Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bottiska

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Facebook: Kismamaképeim 2011.06.19 23:39:00
bottiska 2011.06.22 18:32:54
Na jó, olyan dolgokat magyarázol bele a mondandómba, amit nem is mondtam, nem is gondoltam soha - a tipikus leegyszerűsítés, vagy, hogy ne sértődj meg (bár aki kultúrát kúltúrának, a kisebbséget meg kissebbségnek írja, hát...) lefordítás a saját nyelvedre.
Ki mondta, hogy csípem a felvonuló csillámbuzikat? Kifejezetten ráz tőlük a hideg; egyértelmű polgárpukkasztás az egész, amitől nem, hogy jobban elfogadni, de jobban gyűlölni fogják őket. De mondjuk képzeljük el, hogy az intelligensebbek (ú, vannak köztük olyanok) teszem azt standokat állítanak fel, ahol minden téged érdeklő dolgot megtudakolhatsz tőlük. Ne mondd nekem, hogy nem vonulnának oda a "békés ellentüntetők" hogy a helyükre tegyék a dolgokat.
Senkinek semmi köze nincs a mások szexuális és magánéletéhez, épp ezért nem értem, ki az, aki képes ezen lovagolni - mert lehet, hogy te úgy gondolod, csak az utcán nem illik, de pl. DD-ék mindenhol betiltanák ezt. Juj, a magánéletbe való beavatkozás nem ismerős nekik pár tíz évvel ezelőttről?
A hideg is ráz a buszon épphogy nem baszó hetero párocskáktól, ugyanúgy, mintha melegek csinálnák ezt. De tőlem aztán egymás kezét foghatnák - ennyire igen, tolerálom őket, de ha melegjogi élharcosnak szeretnél beállítani, akkor nem tudsz szöveget értelmezni.
Hm, a rasszizmusról írtam, tudtommal az a fajgyűlölet, de javíts ki, ha tévedek... Egy hevesi faluban éltem sokáig, elég nagy arányú a cigány lakosság; érdekes módon sosem rettegtem tőlük. Jelenleg a VIII. kerületben lakom, itt is tudjuk, mi a helyzet, érdekes módon mégsem rettegek.
Igenis vannak olyan emberek, akik úgy érzik jól magukat, ha rámutathatnak egy-egy emberre vagy embercsoportra, hogy azt nézd, azok miatt kurva rossz nekünk, rettegjünk tőlük. Nem azért, mert nem tanultunk, mert nem vállalunk munkát (rohadt nehéz, de ha az ember igazán akarja, megoldja), mert mi sem vagyunk becsületesek, mert nem vagyunk képesek tenni azért, hogy jobb legyen az életünk, nem miattunk, miattuk. Nem mondtam, hogy te ezek közé az emberek közé tartozol.
Azt megint nem tudom, honnan hámoztad ki a mondanivalómból azt, hogy ezeket az egyértelműen létező problémákat szerintem jól kezelik, vagy hogy elfogadhatónak tartanám a betörést, lopást vagy gyilkosságot. Dehogy, nagyon is keményen fel kellene az ilyen dolgok ellen lépni, viszont nem kellene beleilleszteni ezt egyik rassz kultúrájába sem.
Másrészről pl. nem megélhetési lopás, ha az ember 2 karton cigit tulajdonít el. Az ilyen szülőkkel rendelkező gyerekeket meg kell nevelni az óvodában, iskolában, a pedagógusok számára viszont ehhez normális körülményeket kellene biztosítani. Természetesen az asszimilációt kell sürgetni a cigányság kapcsán is, de ez az egyik oldalról sem könnyű, ők sem akarják, de a magukat igazinak gondoló magyarok sem. Ha nem vagy velük befogadó, milyen megoldást képzelsz el az ügynek?
A kedves politikusaink szakértelméről, legyen az bármilyen oldal, a lehető leglesújtóbb véleménnyel vagyok, emiatt ne aggódj. Nem vagyok liberális, nem vagyok gondolkodás nélkül bármivel szemben toleráns, lekezelő az szoktam lenni.
bottiska 2011.06.22 18:34:18
@Titanikaa: Az előző természetesen neked szólt.
bottiska 2011.06.22 20:55:48
@Titanikaa: Hidd el, nem ünnepeltem, hogy ilyen alapvető szavakat nem tudsz helyesen leírni (egyébként nemcsak ezt a kettőt), hanem a műveltség alapvető elemének tartom, hogy az ember képes legyen helyesen írni és fogalmazni a saját nyelvén. Egyébként az első kommentedben pont te jöttél a kötőjellel. De erre tényleg nem éri meg több szót pazarolni.
Persze, hogy nincs semmink. Pont ezt írtam az előző kommentemben, ha az ember nem akar a boltban azon gondolkodni, hogy megvehet-e 15 dekát a legolcsóbb párizsiból, vagy elég 10, akkor az egyetlen lehetőség a menekülés ebből a szartengerből - ez természetesen nem a Jobbik hibája, de amit kínálnak, az nem is megoldás.
Nézz meg egy jobbikos szavazót, könyörgöm! Hallgasd meg, miket képes mondani Morvai, miket mond Dúró, Pörzse, Novák vagy akármelyik. Nincs üldözési mániám, de kihallatszik mögülük az utálat. Lehet vitatkozni pl. az EU-tagságunkról, de nem vagyunk Svájc vagy Norvégia szintjén. Nem mondta senki, hogy a Jobbik likvidálni akarna akárkit, de a módszereik igenis szélsőségesek és antidemokratikusak. A demokrácián kívül pedig jelenleg nincs más alternatíva.
Az emberek különbözőek, én ezeket a dolgokat egész egyszerűen nem vagyok képes beilleszteni az értékrendembe.
Nem, nem pénzügyi támogatással kellene a romákat integrálni, ezt sem mondtam, hiszen ismerek olyat, aki velem egy egyetemre járt, és csak azért, mert valamelyik nagyszülő roma volt, havonta nagyobb összeget kapott ugyan emlékeim szerint egy cigány civilszervezettől, de persze, ez így nem korrekt. Ezt mondom, az oktatási rendszer feladatkörébe tartozna leginkább, hogy ezeket a gyerekeket más értékrendre nevelje, és ezért a pedagógusokat kellene sokkal jobb körülmények között alkalmazni. A pozitív diszkrimináció is csak a szakadék elmélyülését eredményezi. Igaz, hogy folyamatosan azt nézzük, mije van a másiknak, de ez ilyen körülmények között teljesen jogos és nagyon sarkítva nevezhető csak irigységnek.
Nagyon régre vissza lehet vezetni, hogy miért tartunk ma ott, ahol - és ebből nem látszik a kiút. A kérdés az, hogy meglátjuk-e a valódi problémákat önmagunkban is, vagy inkább kreálunk egy olyan ellenségképet, ami a legkézenfekvőbb, és amelynek alapja valóban van, és megvonjuk a vállunkat, hogy én nem, csak ők tehetnek mindenről.
A rassz dologban pedig megkövetlek, igazad van. A szó, amit kerestem az etnikum volt.
Kiküldték a rágógumizó Kulkát. Ennyi történt ma. Epic.LOL:  ..
bottiska 2011.06.21 19:29:05
bottiska 2011.06.21 22:00:03
@Oxana BMW: Oké, a filmről én is tudtam. Eredetileg azt akartam kérdezni, hogy ti Esmeralda szemműtétjére is gyűjtöttetek-e, de aztán úgy döntöttem, kivételesen nem leszek bunkó, és utánakérdezek, hátha hallok valami szaftos kis pletykát, hiszen az életem fontos része mások szexuális identitásán csámcsogni.
Tomi, ezennel meg is kaparintottad mellettünk a helyedet a POKOL VIP-ban!  3.) Botond 4.) Vanessza 5.) Qby Nusi and Qby Marci 6.) Dávid 7.) Kőszegi Petra 8.) Lara 9.) Laura ..
bottiska 2011.06.02 09:57:47
@Zka: fejtsd ki lécci
bottiska 2011.06.02 11:26:50
@ZeroSeven: Rájöttem már, azért hagyom inkább :D Nekem idősebbnek tűnt az a gyerek, és tényleg nem érteni mit mond. De mondom, nem látok rá.
És kérlek, értelmes vagyok, csak hirtelen felindulásból kommenteltem, mivel igenis tragikus, hogy ez a kalap fos ennyire népszerű mindenki körében, és ezen nagyon fel tudok háborodni. A fellengzés meg - legalább is engem - kurvára tud idegesíteni, ezért szoktam bevetni.
A trollságot nem rád értettem, hanem általánosságban. Az meg tagadhatatlan, hogy a második kommentedben már semmilyen jelzővel nem sértegettél - na nem azé',hogy annyira megérintett volna. :)
bottiska 2011.06.02 18:41:56
@Rebelde: Hát azért eléggé lesarkítottad többünk mondanivalóját, ilyet aztán senki nem mondott. Kb. ugyanannyira idegesítő lenne az általad vázolt helyzet, mint ez.
Dagi vagyok! Vállalod? Hopika 2011.02.07 12:37:17
Agykontrol vs. Zsuzsi, 1:0. Azt hiszem a szombati utolsó két relax fantáziálgatás megtette hatását. Ugye elképzeltem, ahogy leteperem emberem, és jól magamévá teszem. De azt nem képzeltem el, hogy ELSZAKAD A GUMI! Normális esetben erről nem írnék. :) Mégis megteszem, hogy se te ne…..
bottiska 2011.02.07 13:55:04
Subba Facepalm: A pózolós lány 2011.01.22 14:06:00
Tény, hogy nem volt sok idő megérteni az oldal lényegét - és ugye nekünk amúgy se menne - de a képek magukkal ragadtak. Itt a PÓZOLÓS LÁNY! Kiszel Tünde reszkess!Hétvégére pedig kiváló program elmenni a Burberry boltjába, és próbálgatni a ruhákat! Már volt egy…..
A mai leckénk egy örökérvényű problémát boncolgat. A könyökünkön jön már ki a téma, mégis mindenkit érint. A szépség. De nem ilyen egyszerű ez a szó. Nevezzük inkább közízlésnek. Elfogadásnak. Toleranciának. Az alapvető probléma mindig másokkal van. Mások nem fogadnak…..
bottiska 2011.01.17 09:30:13
Okés, ígérem ebből sem csinálunk rendszert, de néhány hozzáfűznivalóm van pár reakcióhoz. :)1. Örülök, hogy olvastok. :) olyanok is, akikre nem is gondoltam. Örülök, hogy pozitívak a vélemények. Köszönöm.2. Mivel az életemről, és az engem körülvevő dolgokról szólnak…..
És igen kérem szépen. Megtaláltam. Együtt vagyunk. És minden rendben. Szuper... masszív.. erős.. Gyönyörű...Bezony. megtaláltam életem nagy vágyát. a csizmám. majdnem hosszúszárú. ó, és említettem már? Gyönyörű :)  Tibi nem merte tovább hagyni hogy inogó…..
Tegnap hazavittem az egyik céges laptopot, hogy tudjak írni… annyi minden van bennem. A szex és new yorkba volt egy olyan rész amikor Carry összeköltözött egy fickóval és a végén kiborult, hogy nincs elég ideje magára. Szerintem minden más dolog mellett, nekem is te vagy a…..
Subba Indiai HÖK-ösök 2010.12.11 11:00:00
Egykutyák ezek a HÖK-ös bunkók mindenhol!..
Facebookon tüntetnek a nézők Stohl szerepeltetése ellen, azt kérik az RTL-től, hogy vegyék le őt a képernyőről. A tegnap indult csoport a bejegyzés írásakor már 841 embert számlál és ez a szám folyamatosan növekszik. A következőt írják: „Akinek nem tetszik, hogy egy…..
bottiska 2010.11.21 22:35:49
@moc:

alapból nem néznék ilyen műsort, mint a Való Világ, és szerintem a legtöbb ember problémája nem az, hogy ezen függne a tekintete minden este, és Stohlt kellene bámulnia, hanem az, hogy egy bűnöző nemhogy szabadlábon van, de még hülyére is keresi magát.
és az RTL részéről hihetetlen ostoba lépés volt őt képernyőre tenni, minden jóérzésű ember bojkottálni fogja az egész csatornát - nagy részük a műsort a szellemi színvonala miatt amúgy sem nézné.