Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nyuleskutya

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tulajdonképpen teljesen igazuk van azoknak a kormányzati korifeusoknak, akik szerint a sokat emlegetett IMF-hitel valójában nem is hitel. A héten aztán magától Orbán Viktortól tudhattuk meg, hogy tényleg nem az. Hanem hadisarc.   A repülő ember. A miniszterelnök varázs-…..
Tegnap egész délutánig nem hittem, hogy történhet olyan ami a Kedves Vezetőnket az alkotmányáért ért kokicunamit elhomályosíthatja. De tévedtem. Az egymással marakodó kormánypárti prominensek fénye minden mást elopálosít, mert eddig nem volt NERdivatban, hogy egymáshoz…..
Biztos sokan unjuk már a sportriporterek modoroskodásait, mint pl. "a kutyafáját", a "betyár mindenit", "ezt bizony a 94. percben higgadtan pöckölte be Ibrahimovic, gyönyörű gól volt sajnos"...Eljátszottunk a sok évtizedes gondolattal és vággyal - milyen…..
nyuleskutya 2011.09.07 13:03:56
@Professor Pizka:

ez tök jó :)
A fiú felvitte magához a lányt, levetkőztek, de a fiú magán hagyta a boxert, majd másnap szőrén-szálán eltűnt.Gimi harmadik, összezártak egy másik matekos csoporttal…előtte sosem láttam, aztán jött,elfoglalta a helyem, szemtelen volt,nagyképű,arrogáns,és elvesztem a…..
Szinte végtelen variációs lehetőséget nyújtanak a "Bújócska" ördöglakatok. Közös vonásuk hogy mindegyikben található legalább egy tetszőleges alakú, kilyuggatott lap és egy zsinórhurok, melynek egyik végére egy a lyukaknál nagyobb golyó vagy más…..
   Szokatlan és vidám fiktív novellák - limitált példányszámú -  gyűjteménye, amelynek témája a tetoválás és a mögötte rejlő motiváció feltárása, a KesselsKramer Kiadó feltörekvő íróinak tollából. Eklektikus történeteken keresztül kapunk…..
nyuleskutya 2010.12.12 14:24:03
@Lángharcos: "orvosoknál bizony akad"
Pontosan, AKAD. De nem jellemző. Ahogy az ügyvédeknél sem, kutatóknál sem stb. De AKAD.

Ha meg mengézel egy valóvilág szereplőt, egy kidobófiút, egy plázacicát stb, akkor ott nem AKAD, hanem jellemző! Én csak erre a különbségre hívtam fel a figyelmet. További kellemes vasárnapot kívánok mindenkinek.