Regisztráció Blogot indítok
Adatok
manócska

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zenei guruk, erotikus klipek, hülye művésznevek, vicceskedő rapbetétek, fiúcsapatok és énekesnők, akik nem énekelnek – kész is egy 1999-es tornatermi mikulásbuli programja a vodkanarancs és a vécében hányás mellé. Összművészeti alkotásokat és klipforgatás címén történő last minute-nyaralásokat…..
manócska 2017.12.17 23:19:45
Hol vannak a női csapatok erről a listáról???? Srácok, ne legyetek már ilyen férfiközpontúak, ennél érzékenyebbek vagytok a téma iránt, tudom én! ;-)

Egy jó kis ős-Fresh és a Funky baby?
www.youtube.com/watch?v=e5kHxVYdgwg

Vagy a Richter-gyógyszergyár szívecskékkkel promózott Baby Sisters Rád gondolok-ja? (nem a Tereskova, dehogy!) www.youtube.com/watch?v=yNCw8cP_QMY

És ha már a fekete-szőke-vörös felállásnál tartunk, kihagyható-e egy ilyen listából a Bestiák? Kozsó befér, de a lányok nem? Hogy van ez?! A reggel még túl messze van? www.youtube.com/watch?v=Kcl30b0uU5E

Meg különben is, hova ez a rohanás, C'est La Vie, Vár ránk a nyár. www.youtube.com/watch?v=cfyqJnM5LR4

GIRLPOWER!!!!
  Az EB-szezon legfigyelemfelkeltőbb műsorát sikerült összehoznia a Viasat 6 csatornának, persze a focival kapcsolatban. Az egyes meccsek félidejében szinte meztelen lányokat mutogató Büntető című sorozat valószínűleg nem az egyetlen, de a leggyorsabb eredményt hozó módja volt…..
manócska 2012.06.20 13:11:43
@Doomhammer: Kérdezzétek meg őket! A feminizmus és a kereszténység, valamint a konzervativizmusság nem kizáró tényezők, bármennyire is annak próbálja beállítani a többség. Legfeljebb a magyar környezetben merik kevésbé nyíltan felvállalni az ilyen véleményüket a konzervatív körökben mozgó nők, mert azt kapják a nyakukba, amit a poszt írója...csak gratulálni tudok a cikk fogadtatásához.
manócska 2012.06.20 13:28:54
@Doomhammer: Ha most ebbe a kérdésbe belemennék, akkor arról kezdene el szólni a vita, hogy a, mi is a feminizmus? b, mi az igazi feminizmus? c, kinek van joga meghatározni, hogy ki tarthatja magát igazából feministának.

A konzervatív/keresztény feminizmus léte pontosan arra világít rá, hogy egyáltalán nem egyszerű egy globális definíciót adni a feminizmusra, és nem hogy nem egyszerű, hanem lehetetlen. Társadalmanként és koronként más a jelentése. Íg van ez egyébként a konzervativizmus, liberalizmus stb. fogalmak esetében is. A feminizmusnak is rengeteg ága van, amelyek egymással vitatkoznak egymással. Azok, akik veszélyesnek ítélik meg a feminizmust, nem azt az elvet kérdőjelezik meg általában, hogy nő és férfi ugyanannyit ér, ugyanolyan jogok illetik őket meg stb. (Mert legáltalánosabban erről szól a feminizmus, aki ezzel egyetért, az feminista, nyugodtan meg lehet békülni a gondolattal.) Onnantól kezdve, hogy a feministákat úgy definiáljuk, mint b@szatlan szőrös lábú férfigyűlölő leszbikusokat, nem is csodálom, hogy az emberek többsége hidegrázást kap tőlük. No és akkor itt vannak ezek a keresztény feministák vagy konzervatív feministák, most mit tegyünk, hát két teljesen ellentmondó szót pakoltak egymás mellé, és puff, itt egy új identitás. Pont ez a lényeg, hogy akkor ezzel azt állítjuk-e, hogy ez így egy oximoron, ilyen nem lehet, ezzel viszont azt is állítjuk, hogy a konzervativizmustól és a kereszténységtől távol áll az a gondolat, hogy nő és férfi egyenlő. (Az egyenlő nem azt jelenti, hogy nemnélküli ugyanaz.)
Nagyanyáink korában az azonos neműek házastársi kapcsolata fel sem merülhetett volna. Sokak számára ennek legalizálása ma is a házasság szentségének megcsúfolása, az értékeket elveszítő világ erkölcsi romlásának szimbóluma. Itthon még némi kormányzati hátszél is jut…..
Nem szokásom nekem ilyeneket írni. De tegnap, mikor megtudtam, hogy nem mondtál le, ennél jóval durvább kifejezések jártak az agyamban.Schmitt pál, én nem tüntettem tegnap. Nem azért, mert ne gondolnám, hogy neked semmi keresnivalód a Sándor-palotában. Hanem azért, mert nem vagy te…..
„365 nap elnyomás, 1 nap képmutatás” - vázolta a problémát az egyik transzparens a magyar feministák nőnapi demonstrációján. Nagyobb időtávlatban nézve a nők emancipációja ugyan nyilvánvalóan a legjobb úton halad, de ez valószínűleg nem vigasztalja azokat a nőket,…..
manócska 2012.03.10 01:30:30
@trey82: akkor gyorsan cserélje ki, nem túl egészséges abban üldögélni
manócska 2012.03.10 18:03:59
@CREATOR:
Ki írta, hogy feminista vagyok? Hosszú volt a tegnap éjjel, de nem emlékszem ilyenre, hogy ezt leírtam volna vagy állítottam volna.
Ahogyan azt sem, hogy nő lennék...akár az is lehetek, de férfi is akár. Számít most ez?

Én már csak igazából kellemes további fórumtrollkodást szeretnék kívánni!
Állítás 1: „A kormányzás óta a Fidesztől elpártolt szavazók – akiknek a számát a Nézőpont kétszázezernek mondja, minden más kutatás azonban közel másfél millióra teszi” (Török Gábor) Állítás 2: „Török Gábor minimum téved, amikor nem először…..
"Pont attól a stressztől kellene megkímélni a gyerekünket, hogy igen, apa is lehet gyenge, apa is sírhat, és én odabújhatok apához és megvigasztalhatom. Ő is ezt teszi. A kőbe vésett nemi férfiidentitás hamis. Mások az eszközeink, én nem tudok szoptatni, a feleségem meg nem…..
A zenei show-műsorok idei tobzódását ugyan a Megasztár5 nyitja szombaton (19:35), amiben az egész műsor legviccesebb része, az ultimate lúzervadászat, a válogatás lesz, de a TV2 megelégszik ennyivel, a valódi verseny csak ősszel indul, szemben az RTL Klub X-faktorával. A Viasat3…..
manócska 2010.04.30 21:41:10
Túl vagyunk az első fordulón – ami nagy valószínűség szerint nem sokaknak okozott meglepetést. Legalábbis ami az eredményeket illeti. Tegnap késő éjjel – ugyanis ekkor lehetett csak először – közzétették a szavazatszámokat az elektronikus és online médiumok, ma…..
Levélírónk a nappalis és a levelős képzést hasonlítja össze, saját tapasztalatai alapján. Véleménye szerint, aki minőségi képzést szeretne, az ne levelezőn keresse, a tanárokat nem nagyon érdeklik a levelezős diákok. Olyan is előfordult, hogy az egy tárgyra szánt 4…..
  20 évet a 20 évért! - hirdeti a Jobbik szlogenje. A párt szerint minden politikust felelősség terhel az elmúlt két évtizedben történtekért, ígéretük szerint a Jobbik kormányra kerülését követően az első intézkedésük az ő felelősségre vonásuk lesz, húsz…..
manócska 2010.03.29 15:04:46
@tony zionist: Az iskolázottság vagy ha úgy tetszik, a diplomák száma nem feltétlenül jelent bölcsességet.
manócska 2010.03.29 15:36:23
@tony zionist: Ma Magyarországon jóformán bárki tud diplomát szerezni, főleg most már bachelor diplomát. Egyetemen tanítok, a saját szememmel látom.

Mivel hígul a felsőoktatás, törvényszerűen hígul a diplomát szerzettek összetétele is. Lapozgass végig pár mostanában készülő szakdolgozatot, és nézd meg például a benne maradt helyesírási hibákat vagy a központozását, döbbenet!

A középiskolai színvonal csökkenéséről beszélnek a középiskolában tanító kollégák is.

A Jobbik bázisát adó fiatalok és diplomások azért támogatják ezt a pártot, egyrészt korban ehhez érzik magukat közelebb (a Fidesz már rég nem fiatal), és megdöbbenve tapasztalják, hogy a diplomájuk semmit nem ér a piacon, és ez a párt ezt a témát is felkarolja. De hát hogyan is érhetne a diploma bármit is, ha bárki megszerezheti?! És így szépen körbe is értünk.

Az iskolázottságot nagyon szépen fel lehet használni arra, hogy a "szakértő" szerepében feltüntessük a szavazókat. "Mivel ránk szavaznak a tanult fiatalok, ezért nekünk van igazunk."
Ugyan már...
Múlt héten folytatásos tele regény formában megkezdtük a feltárását azoknak a bosszúságoknak, amelyek bár a vérlázító, a legbékésebb embereket is vérnyúllá változtató bűnökhöz képest bágátelnek mondhatók, ezáltal külön posztot nem érdemelnek, de szó…..
Piroslap Pofánvertek egy nácit! 2010.03.15 22:24:00
A Mandiner blog nem mindennapi fogása az alábbi videó. Bár a Piroslap is kint volt a Jobbik rendezvényén, de ők ügyesebbek voltak. Végre. Végre, valaki pofán vert egy nagypofájú nácit. Az enyhén fasisztoid fószer az Andrássy út sarkáról üvöltötte, hogy zsidó gyere át a…..
manócska 2010.03.16 13:12:38
@efhábé: Köztudott, hogy a Holocaust miatt a haláltáborokat túlélők 40 éves korukban is újra vállalkoztak gyermekre, mert az összes gyereküket megölték. Lehet, hogy a nagymama túlélő, újraházasodott, stb.
manócska 2010.03.16 13:14:54
@bertie.wooster: Ennél cifrább dolgokat is tudtál volna sajnos hozni 1922-ből, ha nagyon meg akartad volna magad erőltetni, bocs...
  Gery Greyhound & a Falka elkészítette az elmúlt 8 év statisztikai-videós összegzését, a nagyszerű A mi éveink önálló blogot is kapott. Eddigi legnagyobb polvideó kedvencünk a 2002-es A vörösök támadása volt, de ez most talán azt is veri: …..
manócska 2010.03.12 01:03:08
@elGabor: KSH szerint 1000 (azaz ezer :) ) főre 13...
manócska 2010.03.12 01:03:53
@manócska: valóban 1000 fő, de a következtetés "igaz"
Jó látni, hogy az összes létező csatornán terjed a kisfilm (80.000 felett a nézők száma, a videó feltöltése utáni második(!) napon), és a lelkes önkéntes terjesztők minden lehetőséget megragadnak arra, hogy a kormányhoz is eljuttassák azt. A kapcsolat.hu-ról ugyan negyed…..
Nem szakítás, hanem egy érthetetlen bizalmatlansági őrület. Nem volt szívünk kihagyni, úgyhogy mondjátok meg a fiúnak mit csinál rosszul, jó? Mostmár nagyon szeretném tudni, hogy miért hazudik minden nő! Tud itt valaki arra válaszolni, hogy miért nem találni egy őszinte nőt…..
manócska 2010.03.02 16:12:41
Levélírónk érdekes cikket talált az óvodáskorú gyerekek nevelésére vonatkozóan. Új irányelv jelenik meg, kerülni kell a nemi szerepek megjelenését, meggátolva ezzel a társadalomra ezek szerint káros hagyomásnyos nemi szerpek beidegződését. Nagy szerencséjük van a…..
manócska 2010.03.02 00:56:26
Én egészen elképedek ezen a bejegyzésen.Igazából azt sem tudom, hol kezdjek bele, annyi benne a csúsztatás, a félreértelmezés, ami nem másból fakad, mint a félelemből.
A református egyház nézőpontjából látunk egy véleményt, ne is merjünk következtetést levonni úgy általában az egyházra. Ha a református egyház nem ért ezzel egyet,akkor a református egyház (és/vagy hívei) által fenntartott óvodákban majd nem kell ehhez alkalmazkodni.
Tudatos a hisztériakeltés, kampány időszakban ez a legjobb. Ez az irányelv nem azt jelenti, hogy a babázó kislány kezéből kitépem a hajas babát és belenyomok egy dömpert! De most csak tényleg meg kellene állni egy pillanatra, és egy picit elgondolkodni ennek a gyakorlati megvalósulásán. Lelki szemeinkkel tényleg el tudunk képzelni ilyet az óvópedagógusokról (hoppá-hoppá, ugye? Nem, nem óvónőkről beszélek, hanem óvópedagógusokról...), hogy egy kormányrendelettől vagy jogszabályi módosítástól reszketve a közeli oviban stopperrel mérjék, hogy ki hány percet játszik a nemének megfelelő vagy ellenkező játékkal?
Csak egy kicsit kéne gondolkodni emberek. Itt egyszerűen arról van szó, hogy ha egy kislány azt mondja pl, hogy ő rendőr szeretne lenni nagy korában, ne azt kapja válaszul a vele napi 8 órában foglalkozótól, hogy de hát a fiúk szoktak rendőrök lenni. Vagy ha egy fiú mondja azt,hogy fodrász szeretnék lenni, ne kapja meg, hogy de hát az lányos. (Egyébként a top mesterfodrászok között hány a nő és hány a férfi?)
Folytathatnám még itt a véleményem kifejtését, de annyira felhúzott ez a bejegyzés, hogy inkább nem folytatom. Nem kell attól félni, hogy a gyereked meleg vagy leszbikus lesz attól, ha kicsit több mozgási szabadsága van az életben, mint a szüleinek egykoron volt...
bodoky Én nem lőttem fejre 2010.01.17 20:49:00
Rebiszesként, vadászpuskával oszlatott 2006. X. 23-án interjúalanyunk. >>> Először beszél, aki lőtt. ..
Miközben e cikket írom, a hátam mögött valami 28 héttel később című zombiskodás megy. Ennél viszont sokkal fontosabb, hogy 1981. augusztus elsején 1-én sugárzott először adást az amerikai zenecsatorna, a Music Television. Putty! Azaz most inkább a "28 évvel később"…..