Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krausz2

0 bejegyzést írt és 378 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A róka általánosságban kedves, szeretnivaló állatként él a köztudatban, ami nagyban köszönhető a számtalan mesének, rajzfilmnek és filmnek, melyek a vörös kis ragadozót így ábrázolják. Mint sokaknak, nekem is gyermekkori kedvencem Vuk története, a Kis Herceg rókáját is a…..
Mi sumérok, etruszkok, kelták, szkíták és hunok, vagyis magyarok, egy emberként ejtünk el egy könnyet, mert a Pestisrácok információja szerint az Echo TV-nél felmondtak Szaniszló Ferencnek, a csatorna alapemberének, az összeesküvés-elméletek Juszt Lászlójának. 2008 augusztusa óta vezette a…..
Van, aki nem bírja a kritikát. De akkor miért kérdezi meg a vevői véleményét? Neírdbeanevemet 4 napja jelentkezett nálunk ezzel a levéllel:  Helló Homár! A Rocky webáruházat merészeltem kritizálni a vevőelégedettségi kérdőívükben: Ügyfélszolgálat, tájékoztatás pontossága: 1Házhozszállítás…..
Valójában ki gondolta komolyan, hogy egy elhivatott ápolónő képes lesz bármit is elérni? Mégis mire számítottak, akik reménykedtek, hogy egy hatvankilós nő, aki szar pénzből tartja el a családját, majd itt csodát fog tenni? Hogy nem fog tönkre menni? Hogy nem fogja felőrölni a teljesen hiábavaló…..
krausz2 2016.04.04 15:04:50
A Budai Vár megújításával kapcsolatos fenntartásai miatt pár napja lemondott a Nemzeti Hauszmann Tervet jegyző Hauszmann bizottság három tagja is. A döntésük fő okaként azt jelölték meg, hogy a kormány döntéseiről az újságokból értesültek, a fejlesztésekről a testület nem folytathatott vitát, és…..
krausz2 2016.04.01 00:06:10
@Egyallampolgar: Ilyen segg hülye emberek is léteznek mint TE.
Bizonyítéka egy szál sincs csak vádaskodik és még talán demokratának vallja magát. Pedig csak egy közönséges felforgató náci!
Az oroszok közvetve már a közszolgálati híradót is a befolyásuk alá vonták, hiszen lényegében átvette az M1 azt a dezinformációt, melyet Putyin propagandagépezete terjeszt. A brüsszeli terrortámadás elkövetőiről ugyanis egy Sógor Dániel nevű szakértő azt állította, hogy fehéroroszok, ami pontosan…..
Szalai Vivien kinevezése elég gyors lefolyású volt, egyik nap még a Story Gála celeblistáját rendezgette, másnap már a TV2-s irodájához nézegette a kárpitot és a szőnyeget. Mivel előző munkahelyén nem szólt arról, hogy a Róna utcában milyen magas polcra akarják helyezni, az borítékolható volt, hogy…..
Egy kedves, Németországban élő honfitársamtól kaptam az alábbi kommentet a legutóbbi cikkem apropóján. Mivel nem csak a kommentelőknek van belepofázási jogköre, hanem történetesen a cikk szerzője is képes válaszolni, hát én most élek a lehetőséggel és megírom levelem, mint…..
MHE Az 1956-os ellenforradalom 2015.11.02 02:40:09
Nem, itt még nem tartunk, azonban jó pár lépést tettünk már ebbe az irányba. Már van orosz nyelvű híradónk, megtörtént a keleti nyitás, Paks2, valamint Lázár János és Rogán Antal szembenállása által a fiatalok is megismerkedhettek azzal a szóval, hogy kremlinológia. És…..
krausz2 2015.11.14 16:20:44
mheblog.blog.hu/ Van még lejjebb ? Nem érzed, hogy agyilag a pincében vagy?
Rövid regnálása alatt másodszor adja föl a teológiai-erkölcsi leckét Ferenc pápa a krisztusi szegénységben, szerénységben és az Isten teremtményei iránti tiszteletben az egyébként bűnrossz világátlagnál is gyengébben teljesítő magyar kereszténydemokratáknak. Először…..
Naiv ügyfelet érvényes parkolási jegye ellenére büntették meg, ami mára 69 ezer forintig kúszott fel. Kénytelenek leszünk megvárni a város csődjét. hogy éhendögöljenek a fantombírságokon élősködő parkolási társaságok és csatlósaik. 2010. júniusában parkoltam az…..
Most mindenki azt fogja gondolni, hogy elírtam a címet, vagy fizetett huhogó vagyok, de ha követik az alábbi gondolatmenetet, akkor belátják, hogy nem hülyeség. Ha nem lenne az egész rezsicsökkentési kampány, akkor már rég lennének a lakosság részére a versenypiacon olyan…..
krausz2 2013.07.20 20:39:11
@draft21:

Tudod Te miről beszélsz? Kérd el anyukádtól valamelyik közüzemi számlát s ha még nem tudsz olvasni kérd meg, hogy olvassa fel!
krausz2 2013.07.20 20:42:28
@komplikato: Itt a másik okos!!

Te is elkérheted a szüleid számláit mert még nem is olvastad nemhogy kifizeted volna.
krausz2 2013.07.20 21:08:05
@collateral collector:

Sajnos az buta emberek igen sokat is szeretnek írni. A folyamatok nem érdeklik, vagy koruk miatt
nem tudják mihez szólnak hozzá.
Nos Te lehet hogy ilyen vagy?
A 70-es években az egyik ilyen mai csúcs szolgáltatónál dolgoztam középvezetőként.
A cég műszakilag tökéletesen rendben volt.
Majd privatizálták,kiszervezték a dolgozókat, hogy ne legyen érdekérvényesítés, felemelték az árakat az égig és tömérdek ingatlan vagyont eladtak. A buli bejött. Ma már az is elég ha a kommunikációs igazgató a
vezető tévékben pátoszos hangon sírdogál a cégről. Hát igen!
Az a véleményem, hogy igazi szociáldemokráciára van szüksége az országnak, mert amíg a jobb oldali Orbán nagyobb szociáldemokrata mint a szocialista párt akik beengedték maguk közé a Gyurcsány-Bajnai-Kóka féle kétes alakokat
akik mindenkit képviselnek csak a magyar dolgozót nem, itt rend nem lesz.
Marad a nyakunkon a kétharmad és ha ezt sem érted fordulj a szüleidhez. Szép vasárnapot!
Sok cifra dolgot hallottunk már a Wizzairről, de ennyire gusztustalan lenyúlást még soha. Naiv ügyfél keresztneve rövidítve volt a foglaláson, ezért közölték vele, hogy névváltoztatásért fizetnie kell 19 ezer forintot: Lányom Angliába utazott. 15.000 volt csak a repjegy. A…..
krausz2 2013.07.17 20:52:13
@A.Snatch: DINKA!!
Sokan megégették már magukat a politikában a „soha”, a „végleg”, a „biztosan” és népszerű társaik használatától. Most mégis valami olyasmiről szeretnék beszélni, ami ebbe a körbe tartozik: valamiről, ami szerintem mára eldőlt. Bajnai Gordonból sok minden lehet még…..
Á, mi aztán sose húztuk le az ügyfeleket. A mi munkatársaink ma született bárányok. Ki is kérik maguknak, ha leügynöközik őket, ők kérem alássan profi pénzügyi tanácsadók.Véletlenül se szarul kereső óvónéniből, meg rendszergizdából képeztük át őket a hasadba is…..
Szőke hajú lányok Anuetta 2013.05.23 07:34:00
..
krausz2 2013.06.02 10:26:33
Vöröshajú lányok Vicca 2013.05.29 07:34:00
..
krausz2 2013.05.29 16:38:00
Két hete a Szarvas Gábor úti közértben vásároltam, amikor egy kék, DT rendszámú kocsi elől kellett elugranunk, amely négy kerékkel jött a járdán, majd leparkolt a közért bejáratánál, teljesen ellehetetlenítve a gyalogosforgalmat. Amikor érdeklődve megkérdeztem a kiszálló,…..
Megszületett a döntés a ciprusi bankmentésről. A kisbetétesek egyelőre megúszták a hajvágást, nekik maradnak a megszorítások. Azok viszont, akiknek 100000 eurónál több pénze pihent a kellemes klímájú szigeten szívni fognak. Azt még nem lehet pontosan tudni, hogy…..
Belsőség KE-Jetronic szerelés 2013.02.24 06:00:00
- Ezt még berakod, és tutira jó lesz! - biztatott Göbölyös doktor, amikor betettük a vákuumvezérelt gyújtásvezérlőt a Mercibe. A hatás kísérteties volt, kicsit jobb lett, de csak a rámpán sikerült elérni, hogy injektáljon megint. Először csak egy kis torpanás, aztán a…..
Várhatóan április végére készül el teljesen és kerül vízre az Ocean Paradise nevet viselő, 55 méteres szuperjacht. Megmutatjuk, hogyan néz ki belülről. A genoai MYBA shown mutatkozik be az Y.CO legújabb szuperjachtja, az Ocean Paradise. A tucatnyi vendéget tökéletes…..
krausz2 2013.02.16 12:04:44
www.superyachttimes.com/yachts/details/4051

Maga a hajót itt láthatod ! Ha egyáltalán az érdekel valakit... Mindenesetre a hazai "szerkesztőt" nem érdekelte.
Az a kormány, amely oly sok Lex-et írt elképzelései érvényesítésének érdekében; amely változatos módszerekkel és indokokkal csinált ki, oszlatott fel, vagy épp falt fel belülről hatóságokat; amely kedve szerint gyurmázik a jogszabályokkal és közbeszerzésekkel, szóval ez a…..
Ha legközelebb tüntetést szerveztek: 1. A neonácik majomketrecét toljátok hátrébb a Jégbüfé mellett! 2. Ha valaki felszólal, előbb próbálja el egy tükör előtt. 3. Nagygyűlés előtt olvassátok el egymás beszédeit. 4. Egy szónok nem kaphat többet 10…..
Kevesen tudják, hogy Kínában nincs kommunizmus. Sőt szocializmus sincs. Szoktam mondani, hogy Kínánál kapitalistább ország kevés van a Földön. A Kínai Kommunista Párt a 18. kongresszusára készül. Ebben nincs semmi különös. A különösség az, ami mögötte van. A jelenlegi…..