Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Deveraux

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 ..
Deveraux 2012.01.02 09:58:25
Deveraux 2012.01.13 12:29:00
@yaka: Köszi! ;)
A teljesen ad hoc jelleggel jelentkező hazai képregényszerzőkkel foglalkozó interjúsorozatunk ezúttal egy jelenleg tizenkilenc főből álló alkotócsoportot próbált sarokba szorítani, de a nyilvánvaló számbeli fölényben lévő rajzolók, írók és beírók jól begyakorolt…..
Lukács György teljesen meggárgyult - ez már tény, a Star Wars őstrilógián felcseperedett geek világ hitetlenkedését már rég felváltotta a csendes, izzó, telhetetlen harag. Még a beígért buzerálatlan verziókat is sajnálja tőlünk, miközben lassan, apránként…..
Deveraux 2011.09.10 08:44:09
@algi: Hehe nem Lucas veszi komolyan pubi, hanem Te. Nekem megvan az összes DVD, a falam tele van poszterekkel és a polcom relikviákkal. Mégsem pattogok ennyit ezen. Ha bele szeretne tenni még egy ATST-t a Hoth-ra tegye. Ha egy kilométerről közelít a palota bejáratára, miért ne. Ha egy hatalmas kődarabot, annak is megvan az oka. És ha ezekkel az újításokkal neked ez már nem SW, akkor NE vedd meg BRen, és igen, nézd a "sz-r" VHSt, mert neked csak az 1977es SW a SW. Én imádom az összeset, és persze nekem is van kedvenc szinkronom, verzióm, de attól még nem fogom a többit utálni, fikázni. Erről már fölösleges tovább vitázni, mert csak felhúzod magad, hogy én mennyire nem vagyok rajongója a filmnek. :)
Deveraux 2011.09.10 09:50:35
@algi: OFF Látod ezért mondtam, hogy csak felhúzod magad. :D És ne hidd azt, hogy külön figyelemben részesítelek, mert minden ismerősöm "pubinak" hívom, a szó szebb értelmében, és innentől nincs is miről beszélni. A kommented többi részén meg csak röhögök. (Habár tényleg jó lenne minden filmnek egy külön szoba:)) És ha önigazolás, hogy én ezt a történetet bármilyen formájában szeretem...ám legyen. ON

Én csak annyit akartam az egésszel mondani, és bocsánat ha más érződött ki belőle, hogy csak élvezzétek a filmet, és ne gondoljátok túl! (se tudományosan, se sehogy!)
A magyar képregényszerzőkkel készített interjúsorozatunk irányított sejtregenerálódás útján újra feltámadt és ezúttal a Hosszúvölgyet benépesítő állatsereglet megteremtőjét, Spurit szorítottuk sarokba, hogy a gyermekkori fertőzésekről, az első magyar crossoverben…..
Deveraux 2011.09.01 10:20:00
Szinte nincs is olyan karakter a Marvel és a DC hősei (illetve gonoszai) közt, aki ne halt volna meg már legalább egyszer-kétszer. Pókember, Batman, Superman is mind szagolták alulról az ibolyát, de az efféle nagyágyúk esetében persze eleve ki volt zárva, hogy a „haláluk”…..
Miután az első rész annyira pocsék volt, hogy trágyázni sem lehetne vele, felmerül a kérdés, hogy ez miért érdekes egyáltalán. Azért, mert a kontár Mark Steven izéakárki helyett Mark Neveldine és Brian Taylor ültek a rendezői székbe, és ha a Crank 1-2 meg a Gamer direktorai nem…..
Deveraux 2011.08.22 10:09:40
@Tiger Woods: A színésznővel semmi, de én mondjuk nem őt tettem volna be Nik mellé, és alapban is az ő szála eléggé hátráltató tényező volt a filmben.

Teljesen egyetértek Berzerkerrel.
Geekblog Batman: Year One trailer 2011.07.08 10:12:00
A Warner Bros éppen a napokban dobta ki a régóta emlegetett Batman: Year One című soron következő rajzfilm adaptációjának trailer-ét, melyet a "tovább" gombra kattintva tekinthettek meg. A film Frank Miller azonos című méltán emlegetett, egyébként véleményem szerint…..
Deveraux 2011.07.08 20:42:17
Dumas klasszikus kalandregényének legújabb hollywoodi feldolgozásában repülő hajók szállnak az égen. A repülő hajókkal nincs baj, azzal viszont annál inkább, hogy ezt miért Három testőr címmel kell megvalósítani? Nyilvánvaló, hogy ennek semmi köze Dumas művéhez, néhány…..
A poraiból a megfelelő csillagállások (mint 7. Nemzetközi Képregényfesztivál és az első találkozás a Deveraux szerzőjével) esetén rendszertelen időközönként feltámadó interjúsorozatunk újabb részében ismét a szerzői képregények undergroundjába ereszkedünk alá, hogy…..
Újabb versfordítás, de ez nem "szövegidegen", hanem szerves része a DC Univerzumnak. Az eredeti Green Lantern (magyarul Zöld Lámpás) az első generációs szuperhősök egyike volt, 1940 teremtette Bill Finger (az első kiemelkedő Batman-író) és egy Martin Nodell nevű rajzoló. Csodákra képes gyűrűje 24…..