Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aziro

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Amióta elterjedt a multimédiás internet, azaz a world wide web, állandó vitát vált ki annak kereskedelmi célú használata. Már a kilencvenes évek közepén is kérdés volt, szabad-e hirdetni az interneten. Aztán persze ezen hamar túllépett az idő, de a reklámok és a felhasználók…..
Webisztán Élőben, a Marsról 2008.05.25 22:58:00
A Ustream élőben közvetíti a weben Phoenix szonda Marsra szállását. A két bolygó között kábé 20 perc a kommunikációs csúszás. Maga az esemény kábé 7 perces lesz. Az eseményt a NASA is közvetíti persze, Twitteren is (twitterezők kommentjei itt). De a Second Life-ban is nyomon…..
Webisztán iPhone Earth 2008.05.24 13:58:00
Mégsem volt teljesen utopisztikus januári merengésünk. Az Earthscape demózta új iPhone-alkalmazását a Where 2.0 konferencián. Azt hiszem, bátran állíthatjuk, hogy az iPhone SDK, és az iPhone 2.0 maga új korszakot nyithat a mobilalkalmazások piacán... A műholdképeket egyelőre…..
Egy magára valamit is adó webszájt ma már ad néhány tartalmi feedet. Feedhirdetésekben ugyanakkor egyelőre kevesen gondolkoznak. Pedig a webszájtok valójában maguk alatt vágják a fát, ha engedik látogatóiknak, hogy hirdetésmentesen jussanak hozzá a tartalomhoz. Van jó pár…..
Onlinemarketing blog Kisebbségben 2008.05.15 21:56:59
Halmozottan hátrányos helyzetű vagyok. Mivel nem valamilyen windows fut a gépemen, így nincs Internet Explorer-em. Ráadásul pár éve megszerettem az Opera böngészőt, így szinte csak azt használom. Van pár kivétel, de mivel a kivétel oldalak egyébként is munka-oldalak, így ez csak…..
A napokban kérdezte tőlem a Golden Blog szervezője, hogy akkor idén a Webisztán zsűritag akar-e lenni, vagy inkább indulni szeretne-e a versenyben. Tavalyelőtt zsűriztünk, tavaly viszont indultunk és nyertünk. Idén akkor megint zsűrizünk. Az ajándékokat tavaly is kisorsoltam az…..
aziro 2008.05.14 15:51:03
Onlinemarketing blog Nagyítás 2008.04.18 13:03:11
Nézegetem ezt az új napi-web-lapot. a Zoom.hu-t. Nézegetem, és nem értem. Olyan "nagyobb a füstje, mint a lángja" érzésem van ezzel kapcsolatban. Nagy felhajtás, a fél hazai internet erről beszél (most én is...), közben keveset frissül, kevés saját anyagot tartalmaz…..
Nem tudom, hogy összefüggésben van-e a múltkori hírekkel, de mintha mostanában sokkal kisebb hatékonysággal működne a Gmail spamszűrője. Csak az elmúlt héten annyi ham levelet találtam a spam fiókban, mint amennyit 2005 óta összesen. A legviccesebb - amit korábban már olvasók is…..
Egyre több magyar blogon látom kint az Adwordsos vagy egyéb reklámokat, és baromira érdekelne, hogy van-e értelme. Na nem mintha ilyesmit fontolgatnék (eltekintve attól, hogy a mostani oldalelemekkel is alig bírok el, nem szívesen csinálnék a hobbymból pénzügyi vontakozású…..
Azt pletykálják, hogy a mai napon újabb bejelentést tesz a Google a nemrégiben felvásárolt Postinivel kapcsolatban. A kiszivárgott hírek szerint a Google Apps Premium Editionbe kerülnek be a Postini biztonsági megoldásai. Vagyis a Google Apps céges előfizetői a jövőben spam- és…..
Van egy másik igéretesnek látszó kezdeményezés a területen a Grub.org, ami egy elosztott crawler.  Ha valaki feltelepíti a Grub programját a gépre, akkor az ő gépéről is futni fog egy program ami a web egy részét bejárja és az eredményeket feltölti a Grub…..
Talán már hallottad, Magyarország néhány bloggere által üzemeltetett közösségi blog tegnap elindította új oldalát. Mivel másnak már bejött ez az interjú forma, hát csinálok én is egyet. A kérdéseket Szedlák Ádámnak - Kelt - szegeztem, de a válaszadásban a miafene.hu…..
aziro 2007.09.21 15:16:17
Nincs annál jobb reklám, mint amikor valaki fontos ember valamit be akar tiltani, amikor valami ismert cég megtámad valamit. Ingyenreklám, és az interneten ráadásul semmi nem tűnik el, így aztán tényleg csak arra jó az ilyen akció, hogy valamire ráirányítsa a figyelmet.Ismert…..
Webisztán Az Index és az Adblock 2007.08.23 17:52:00
Ez a blog mindig is elkötelezettje volt (és lesz is) az olyan nyílt/közösségi kezdeményezéseknek, mint amit például a Mozilla/Firefox Alapítvány vagy akár a HUP is képvisel. Ha egyszer a netezők egy része úgy dönt, hogy egy oldalon számára túlságosan zavaróak, sőt,…..
A napokban puffogtam, hogy megint jó sokat áll az iWiW. Aztán kiderült, hogy ez egy részleteiben be nem jelentett, de előre tervezett leállás volt, mégpedig azért, mert elköltöztették a szervereket. Mindezt olyan felhajtással, mintha legalábbis a Friderikusz Show-ba készültek volna,…..
Már akkor, ha még nem használja az internetet. Nem szoktam sajtóközleményt itt közreadni, de ezt most hasznosnak tartom, úgyhogy a hajtás után az fog következni. A lényeg: a Magyar Telekom ingyenes internetoktatást szervezett, Internetakadémia címmel.Telekom Internetakadémia -…..