Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Biopék

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha már sütöttél kenyeret, bizonyára tapasztaltad, hogy némelyik kenyér (ha nem a legtöbb) közepe kissé beesik. A megoldás erre nagyon egyszerű: létezik egy adalékanyag, szejtán vagy sikér (ez utóbbi azt hiszem egy népszerűbb neve), amiből egy evőkanálnyi a kenyérbe, és szép…..
Biopék 2011.04.23 19:52:24
@gaveronika: Nehezen tudok erre válaszolni, mivel én még géppel nem sütöttem.
Ha rászánod az időt, hidd el ,hogy nem lesz több, kézzel elkészíteni mint a géppel,de bele vittél egy varázslatos ÍZ FOKOZÓT, amit úgy hívnak SZERETET!!!!!
A fenti kovászos receptet használod, biztos, hogy nem fog morzsálódni, mivel a tésztának meg kell érnie és a gépek ezt nem mindig tudják.
Szeretettel. Bio pék