Regisztráció Blogot indítok
Adatok
anonymand

30 bejegyzést írt és 5878 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Blogunkat szokás "jobboldali blogként" emlegetni, ami valahol jogos is, de azt nem lehet tagadni, hogy Orbánék "túltolták" és ideje lenne, hogy orrukra koppintson valaki. Lehet, ezért lesz nagyon hasznos a következő 5 apró tanács, mely arra is választ adhat, hogy hogyan lehet az, hogy az Orbán…..
anonymand 2021.10.26 09:29:47
@Nívó blog:

"Nesze neked médiaegyensúly... " - ja, ha itt megáll a gondolkodás.
"Úgy ráadásul, hogy a megyei újságokat nem másfél tucat, hanem egyetlen termékként számoltuk el." - ám ez csak apró eltérés.
Mondjuk.
De a fajsúly sem mindegy.
De nem érdekes.
Kiegyensúlyozott a média, különösen a "köz"média, te így látod.
anonymand 2021.10.27 05:30:07
@Nívó blog:

Köszi a választ, legyen szép napod!
anonymand 2021.11.02 03:04:23
@Nívó blog:

Örvendek, hogy sikerült egy kiragadott példával "igazolni" állításodat.
Még nem tudok érdemi véleményt írni az általad javasolt cikkekről, viszont már soraidat olvasva felmerült bennem az első kérdés: amíg az "ellenzéki" média rendre közöl, olykor komolyan dokumentált korrupciós ügyeket, a qrmánypártit figyelve, mintha nem is lenne.
Mármint korrupció.
(A 24 méter hosszú 424 milliós kerékpáros-hídtól kezdve az Öveges programon át a túlárazott vakcinabeszerzésig.)

Ígérem, hogy a javasolt cikkeknek utánanézek.
Szerzőnk hiánypótló írással jelentkezik, egy teljesen más szemszögből elemezve a tegnapi miniszterelnök-jelölti vitát.  Úgy gondolom, érdemes megvizsgálni az ellenzék prominens képviselőinek outfitjét abból a szempontból mit szeretnének közvetíteni vele, mert az efféle vizsgálódás sohasem…..
anonymand 2021.10.31 06:19:42
@Frady Endre:

A másik vonatkozó posztban (Nein! Nein!! Nein!!! Nein!!!! ...NEIN!!!!!) kicsit szószátyár módon, de kifejtettem véleményem.
Én, a Facebook, valamint az „ellenfelek”(gondolatok a Facebookról és a „vitakultúráról”)Műfaj: monológ.Volt egy profilom.Valós, valós adatokkal, saját orcával.Valaki feljelentett.Van ilyen.A Facebook letiltott.Reklamáltam, de minek?Csináltam tehát új profilt.Ám egy „ideológiai ellenfél” ezt a…..
anonymand 2021.10.31 06:14:14
@Serény Vélemény:

Nos, az én véleményem nem kicsit szokott eltérni...
"Narendra Modi a járvány kitörése óta végig járta az összes stációt, amit az illiberális, emberellenes autokraták bejártak az elmúlt egy évben. Kezdte a járványtagadással és maszkellenességgel. Mint Bolsonaro, Lukasenka vagy Trump. Tömegrendezvényeken jelent meg tüntetően maszk nélkül, és hívei…..
anonymand 2021.05.01 08:23:45
@Rodney_2:

És neked?
Neked nem szégyen ilyeneket olvasni?

Amúgy pedig embertársadat ilyen minősíthetetlen módon ekézni, nem ildomos.
A stílus maga az ember(?).
      „Árpád fejedelem sem állította hadbíróság elé az Európát végigfosztogató vitézeit, hanem kitüntette őket. A rablást, gyújtogatást és erőszakot – »kalandozást« – pedig nem jogi határozatok állították le, hanem az augsburgi csata. Ott az történt, hogy a büdös magyar migránsok ugyan váltig…..
       A jelenlegi adatok birtokában járványügyi előrejelzésekkel foglalkozó szakembernek aránylag komoly pontossággal meg kell tudnia mondania,  hányan fognak meghalni Covidban március huszonhatodikán.      "Nem. Mindig volt 1-2 százalék tévedés, de hálásak is lehetünk nekik, mert az…..
anonymand 2021.03.13 04:04:07
@Reding Roli:

Sokat ittál, vagy keveset?
Iszol te egyáltalán?
"Orbánnak vállalni kell a politikai felelőssèget!" - illetve, hol élsz?
Itt a politikai felelősségvállalás nem szokás.
Akarom mondani, nem hagyomány.
Őszödi beszéd valamiféle anomália volt.

A politikai felelősség az "ellenzéké".
Ha nem tűnne fel a csapból is zubogó "oltásellenes az ellenzék", "akadályozza a küzdelmet a járvány ellen", "ott tesz keresztbe ahol tud", és folytathatnám.

Politikai felelősségvállalás?
Erre mondja azt a költő, hogy álmodik a nyomor.
anonymand 2021.03.13 04:11:53
@combo:

Tisztelt combo!

Nem vagy te túlzottan idealista?
Nem az számít, hogy te mit gondolsz, vagy én mit, vagy hogy mit mondunk.
Mert nem azt köll nézni, hogy mit mondunk, hanem azt, hogy mit tesz a qrmány.
Ingyenes parkolástól, a lélegeztetőgép-vásárláson át, a károsultak "kárpótlásáig".

A helyzet pedig, mint mindig, majd megoldódik.
Hírek szerint az amerikai kitiltási botrány után az Európai Unió is akcióba lendül, avagy Háromfrontos támadás várható Brüsszelből. Jelent meg csütörtökön a sajtóban. Mi ez a három front a híradások szerint? 1. Az EU vizsgálódásba kezd a magyar költségvetési hiány…..
anonymand 2021.02.22 10:44:55
@Nívó blog:

Mondd, szövegértelmezési gondjaid vannak?
Meglehetősen röhejes, hogy "semleges alapállás" szerinted a kívánatos, miközben anno számtalan esetben bebizonyosodott, hogy egyáltalán nem vagytok képesek semlegesen szemlélni a dolgokat.
Én legalább nem tagadom, hogy szemléletem "ellenzéki", sőt mi több liberális felfogású vagyok.
(Ha szükségét érzed, helyettesítheted: "libsi", "libernyák", "lipsi" (sic!), vagy bármilyen általad kedvelt dehonesztáló jelzővel.

A radai rosseb akar bárkit is korlátozni a véleménynyilvánításában.
anonymand 2021.02.23 08:35:09
@Nívó blog:

Sodródtunk, hogyne.
A GDP-arányos államadósságtól el, messze.
Pedig érdekelt volna a véleményed a 2020-as 81,2%-ról, mivel a 2010-2011-es 80,2-80,4%ról már megismertük anno.
A kívánatos semleges szemlélet jegyében.
anonymand 2021.02.24 15:36:08
@Nívó blog:

Lehet, hihetetlenül hangzik, de mielőtt hivatkozának mgadtam, egészen idáig:
"Alacsonyabb ugyanis a külföldiek kezében lévő magyar adósság is látványosan csökkent a devizaarány is. Ebből kifolyólag az ország finanszírozási helyzete is kedvezőbb.“ el is olvastam.
Sőt, mi több korreknek, elfogulatlannak tartom.
     "És ha utunk arra vezet, tisztelettel emeljük meg a kalapunkat a normális társadalmi berendezkedést még valamelyest őrző, a liberalizmusnak és az LMBTQ-ideológiának ellenálló Oroszország nagykövetségének épülete előtt, az amerikai követség és az amerikai zászló láttán pedig ökölbe szorul a…..
    Itt nem csupán reformokról van szó, hanem világlátásról, szellemiségről.... nagyobb hangsúlyt kap majd a nemzeti jelleg....mivel nagy igény van történelmi és irodalmi adaptációs filmekre, szeretnénk, ha hangsúlyosabb lenne a hallgatók történelmi témákra való hangolása. " (Sára Balázs SZFE-s…..
A szocialisták nyolc év alatt 32%-kal növelték, a Fidesz három év alatt 6%-kal csökkentette az államadósságot. Kis magyarázat a számokhoz: Az adatok a Magyar Nemzeti Bank honlapjáról származnak. Mivel a statisztikát negyedévente, minden negyedév utolsó napjának megfelelő…..
anonymand 2017.08.15 18:01:33
@ccactus: @bogancs:

"A szocialisták nyolc év alatt 32%-kal növelték, a Fidesz három év alatt 6%-kal csökkentette az államadósságot." - hmmm.
"Ha az utóbbit veszik figyelembe, akkor az államadósság GDP-hez mért aránya tavaly évi végén nem 74,1, hanem 76,4 százalék volt. Ha ezt összevetjük a 2009-es évi adattal, ami 78,4 százalék volt, akkor látható, hogy hét év alatt mindössze két százalékponttal sikerült javítani a mutatót" - Bodnár Zoltán szerint.
          Orbán egyik vezető tanácsadója, Hegedűs Zsuzsanna, pár éve azt találta hazudni, hogy ő a világ egyik vezető konfliktuskutatója. Soha életében nem publikált semmit konfliktuskutatásról. Ő nem asszonyság. Karikó Katalin az asszonyság (akinek valószínűleg csak azért bocsátják meg női…..
Az, hogy Orbán Viktor a szeretet ünnepére, a kereszténység egyik legfőbb ünnepére, december 24-re időzítette az alpári és pogány bosszúját jól jellemzi a magát „nemzeti oldalnak” hazudó fideszes vezetőgarnitúra erkölcsi züllöttségét és nemzetrontó gonosz valóját! Forrás: 24.HU - Pető Péter „Miután…..
anonymand 2020.12.24 16:41:06
@Sir Galahad:

Egyetértek!
Is.
Egyetértek!
Nehogy már nehéz legyen lenyúlni a Fideszes városvezetéseknek.
anonymand 2020.12.25 12:23:33
@midnight coder:

Még az is lehet, hogy maradéktalanul igazad van.
Most, hogy ünnep is van, meg lusta is vagyok, nem fogok utánanézni, hogy kinek, hogyan sikerült.

Kellemes ünnepeket kívánok!
    "A Magyar Tudományos Akadémia-BME Morfodinamika Kutatócsoport 3 és fél év alatt bizonyította be Platón ókori filozófus elgondolását, amely szerint a világmindenséget alkotó négy elem, a föld, a víz, a tűz és a levegő mindegyike szabályos testekből épül fel; ezek közül a Föld hexaéderekből,…..
anonymand 2020.12.24 16:38:54
Csak röviden: annyira megfordult a néphangulat, hogy még az izlandi meccset is elengedte Orbán Viktor. Erre azért nem számítottunk, az eddigi hozzáállása alapján azt vártuk, hogy pénteken jelenti be a normális szigorítást.  Az elmúlt hetekben már a narancshitű szektán túl a laikusoknak is tök…..
   "Beszélgettem egy professzor barátommal, és megdöbbentő dolgokat mondott a koronavírussal kapcsolatban. Egy kimutatás szerint a 35 és 40 éves korosztály tagjait fenyegeti leginkább a hirtelen szívhalál, az infarktus, a szívmegállás. Azokról beszélek, akik megfertőződtek koronavírussal, és a…..
    Az országos bírói tanács egy igen és tizenhárom nem szavazattal nem támogatta Varga Zs. András Kúria elnökké választását. Tizenhárom bíró vállalta az ütközést Orbán rendszerével, egy olyan rendszerrel, ami éppen a lakosság 3-4 százalékát dobja oda a náciknak. Az…..
anonymand 2020.10.10 04:52:51
@Bolygó Hollandi:

"Kétesélyes." - na ne!
Értem én, hogy dum spiro spero.
De nem kétesélyes.
Sorolom az opciókat.
1. Varga Zs. András a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Jog-és Államtudományi Kar Közigazgatási Jogi Tanszékének vezetője lesz a Kúria elnöke.
2. Varga Zs. András alkotmánybíró lesz a Kúria elnöke.
3. Varga Zs. András, aki 1995 és 2000 között az országgyűlési biztos hivatalában dolgozott, 1999-től 2000-ig hivatalvezetőként,lesz a Kúria elnöke.
4. Varga Zs. András, egykoron a legfőbb ügyész helyettese, a Kúria elnöke lesz.
5. És még az is lehet, hogy Varga Zs. András az Európa Tanács Velencei Bizottságának a magyar tagja kapja a Kúria elnöki posztját.

Gondolom, hogy a miért is érdekelne.
"Csak!" - © by G. Selmeczi Gabriella.
Az EU átlaghoz képest tartós felzárkózó pályára került a magyar gazdaság, és a régiós gazdaságokhoz képest is megállt az évtizedes leszakadás. Végre egy ütemben fejlődik Magyarország a visegrádi országok átlagával. Igen, ez a helyzet kedves olvasók! Mi, a Nívó blog…..
anonymand 2020.06.01 19:28:15
@Magna cum laudeTigeri másztesz digrii:

Sir Robin nem tagadja meg magát...
anonymand 2020.06.19 16:13:32
@Tyson925:

Szerencsés ember vagy!
Te nem értesz (egy ) valamit.
Én túl azon, hogy egy hétig internet nélkül voltam viharkárok okán, sok mindent nem értek.

"A román és szlovák cégekből álló Trameco konzorcium 326,5 millió lejért építi meg az új sztrádaszakaszt, forintra átváltva az MTI szerint ez 23,18 milliárdot jelent. A Bihar és Bisztraterebes (Chiribis) közötti új autópálya-szakasz bekerülési költsége így kilométerenként 813 millió forintba kerül.

Összehasonlításként: a legutóbb átadott magyar gyorsforgalmi útszakasz, az M4-es autó Üllő és Albertirsa közötti szakasza 30 kilométeres (tehát nagyjából az új észak-erdélyi autópályával azonos hosszúságú) szakaszát 52 milliárd forintból, tehát kilométerenként 1,73 milliárdból építette meg a Mészáros Lőrinc üzlettársa, Szijj László érdekeltségébe tartozó Duna-Aszfalt Kft. és az Euroaszfalt Kft." - úgy vélem, hogy erre a részre gondolsz most konkrétan, amiből egyébként jogos akár az általánosítás.

Is.
Tudnod köll, hogy "M.országamutyisztán jobban teljesít!" - legfőképpen mutyiban.
Ha sikerül ezt kiindulási alapnak tekintened, akkor már csak a kormány családbarát voltát próbáld hozzákalkulálni.
Most nem kívánom felsorolni név szerint a családokat, de utána tudsz nézni.

Remélem válaszommal sikerült téged megnyugtatni, s lelkes híve leszel a Fidesz-KDNP-nek, a qrmánynak, valamint személy szerint G. Bonsai Duce-nak ezután.

Is.
anonymand 2020.09.19 15:35:59
@Tyson925:

Bocsi, de ezt a (tetsz?)halott oldal már nem szoktam látogatni.
A Facebookon többé-kevésbé rendszeresen reagálok az eseményekre.

Elvonnak a legrászorultabbaktól, és többszörösét szétszórják (pl.: fitnesz-eseményre).
De ez soknevű haverunknak nem gond, mert egykulcsos az adó.
      A budapesti költségvetés:        (1) Budapest Főváros Önkormányzatának Közgyűlése(a továbbiakban: Közgyűlés) a Budapest Főváros Önkormányzata 2020. évi összevont költségvetésének (a továbbiakban: költségvetés)a) költségvetési bevételeit 284 099 688 ezer Ft-ban,b) költségvetési kiadásait 408…..
anonymand 2020.09.12 06:18:57
       Az Alapjogi Központ nevű állambiztonsági szerv, keszuljetek.hu néven szólítja fel a fajmagyarságot arra, hogy készüljön.         "Ott vagyunk a győzelem kapujában, és következő nemzedék feladata a döntő ütközet megvívása – hogy Szent István koronájának minden ékköve újra…..
Hogy lehet azt szépen mondani, elmegy ez a kormány és minden seggnyalója a jó qrva anyjába a járványügyi intézkedéseivel együtt?  Milyen kifejezési forma adja vissza a nagy büdös bunkó vagy miniszterkém a jachtozásoddal, vagy a cinikus vigyoroddal együtt ahogy a sajtót, és vele a közéletet…..
anonymand 2020.08.30 03:10:38
@Sir Galahad:

Szerintem is helytelen indulatból írni.
Helytelen még akkor is, amikor igaza van a posztolónak.
Sőt!
Hiba, mert mindenben igaza van.
        Az a hipotézisem, hogy Bodolai László valójában meg akarta menteni az Indexet Orbánéktól. Ő nem Orbánék embere, hanem beszorult Orbán kutyái és a szerkesztőség közé. Azokból az információmorzsákból, amit össze tudtam szedegetni, és ami hihetetlenül távol van bármiféle teljes tudástól, nem…..
      Nem elhanyagolható esélye van, hogy az index.hu-val együtt a blog.hu-t is beszántja a rezsim. Abban bízom, hogy ez nem fog bekövetkezni, hogy marad az Index és marad a Vincent is, de ez most olyan fifty-fifty környéke lehet.      A posztokat Kettes lementette, és van egy…..
         Navracsics Tibor írt egy olyan cikket az Országútba, az Európai Unió mi vagyunk, ami a modern magyar kereszténydemokrácia alapírása lehetne. Attól tartok, hogy az általunk gyakran "navracsicskáknak" nevezett ifjoncokat fogják ezért ráuszítani.        Én egy olyan országban, ahol így…..
Ahogy az egyik fideszes alvezér megmondta: „ a magyar jövő Debrecenben épül” és valóban, amíg Debrecen a következő 3 év alatt majdnem 29 milliárd forintot kap, addig az ellenzéki, tehát „bűnös” Budapesttől 10 milliárd helyett váratlanul és minden előjel nélkül majdnem 22 milliárdot akar elvonni a…..