Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Shag_Beckur

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem hiszek a tiszta kampányban, olyan ez, mint a hógolyócsata, mindig az üvölti, hogy nem ér, aki előtte már bevitt egy-két mocskosul nagy találatot. De persze a választók érdekében sem ártana néha meghallgatni egymást, vagy legalább nem teli szájjal pofázni, amikor a másik…..
comment:com Betevő Mikola 2006.04.19 12:00:00
Mi tagadás, megszerette Mikola Istvánt Magyarország. Üstökösként. Bohókás csetlése-botlása, a kalendáriumból okosodó falusi tornatanár világképét briliánsan karikírozó poénjai, meg ahogy pofákat tud vágni, hát az haláli! Fájdalmas ezért, hogy újabban keveset hallunk…..
"Bazmeg..." - mondta Ferenc a kiesett Tamásnak szombat este 11 óra tájékán. Én is pontosan ezt gondoltam a Megasztár legutóbbi döntőjét követően, meg még sok minden mást is. Itt van ugye ez a műsor, amiről bárhányszor is hangsúlyozák szélesen artikulálva, hogy saját…..
comment:com Sziklázd a testem! 2006.04.18 16:04:00
Csak éppen hogy elkezdtük kattogtatni a távvezérlőt, máris sikerült belefutnunk egy orbitális baromságba, pedig a Budapest Tv-re a maradandó szervi károsodás elkerülése érdekében még csak nem is kapcsoltunk. Mint később megtudtuk, a Cool délutáni betelefonálós, emelt díjas…..
Shag_Beckur 2006.04.19 23:23:37
Örülök, hogy sikerült egy kis jókedvet szítanom :) De sajna csak ennyi volt raktáron. Egyébként a csapat cuccai a www.alterego.hu -n érhetőek el, ha esetleg nem lett volna kint. Ha jó a link, érdemes letölteni a Vektort :)

Fordításokhoz: Bár angolul nem láttam, azért a Ford Fairlane fordítása igen szigorú lett :)) Szerintem nagyon jó :)