Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ppapa

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Karma-geddon Mi van velem? 2014.04.22 18:35:37
Picit eltűntem mostanában, egy hosszabb írással szeretnék mesélni nektek az okokról. Nem kell megijedni, jól vagyok. Mentális higiéniámat megőriztem, fogazatom ép, szőrzetem rendezett. Indiát nem véletlenül tették jó messzire Európától a Nagy Monopoly-ban. Harmadik éve…..
Pere Laci a legújabb evezős a Totalcar-gályán, amely továbbra is igyekszik magasra emelt orral hasítani a hullámokat és lehetőleg nekimenni mindennek, ami kényes. Mint László, a Karmageddon-blog írója, profi mesterségeszátony-építő és búvár, valamint életművész. Ez itt az ő…..
Ppapa 2014.03.15 08:43:05
IndiaPass Folytatjuk... 2013.01.30 08:00:00
Drága olvasók! Nos, összeszedtem magam, hogy végre tudjak valami kis magyarázattal szolgálni az utóbbi két hónapos csöndre. Akik olvassák a Facebook oldalunkat, azok már értesülhettek a szomorú tényről, miszerint Jojó es én hazajöttünk, Laci meg maradt. Ezt a döntést több…..
Ezt is megértük... nem kell többet kézzel tölteni a vízumigénylő lapokat, hiszen 2012. június 28-tól a követség csak online kitöltött űrlapon fogadja el a vízumigénylést. Igaz, eddig is volt lehetőség online űrlaptöltésre, de ha az ember nem akarta a bugyija színét is…..
Ppapa 2013.01.06 09:54:25
@Joe Smith: Hello
Régebben volt, hogy kértek számlakivonatot, mi októberben voltunk és nem kértek már ilyet.
A követségen viszont elég sokan vannak de rugalmasan kezelték a dolgokat,
Nem a belépéstől számítják a Vízumot ! ! hanem a kiadás -tól .
a többszöri ki- be lépés is ugyan annyiba kerül csak kérni kell.
Az ember azt gondolná, hogy "csak ezt ne, csak kórházba ne kerüljek Indiában". Nos, el kell, oszlassam a félelmeket. Nem olyan nagyon félelmetes dolog ez (nyilván vannak kivételek, melyek erősítik a szabályt). Mysorei kórház. Feliratok kannada nyelven. Másfél év…..
Elindultak. Laci és angol barátja Nathan éppen most hajtottak el a ház elől, hogy megcélozzák a közeli dzsungelt, ahol a következő két napot fogják tölteni. Ha engem kérdeztek szimplán elmebetegek! :-) A két Bear Grylls Már egy pár hónapja mindenféle…..
Ebben a melegben (már ami itt, Dél-Indiában tombol) mi sem esik jobban, mint egy jó hideg gyümölcssaláta. Hogy elkészíthessük irány a zöldséges stand, ahol folytatjuk az indiai vásárlós sorozatot. A zöldségesek gyönyörűek. Legtöbbször az út szélén…..
Ppapa 2012.08.21 09:08:31
@Pere Viki: a felnőtt változat: desztillált gyümölcs pép..:-))
IndiaPass Haza Indiába - BUD-DOH 2012.06.04 08:47:00
1 nap híján 1 évvel a kiköltözésünk után újra elindultunk Indiába. Az út kissé hosszúra nyúlik, de meglepően elviselhető a katari reptér "vendégszeretete" miatt. De kezdjük a legelején. Dohában való 21 órás tartózkodásunk 17 órájában kezdem írni eme sorokat,…..
Közép-Amerika Blog 12 nap Peru 2010.05.12 02:00:00
Kezdjuk az elejen! Az egesz kis csapat epsegben megerkezett Limaba. Ellentetben velem, mindenkinek meg volt a csomagja, ugyhogy orok tanulsag, az olcso mindig dragabb! Vacsorara egy belvarosi ettermet valasztottunk, ahol eloszor kostoltunk bele a piscoba, a perui torkolypalinkaba. Citromlevel es…..