Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kígyóubulka

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly szeptemberben volt itt a limitált Golf III.Perko jóvoltából megkaptuk a legújabb hirdetést, mely alapján bebizonyosodik, hogy oldalról még szörnyűbb, mint ahogy képzeltük.A képre kattintva az új hirdetés látható...
kígyóubulka 2011.01.24 12:36:19
@kermi:
Csatlakozom, vonóhorogra kötni az ilyen nyomorékot!

@Tibyke:
Aha persze 5-ös kivitelezés, meg ahogy te azt gondolod tibike, alaposabban belenéznél, legfeljebb véletlenül találnál szabványos kötéseket meg villamos csatlakozásokat ebben, ezért az még egy plusz überszopás lesz ha ezt egyszer valaki vissza akarja alakítani. Ezt megmutatnánk a GTi szektor egyik főmérnökének gutaütést kapna.
És szarjon gecit aki egy olyan fos konszerntől mint a béjemvé beleépít bármi típusidegent egy VW-be.
Először Adujis küldte be ezt a Golfot "ideg" tárggyal, majd nem sokkal később Bálinttól is megkaptam ugyanezt a hirdetést:A GTI 20 éves jubileumára készült eredeti GTI-TDI 20 JAHRE tipus! Limitált sorszámozott, forgalmiban plaketben is beleirva. Összesen 400db készült…..
Gondolkodtam rajta, hogy érdemes-e ezt a videót kiposztolni, mert több helyen is találkoztam vele, de úgy gondoltam, hátha pont itt akad valaki, aki felismeri a rossz minőségű felvétel ellenére, hogy milyen logó van a furgon oldalán, vagy egyáltalán a típusát, mert az sem teljesen…..
kígyóubulka 2011.01.02 21:34:27
@vuk_:
nyilván kurva felesleges a zebra, ott pláne ahol lámpa sincs mellé, nem az én eszetlen baromságom volt hogy legyen elsőbbsége a béna köcsög gyalogosnak a zebrán.
Számold meg tótoknál hány lámpa nélküli zebra van, ha egyszer úgy is el KELL engednie az autóst a gyalogosnak.

Én ha gyalog vagyok MINDIG elengedem az összes autót mielőtt átmegyek, és nem játszom el az anyatetűt az út közepén mint a szarházi nyugger, aki pofátlanul még le is áll a seggét vakarni a zebrán, mert a fasz azt hiszi hogy megteheti.
De nem ez a legnagyobb hülyeség ami él és virul ebben a fosfészek országban.
kígyóubulka 2011.01.02 21:37:03
@SilentSound:
Kurva okos lehetsz kockafejűkém, hogy eszedbe jutott ez a baromság is.
veled is csak szarabb lett ez a blog...
kígyóubulka 2011.01.02 21:40:13
@Reggie:
Kb leszarom ha van véleményed ha nincs. Nem szokott izgatni ki mit fröcsög a kommentemre, még ritkábban olvasom is el... Aztán ezek után lehet mutogatni hogy ki a fasz troll ki nem.
Így nézett ki, amikor elhoztam. Nem volt szalonállapotú, de nem is tűnt különösebben vészesnek Egy éve vettem meg a Yamaha RD 250-est, és azt hittem könnyű menet lesz. Egy kis pucolgatás, néhány apró prücök cseréje, aztán mehetünk is, vinnyogva pörgő motorral, illatos kék…..
kígyóubulka 2011.01.02 11:13:01
@-Dr. Úr, elmehetek? -Nem, elmebeteg!:
Próbálj te elindulni valahova szétbarmolt járműelektronikával, érdekel h meddig jutnál, mutyukis haver.
Az meg nyugtatólag hat, hogy látom még egy ilyen autós bulvárlapnál is van legalább egy ember aki flottul képes nekiállni a dolgoknak.
Viktor papa munkásságára eztán még több figyelmet szentelek. A Pannóniás litánia óta eleve szimpatikus figura lett.
kígyóubulka 2011.01.02 11:42:42
@Balázs__Viktor:
Nyilván ilyen baromi jól fizet a tc, akkor már egzotikusabb lomokat is gyűjthetnél.
Belsőség A kút neve: Dezső 2010.11.21 08:45:00
Aki veteránautó felújításába kezd, annak többé nincs szüksége más szenvedélyre. Egy ilyen hobbi garantáltan száműzi a nőket, a piát, a kaszinót, a drogozást, a számítógép-függőséget az ember életéből. A tisztességes restaurálás tisztára nyalja a családi kasszát…..
kígyóubulka 2010.11.22 20:58:34
@Csikós Zsolt:
Nem azért Csikós san, de mintha szóról szóra ugyanaz lenne a bekommented amivel 2 hete traktáltalak valami előzménykommentben, cska te a leglényegesebbet kihagytad ebből a mondókából amihez én azóta is tartom magam, mégpedig h a svédek egy alapjában lévő burnyák szar népség tele masszív alkoholistákkal. Ez a vén fasz meg kb ugyanakkora surmó mint bárhol máshol a világon, kb mint mikor itthon látok valami seggfej 70 éves trottyot aki épp a világ minden pénzét készül elkérni a lepukkant faros skodájáért, mert szerinte az a legtökéletesebb kocsi amit valaha gyártottak, és a vén geci fasszopókból a szaros maszopimádatukkal együtt ezt a bunkó faszrágó kicsinyességet kiverni se lehetne.
De a lényeget visszaolvashatnád ha valami barom ki nem ekézte volna a postból. Hogy a buzi rájött h bukott és erre valami balkáni hülyének eladta.
Ha akkora ráció lett volna ennyiért mit gondolsz valami dán vagy faszom tudja milyen pali miért nem vitte el kurva gyorsan, hogy duplájáért jövőre feltegye?
Neem, nem azért mert a picsába mikuláslandra, Észak lappföldre kellett menni érte ahol embernek nem szabadna élnie, hanem mert pontosan tudta hogy ennyiért nincs ilyen autó eladó. Ami ennyiért van az meg nem autó már.
Te meg beszoptad mert magyarisztánból ahogy mondod, épeszű ember megintcska nem venne ilyet mert tudja mire számíthat. 22-es csapdája, innen max úgy szállhatsz ki veszteség nélkül, ha most kurva nagy levegőt veszel, lenullázod magad anyagilag, felújítod, minősített OT vizsgára viszed, használod pár szezont mindenféle újgazdag seggfejnek rendezett OT felvonuláson, majd egy aukciós házon keresztül árban eladod valami burzsuj faszfejnek. És egy kalanndal több megint. És a végén ott állsz mindenféle felesleges régi szar nélkül, mivel addigra a bianchit is elpasszoltad, hogy ne kelljen munkásszállóra költözni a familiával. De jó is lesz neked így, rájössz hogy 1990 után is gyártottak fasza autókat.
kígyóubulka 2010.11.24 15:34:01
@MKati:
Ejh Kati, legalább gyakorló mérnökként neked lehetett volna annyi eszed, hogy még időben képen öntöd hideg vízzel a csikóst, hogy ébredjen már fel, és nehogy eszébe jusson körömreszelővel tölgyfát vágni. Annyi azért elvárható lenne egy konstruktívan gondolkodó emnbertől, hogy egy szint felett gyanússá válik a szajré amit ilyen buzgalommal akarnak elsózni.
meg ugye mint írta a Zsolt, ha ezt valaki a svéd fasz által elmondott szinten akarná felújítani, az kb 3 milliótól indulna.
Ilyen árban akkor eszébe nem jutna eladni, mert deficites lenne, taknyolásból meg elég annyi, hogy az mindig többet árt mintha semmit nem tettek volna vele.
kígyóubulka 2010.11.24 15:35:51
@KuKori:
valahol félúton elveszett a post a blogodból, paddy ;)
Belsőség Bazi nagy magyar lagzi 2010.11.24 06:40:00
Vagy inkább olasz teadélután? Egy biztos, jól esik néha szembesülnünk azzal, hogy a Totalcar nem a Seggen Ülő Némák Egyesülete, hanem egy ilyen folyamatosan pörgő izé. Ilyen óriási vitát eddig semmi se generált a szerkesztőségben. Ennél talán egy hosszabb levélváltás volt,…..
kígyóubulka 2010.11.24 14:47:02
@Gaben006:
Szard le minek számítasz, mert most az előírt 60-at majd duplájával léped túl, az a buzi akinek meg nem tetszik elhúzhat a halál faszára vagy ugolrjon át az elválasztó sövényen keresztül.
Amúgy nekem se jutna véletlen se eszembe elakadásjelzővel 60-nal araszolni csakmert pl defekt miatt kényszerkerék van feltéve, a barmai mögöttem vagy megelőznek, vagy eszükbe jut h valszeg okkal megyek enyivel.
kígyóubulka 2010.11.24 15:07:44
@Gaben006:
az emberek egy része épp olyan fasz a vezetéshez mint amilyennek látszik.
meg sokminden máshoz is van itt épp elég fasz.
kígyóubulka 2010.11.24 15:12:08
@zöldi:
Érdekes én mindig 50 környékén jártam tanuló koromban is, annak a fasz oktatónak folyton basztatnia kellett a pedált visszafele.
Mert nyilván nettó hülye az ember h nem bír 50-nel elvezetni egy kocsit belvárosban 2x2 sávon. Tiszta hülyének nézik itt a legtöbb tökfejet ezek a balfasz oktatók, vagy így akarnak még többet akasztani, hogy alapjáraton 5. ben engedik haladni a barmát, az meg mikor megkapja a jogsit szart se tud a vezetésről.
Az oldalkocsis motorok gyakori elnevezése a fogat. Találó, hisz a vonóerőt jelentő gép mellé szállításra alkalmas kocsit kapcsolnak – ma már nem túl praktikus, de évtizedekig sokak családi közlekedését jelentette. Az orosz katonák azonban visszanyúltak két évszázadot. A…..
kígyóubulka 2010.11.23 17:10:50
@Ati232:
Különben meg rohadj szét elevenen a szaros vörös haverjaiddal együtt is akit az isten verése szart ki erre a világra, tio voltatok a pestis és a vallásiháborúk után a 2. legnagyobb csapása a földnek, te szarkupac!
kígyóubulka 2010.11.23 17:14:17
@vazernovszkaja:
kis muzsik paraszt ecsém, és mit gondolsz ki a faszt zavart akkor pár szaros patkánylukból előkapart ukrán vagy akármilyen szláv gané, mi már bebizonyítottuk oda-vissza hogy nemesebbek vagyunk európa bármely népénél, minimum olyan ősi gyökerekkel rendelkezünk mint Atlantisz nehogy már a világot keserítő rakat szláv csőcselék miatt kelljen lelkiismeretfurdalást éreznünk?!
kígyóubulka 2010.11.23 17:51:20
@emberkedek:
az más kérdés hogy a dilettanizmus meg a töketlnkedés mintaképe lehetne az egész szaros német vezérkar, de most őszintén mit vársz egy barom segédmunkástó, egy félalkoholista leszázalékolt repülőstől, egy csirketenyésztőtől, egy kibukott teológus hallgatótól, aki jobb lett volna a inkább lenyeli a saját nyelvét, meg egy rakat magát összeszart beszorított seggű tábornoktól?
Gyakorlatilag az angolokat probléma nélkül legyőzhették volna azzal hogy a reptereket szétcseszik és a RAFOt ezzel kicsináljákm onnantól mehetett volna az Oroszlánfóka hadművelet, és ezeket a szarevő kalózok fattyai angolokat a tengerbe folythatták volna utána, egyúttal megakadályozhatták volna a jenki ellentámadás elindítását is mert az Írek lettek volna az utolsó aki önként átadja a területét egy a Német közösség elleni invázióhoz, lévén hogy azok is szimpatizáltak a britek kicsinálásával, a többi meg nem érdekelte őket.
Ezután gyakorlatilag 100% odafigyeléssel lehetett volna K-európa kitisztítására koncentrálni, amit 2 éven belül be is felyezték volna, lévén hogy 3 frontot egyszerre nyomatva is moszkva külvárosában állt meg a front 41 decemberében. Ha 2x annyi alakulatot küldenek ki, lehet meg se álltak volna Novoszibirszkig,
A túloldalról pedig indulhattak volna a Japán szárazföldi erők, lévén hogy a jenkiket már nem lett volna sürgős baszogatni, mert látván az angol haverjaik totális bukását Roosevelt valszeg dísztáviratban gratulált volna a kancelláriának Churchill seggberúgásáért (mert titokban azok is utálták az angolokat)
Így Európa helyett ez a muzsik csürhe került volna a saru 2 pofája közé, és ismerje a japcsi fanatizmust és a német bolsevikkelenes motivációt csak idő kérdése lett volna mikor tűnik el ez a fertő a Föld színéről. Ezzel a célt el is értük, humánusan mindenféle felesleges áldozat nélkül be lehetett volna fejezni az európai hadszíntéren a háborút.
Az hogy a japánoknak utána fájt volna a foga a jenkik csendes óceáni szigeteikre, és legfőképp ausztráliára már más tészta, valószínűleg az a szövetségesekkel már nem okozott volna gondot, lévén hogy így is 2 nukleáris bomba kellett hogy megállítsák őket, mert ha a Honshú főszigeten a jenkiknek az jutott volna eszébe h hagyományos módon támadjanak abba elfogyott volna az egész hadseregük.