Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kaszipi

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Nem annyira a tanév kezdetét, mint inkább az új interaktív táblákkal való „játékot” várják a zirci diákok, ugyanis tavasz végén részben már megismerkedtek az újszerű technikával. 2011. augusztus. 28. vasárnap | Szerző: Mátételki AndrásA Reguly…..
  Zirc Városi Erzsébet Kórház- RendelõintézetFÕIGAZGATÓSzakmai elõterjesztés és indoklás Tárgy: A Tanuszoda és a Zirc Városi Erzsébet Kórház-Rendelõintézet integrációjának koncepciója A Zirc Városi Önkormányzat…..
kaszipi 2011.07.02 11:35:43
@Feri68: Ő nem is ló hanem hajtó, és a város gyeplőjét kéne a kezébe adni. Lehet, hogy nem lenne ennyiszer tengelytörése a szekerünknek.
Szerző: Kelemen Gábor     www.zirc.huJÁTÉK   Baseball-sapkát és táskát, de akár pólót is hazavihet, ha megfejti az alábbi képrejtvényt! Az első öt helyes megfejtőt jutalmazzuk sapkával és táskával, illetve közülük sorsoljuk ki azt, aki egy pólóval is…..
kaszipi 2011.06.21 16:57:11
@lilaköd: én meg sajnálatos módon csak a törlésről értesültem. @zircblog: segítséget sem írhatnak??
 Helyszín: majdnem az egész Bakony.MEGHÍVÓ! Kedves sorstársak, kedves sárdagasztók!Több éves kényszerű pihenő után a zirci "Nyomfoglalók" újból lendületbe jönnek és versenyszervezésre adják a fejüket.Gyülekező és a rendezvény központja: Zirc város…..
kaszipi 2011.06.03 14:51:49
@gazella10: talán a külföldi turistautak rendbetétele helyett a saját portájukra kellett volna figyelniük a zircieknek.