Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Flower122

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. Érvágás 2. Életkedvhiány 3. Depresszió 4. Liwláwluwléwlüw és társai 5. "Cejetlek" és egyéb ovis szavak 6. Rózsaszín halálfej 7. Cuki szirupos dolgok 8. Negatív életszemlélet 9. Szuicid hajlamok 10. Üresség ..
Flower122 2012.02.02 23:21:08
@Streego:
Igen, emo vagyok, akinek nem tetszik, forduljon fel.
Nekem semmi bajom a nem emokkal, sőt, többnyire olyan haverjaim vannak, akik nem azok. Nem járok 10 cm-es tűsarkúban, nincs "ariii" mobilom, rühellem ezt az állítólag nagyon kedvelt emo beszéd fajtát, ami abból áll hogy "cukcsi-mukcsi" toldalékokkal toljuk meg a már amúgy is idióta szavakat. Az emo NEM a depresszióról szól, jó, hogy mindenki ezt veszi le.Az emo pont arról szól hogy milyen érzéseink vannak. Nem adjuk az ártatlant, mi lázadunk. Kevered a pláza picsákkal az emokat,a legtöbb emo nem ilyen. Rengeteg emo van, aki céltudatos, aki megvalósítja az álmait. A legtöbbjük művész. Azért örülnék neki, hogy mielőtt kinyitod a szádat, tudnád hogy miről is van szó. Ha nem kedveled az emokat, ez van, engem nem érdekel, ne oltsd le olyan dolgok miatt a stílus képviselőit ami nem is igaz. A pózerekre jellemzőket soroltad fel, az igazi emok nem ilyenek. És remélem, majd egyszer megértik, hogy nem fikázni kéne, mert érzékenyek vagyunk...
Amúgy meg olvasva a kommenteket, látszik, hogy megoszlik a tábor, szóval erről csak azt mondanám hogy akinek nem inge, ne vegye magára.
~Just die, and rot alone~
Erre a történetre még emlékezhetnek néhányan, akik annak idején kezükbe kaphatták a három nagy, rejtélyekkel foglalkozó könyvek egyikét. Sajnos már nem emlékszem a pontos címükre. Puhafedelű, A/3-as könyvek voltak, tele mindenféle finomsággal, mint a Loch Ness-i szörny, a…..
Flower122 2010.11.21 12:30:25
@Gudea enszi:
Lehet hogy kéne xD
Honnan tudod, hogy az volt az ajtó túloldalán, amikor be volt csukva?
Érdekes ez....az emberek többsége nem foglalkozik ezzel...van bennem egy vágy, ami arra késztet, ezzel foglalkozzak, olvassak, még, és ,még és még......
Hála a ránkzúdított rengeteg vámpírfilmnek és -könyvnek, nem kell különösebben elmesélnem, mi fán terem a vámpír. Azért a lényeget tekintsük át mégis. Előrebocsátom, hogy az összefoglalóba kismillió helyen bele lehetne majd kötni, de akkor is, nézzük át. A téma…..