Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dhp

0 bejegyzést írt és 83 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nyáron közkívánatra a Donnie Darkót néztük és kommentáltuk végig, de úgy döntöttünk, hogy az akkori szavazáson 2. helyre szorult Nyomás utána sem maradhat ki. Az alábbi szűk két órában minden, de tényleg MINDEN kiderül Bud Spencer és Terence Hill klasszikusárról a legutolsó epizódszereplőtől a…..
Nem azért, hogy fényezzem a majmot, de pár hete megjósoltam, hogy a Jóban Rosszban című szappanoperából kiírt Tamás atyát alakító Száraz Dénes nem a papot alakítva tér majd vissza a sorozatba, hanem saját ikerterstvéreként, és tessék, bejött a tipp. Jó, azt is mondtam, hogy…..
Viktor nem érti, miért csak másnap használhatja a 4 órán belül számlájára megérkezett összeget. Ez máshol is ilyen vagy lokális anomália? Délután 4 után persze már nincs 4 órás utalás... Azt gondolná az ember, hogy a 4 órán belüli átutalás annyit jelent, hogy az…..
Vroom Jöhet a nyugdíj 2012.04.17 07:47:00
"A műtét sikerült, a beteg elvérzett" - valahogy így tartja a mondás. Tavaly augusztusban indult ez a blog nagy reményekkel. Talán nem szerénytelenség azt mondani, hogy egész jól sikerült a dolog, azonban a kitűzött célokat nem sikerült hozni. A Vroom most bezár....S hogy…..
dhp 2012.04.17 17:03:12
Juni Gyuri írása: Gondolhatjátok, milyen megfontolt döntés kell ahhoz, hogy az ember kimondja, hogy a további európai futamok anyagi biztonságának érdekében, ki kell hagyni a soron következő futamot. Sajnos, most ez történt, de a közeli szlovák, magyar, osztrák futamon újra…..
Az Éden hotel második évadában szereplő budapesti autószerelő, a 19 éves Krisztián olyan dolgokat tud az arcával művelni, hogy az valami hihetetlen. A meglehetősen egyszerű fiúról nem tudjuk, milyen autószerelő, de azt igen, hogy verset nem tud írni, az udvarlási technikáján…..
dhp 2012.04.10 12:47:44
Vroom Nap képe: Yamaha kapocs 2012.04.06 10:10:00
  A szabadedzésekkel végre elkezdődött tegnap az idei MotoGP szezon. Az első eredmények után továbbra is nyilvánvalónak tűnik, hogy Stoner uralja a mezőnyt a Honda gondjainak ellenére is. Az ilyenkor szokásos év eleji fotózkodáson azonban jókedv uralkodott. Ezen a képen…..
Ebben a bejegyzésben a valenciai forduló hivatalos programját találjátok, a televíziós közvetítések időpontjaival együtt. Szombat: 9:15 - 9:45 Első szabadedzés (Live timing) 12:00 - 12:30 Második szabadedzés (Live timing) 14:00 - 14:35 Időmérő edzés (Eurosport 2, élő)…..
Kiemelkedő nézettséget értek el az m1 első Formula-1-es közvetítései. Az Ausztrál Nagydíj élő közvetítését több mint 763 ezren, a Maláj Nagydíj közvetítését közel 924 ezren nézték a közszolgálati tévében. Mindez összevethető az RTL Klub 2011-es nézettségi adataival,…..
Mától új műsorokkal és részben új műsorrenddel jelentkezik az MR2-Petőfi Rádió. Talpra magyar – reggel a Petőfi Rádióval címmel megújul a reggeli zenés ébresztő. Minden hétköznap reggel 6:03-10:00 óra között Buda Márton kelti a hallgatókat. A napi aktualitások…..
dhp 2012.03.12 13:58:39
@F. Fred Palakon: Frankó Veronika. Ez a neve.
A ValóVilág szőke hisztérikája lehet a Playboy áprilisi címlaplánya, de csak akkor, ha a fotózásig megszabadul a játék alatt felszedett zsírpárnáktól. A játék vége óta Miló Viki bokszedzéseire lejárogató Kinga a Blikk szerint "54 kilósan költözött be a villába, és…..
Kétségtelenül nehéz helyzetben van a Ducati, s ezt a fenti kép remekül jellemzi. Csillagos ötös jár Nicky Haydennek iróniából, ugyanis ő postolta Twitteren, keresve hozzá a legmegfelelőbb képaláírást...
comment:com BB Évi romokban 2012.02.27 10:00:00
VV Attila győzelmének árnyékában nem árt megemlékezni az első valóságshow-győztesről, BB Éviről, akit egy olvasó jelentett fel a Blikknél.Eszerint BB Évit újra egy pszichiátrián kezelik, a kaposvári kórházban lassan egy hónapja él. A lány az elmúlt éveket különböző…..
dhp 2012.02.27 11:10:36
Vroom Tragédia Phillip Islanden 2012.02.25 11:24:00
Mint azt már korábban jeleztük, elmaradt a mai Superpole Phillip Islanden a World Superbike első versenyhétvégéjén. Az ok sajnos tragikus, ugyanis az ezt megelőző betétversenyen halálos baleset történt az Ausztrál Supersport futamán. Oscar McIntyre mindössze 17 esztendős volt (a…..
dhp 2012.02.25 18:58:08
Lakatos Márk a TV2-re megy. A Viasat3-ról a TV2-re költözteti átalakító műsorát a másságát nyíltan vállaló stylist. Lakatos Márk tavasszal induló produkciójában - ahogy eddig is - magukkal elégedetlen nőket fog megszépíteni. Vágó István Híradót vezetett volna a Story TV-n…..
dhp 2012.02.20 11:50:02
@doggfather: Egyrészt nincs olyan férfi sztájliszt, aki ne lenne meleg, másrészt felteszem a költői kérdést; van olyan sztájliszt, akinek van ízlése?
Ma is folytatódott a tesztprogram valenciában, pályára gurultak ismét a Moto2 és Moto3 motorok. Mindkét géposztályban a tegnapi nyertesek maradtak a trónon, azaz Redding és Cortese nyerte a mai napot is. Közülük a brit jelentőset javított, immár egy másodperccel került az…..
Vroom Marquez továbbra is kispadon 2012.02.03 15:27:00
Január közepén megoperálták Marc Marquez szemét, mivel Sepangban összeszedett sérülése nem gyógyult megfelelő ütemben. Az orvosok most újra megvizsgálták, hogy mi a helyzet a beavatkozást követően, de továbbra sem javasolják a spanyol reménységnek, hogy motorra üljön.A…..
A papírforma érvényesült a harmadik sepangi tesztnapon. Casey Stoner nem bízta a véletlenre, már a második körében megdöntötte a leggyorsabb nyolcszázas kört és egyben a hivatalos rekordot is - egyedüliként motorozott két percen belül. Volt persze szándékosság a korai…..
Vroom Itt a GP12! 2012.01.30 11:27:00
Sok várakozás és találgatás után itt az idei MotoGP Ducati modell. A gépet ugye nem mutatták meg a szokásos év eleji beharangozó eseményen, a WROOM-on, és az ezt követő felkészítő tesztről sem kerültek ki képek.Most viszont már nem lehet és nincs is értelme tovább titkolni,…..
comment:com Hírek kávé mellé 2012.01.20 09:30:00
Courtney B. Vance (Law&Order) a Revenge-ben kapott szerepet, és csodák csodájára itt is ügyvédet alakít majd.Theo Rossi (SOA) beugrik az Alacatrazba vendégnek.Aaron Sorkin az Aranyglóbusz-gálán meglátott egy bazinagy biztonsági őrt, és olyan karakteresnek találta, hogy meghívta…..
WTCC Hírblog Chevy az ETCC-n 2012.01.04 14:32:15
Hallottunk már a Hondáról és a Ladáról, most pedig egy újabb márka jelentette be részvételét az idén négy fordulós Európai Túraautó Bajnokságon. A Chevrolet egy Super1600-os (nem 1.6 turbós!) Aveo-val vág neki a sorozatnak. A kocsik felkészítéséért a svájci Maurer…..
November közepén a Coolról a Prizma TV-re költözött a Való Világ5 kísérőműsora, a NekedValó, ám úgy tűnik, itt sem volt maradása. A Bors szerint megszüntették a műsort, a két műsorvezető utcára került.VV Gigi a bulvárlapnak elmondta, az utolsó pillanatban közölték…..