe, latyakba, tűző napra, utcán parkolásra, ridegtartásra. Budapestre, Balatonra, Olaszországba, bárhová. A mostani 26 éves helyett lett - csak, hogy képben legyenek.…..
canadacruiser 2012.01.08 09:29:06
Néhány cég foglalkozik pilótafülkében készült videók forgalmazásával. Itt nem a youtube-on is látható remegős, kézben tartott kamerával készült felvételekre kell gondolni, hanem teljesen bekamerázott pilótafülkével, külső felvételekkel, úgy, hogy a teljes repülést…..
Fokozódik a helyzet a marcalvárosi állomáson. Tegnapi levelünk nyomán az egyik buszvezető meggyanúsította naiv ügyfelet, hogy ő a szerző, Ádám, mikor pedig nemis. Spicliskedéssel és szarkeveréssel vádolta, illetvehogy kollégája sírva fakadt a lebaszás után. Kérjük őrizzék…..
canadacruiser 2011.10.20 22:23:58
@Dr Jozef Vengloš: Az nem ok, mert akkor okirathamisításért feljelenti a sofőr, hiszen más név van rajta.
canadacruiser 2011.10.20 22:26:00
@estrella negra: Bocsánat, nem vettem észre, mert csak az értelmes kommenteket olvasom :)
Augusztusban magam is szenvedtem nagyon, és Tim Cook - az új Apple vezér - kinevezésének médiahabzása közepette találtam egy jó összefoglalót Jobs-ról. Végül nem postoltam ki. Most, hogy az apple.com is gyászol, végül úgy döntöttem közreadom némi kiegésztéssel.…..
canadacruiser 2011.10.08 18:00:31
@az újdonság garázsa: Lehet, hogy nem volt ideje helyesírás-ellenőrzőt futtatni, ezért gondoltam úgy, hogy segítsünk neki egy kicsit. Sajnos nyelvtanellenőrzőt nem találtam, így ebben is segítek. Segítsetek ti is!

Tehát:
"Csak remélni tudjuk, hogy a mérce, amit oly magasra állított, továbbra is célja lesz az Apple-nek, ami képes lesz, új üzleti modellek segítségével megteremteni azok fedezetét."
A mérce - egyezzünk meg - nem az Apple célja. És pontosítanál, hogy milyen új üzleti modellek vannak, amelyekről még nem tudunk?
A "lesz" után pedig miért tettél vesszőt?

"Látnok abban volt, hogy képes volt felismerni az emberi igények központuságát, és azt, hogy azok kielégítése igen is út a sikerhez" Emberi igények központusága? Ez mit akar jelenteni? "Központuság" egyébként hosszú "ú", nem beszélve arról, hogy az a"igen is" egybeírandó, és szerencsésebb "sikerekről" beszélni, így, többes számban.

"Képes volt megtalálni az utat ahhoz, hogy megépítse a sokak számára is elérhető minőségi eszközöket úgy, hogy tiszteletre méltó tudott maradni."
Ennél a mondatnál ismét meg kell kérdeznem, hogy ez mit jelent? Tiszteletre méltó maradt úgy, hogy nem szart a közepére az elkészült (sic!) vasnak, ahogy a következő mondatodban említed? Itt megjelenik ismét az "igen is" valamint új elemként a "paszírozzuk", a mondat értelmére már nem térnék ki, csak csöndben kérdezném, hogy elképzelhető-e számodra a "vas és program" külön élete?

Na, valaki folytatja? Még nagyon az elején vagyok, és máris elfáradtam.
„Egy kép többet mond minden szónál.”, írta Sabc, de valójában két képet küldött. Ezeket. Ez még úgy is jól néz ki, hogy nem rakom mellé az ilyen volt-dokumentációt. Száz szónak is egy a vége, a Cougar futóműve és féke elkészült, fém fékcsövestül,…..
Gubcsi Lajos, a Fidesz-éra eddigi legviccesebb figurája egy szép hosszú bejegyzéssel búcsúzott a lemondása kapcsán. Napsugaras emlékeztető 15 hónapról barátaimnak! És még nagyobb áldást osztott rám, amikor kineveztek a HM Zrínyi Kft. ügyvezetőjének 2010. június végén. A…..