Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csmonkey

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Ködlámpás köcsögök 2008.02.02 15:02:00
Újabb agy durrant el, ezúttal Norbié. Egy bennem is felmerülő kérdést taglal némi indulattal összegyúrva: egyes emberszabásúaknak a gyújtáskapcsolóra van kötve a ködlámpájuk is? Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy ködlámpa... Nos igen ez sarkalatos pont a magyar…..
csmonkey 2008.02.02 16:54:17
legjobb mikor be sincs állítva az a sz@r neki :)
tegnap találkoztam is egy ilyennel, mögöttem jött a csóka ~6-7 méterrel lemaradva.. hunyorogva lehetett csak visszapillantóba nézni.. gondoltam, ha már neki szabad akkor játszunk, hátsó ködlámpa felkapcs (ugye régi swift-ben kettő darab is van hátul és rohadtul zavaró)
csórikám nem vette az adást sajnos, ugyanúgy hagyta bekapcsolva, de legalább lemaradt jó 30 méterre, így már én is láttam valamit hátrafele..
Igen gyakran fogom én magam is a fejemet egyes kommentek olvasásakor, Olivér ilyen tipikus, visszatérő megmondásokra reagált, saját szemszögéből nézve. Én nem egy konkrét történet miatt szeretnék háborogni, hanem azért hogy miken képesek az emberek háborogni a forgalomban, vagy…..
Azt mond, amit akar, ugyebár. Persze ezt a mondást átírhatjuk úgy is, hogy messziről jött ember, azt is kimondhatja, amit a helyiek nem. Most éppen Jan Kennis Hollandia budapesti nagykövetségének kulturális attaséja tette ezt meg. A Pécs EKF 2010 programról mondta el a véleményét,…..
Újra előkerült a ki hova kanyarodjon többsávos útról kérdés, bevallom, annak idején, mikor az ügyvédnőhöz mentünk megbeszélni a szakértősdi részleteit, akkor ez volt az egyik olyan konkrét eset, amire én is rákérdeztem. Megtette ezt most Tamás is, úgyhogy neki, meg persze…..
Subba Subba szív iWiW: Szexy 2007.08.17 15:24:00
Úgy kell nektek a Wiw-es válogatás, mint gyermeknek a pálinkás kenyér. Szuper vékony volt a hét, de nem vonjuk meg tőletek a WiW-es válogatás gyönyöreit. Lapozgassátok bátran!- Gyere vedd fel!- Vajon mennyire lehetett egyszerű a jelszava?- Szexistennő- Apu- Adult-…..