Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tudom a Tutit

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tisztelt Praxis blog!   Orvost váltani mindig rizikós helyzet, de legtöbbször azért kerül rá sor, mert elkerülhetetlen. Nálunk is valahogy így volt, elköltöztünk régi lakhelyünkről, ezért kézenfekvő volt új orvost választani a család számára. Ha úgy vesszük, 50…..
Sajnos az az igazság, hogy akármilyen felületen is találkozon két humanoid, a csalás esélye mindkét oldalon alapból 50%. Ezért aztán az ember kénytelen óvatosan és körültekintően eljárni olyankor, ha például nem látja a másik embert. Ez naiv ügyfélnek nem sikerült. Az…..
Játék! Aki tudja, mikor érdemes hívni az ELMŰ ügyfélszolgálatát, segítsen már naiv ügyfélnek, aki egy hét alatt sem érte el őket:Tanácsot szeretnék kérni, hogy milyen trükkel lehet az ELMÜ ügyfélszolgálatát elérni, anélkül, hogy személyesen bemennék! A héten minden nap…..
Bélabácsi nem fog késedelmi kamatot fizetni Cascója után, csak azért mert az ótépés Merkantil Bank évente azt hallucinálja, hogy megszűnt a szerződésük:Tisztelt merkantilbank,Köszönettel vettem értesítésüket, hogy értesülésük szerint a KXX-YYY frsz. gépkocsim casco…..
Tudom a Tutit 2011.09.09 15:13:52
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
Tudom a Tutit 2011.09.09 11:08:28
@lenoardo999: Akkor a bátyámat keresed. Hogy nem találtátok még meg egymást? :)
Caruso Irány Szeged! 2. 2011.07.22 09:55:00
  „Most, amikor a fiatal, népi demokratikus Magyarország kormányzata, Szeged város tanácsa, a párt támogatásával fölújítja az ünnepi játékokat, nyilvánvaló, hogy a színvonal csak egyenes folytatása lehet, sőt a színpadtechnika, az akusztika, a színpadi világítás…..
A Photojojo tervezői nem akarták elveszíteni a lehetséges vásárlók majd felét, azért mind Canon, mind Nikon változatban elkészítették a menő fotós elengedhetetlen kiegészítőjét, az objektívet formázó kávésbögrét. (Fotóasszisztensek is szerezhetnek vele pár infarktus…..
Én soha nem szégyelltem, hogy mim van, dolgozom keményen, abban a miliőben nőttem fel, hogy a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér. Aki nem vitte…..
Tisztelt Blogszerkesztő!Hasonló hirdetésre jelentkeztem a mai nap folyamán, mint amilyen a http://munkahelyiterror.blog.hu/2008/09/25/kamu_bedolgozas link alatt található leírásban szerepel. Mivel ismeretlenül, segítségnyújtása címen pénzt kért, ezért az adataira rákerestem a…..
Na, akasztják a hóhért, ráadásul több lába is van, mint kettő. Az RTL Klubon éppen most is zajló Való világ 4 műsorvezetője ugyanis az a Stohl András lett, akitől a csatorna korábban elhatárolódott, kihajította minden műsorából, ha lehetett volna, azt is letagadják, hogy…..