Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szerencsejáték Zrt

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hiába no, ha tippelni nem tud az ember, akkor tanuljon oddszot olvasni… (abedipele70)..
Szerencsejáték Zrt 2018.06.12 10:39:31
Kedves @MisiMókusM:
Kissé megkésve, de talán így is hasznos lesz az infó: Társaságunk tervezi a Tippmix-en is bevezetni az általad említett fogadási típusokat, de ezzel kapcsolatban bővebb, pontos információval egyelőre még nem rendelkezünk.

Üdv, a Szerencsejáték Zrt. csapat
A hazárdjáték hármasszabálya: nyerni lehet, veszteni muszáj, visszanyerni lehetetlen (Moldova György)..
Szerencsejáték Zrt 2017.10.27 11:30:02
Kedves @bence0886:

A hétvégén a korábbi személyes tájékoztatásoknak megfelelően valóban volt egy karbantartási időszak, melyet követően minél előbb igyekeztünk ügyfeleink számára biztosítani az oldalt. Az egyenlegek rendezése folyamatos volt, így valóban lehetett átmenetileg olyan jelenség, amikor az egyenleg (akár kifizetés, akár befizetés, akár nyeremény-jóváírás) nem megfelelően jelentkezett. A javítások megtörténtek, mostanra az egyenlegek rendeződtek. További segítségért kérjük, fordulj az ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu címre. A kellemetlenségért szíves elnézésedet kérjük.

Üdv,
A SZerencsejáték Zrt. csapata
Jobb nyerni, mint veszteni - már csak anyagi szempontból is (Bankrator)..
Szerencsejáték Zrt 2016.09.09 12:02:51
Kedves @Destic:

Tippmixpro oldalunkon valóban 100.000 Ft az egységnyi fogadásokra vonatkozóan a megtehető maximális tét, ugyanakkor ha nagyobb téttel szeretnél játszani, akkor ugyanazt a tippet megfogadhatod többször is 100.000 Ft-tal.
Fontos azonban tudni, hogy rendszerünk folyamatosan követi az egyes eseményekre és fogadási opciókra beérkezett fogadások mennyiségét és összegét, és egy bizonyos összeg vagy kockázati limitszint meghaladását követően már visszautasíthatja a szelvény feladását.

Részvételi Szabályzatunk 1.rész. 5.§. (3) pontja rendelkezik erről:
„Az SzZrt. bármely fogadóval szemben, bármely fogadás felvételét bármikor –különösen pénzügyi kockázatkezelés miatt, csalás gyanúja esetén, és technikai ok miatt– megtagadhatja."

Előre nem lehet megmondani, hogy az említett kockázati szintet mikor éri el egy fogadási opció, ez előfordulhat a második 100.000 Ft-os tétnél is és előfordulhat az is, hogy nyolcszor engedi megfogadni, de kilencedikre már nem.
Alapesetben azonban elmondható, hogy egy játékos, egy fogadási opcióra 10 x 100.000 Ft-tal tud maximum fogadni.

Reméljük tudtunk segíteni a kérdésben.
További szép napot!

A SzZrt. csapata
A meglepetés kikerülése, vagy eltalálása, ez a mi feladatunk (HANNIBAL179)..
Szerencsejáték Zrt 2016.08.26 14:24:09
@vécés jóska:

Szia! Az említett mérkőzés valóban lezárult hajnalban, a fogadási lehetőség biztonsága érdekében, majd újra megnyílt reggel 8 órakor, és egészen a kezdetekig fogadni lehetett rá.
Azt javasoljuk, hogy az ilyen esetben a gyorsabb válasz érdekében közvetlenül az ugyfelszolgalat@szerencsejatek.hu címre írj, ahol azonnal biztos választ kaphatsz.

Üdv,
a SzZrt csapata
HAJRÁ MAGYAROK !!!!  ..
Szerencsejáték Zrt 2016.06.27 15:08:44
Kedves @asasx:
A holtversenyszabály azt jelenti, hogy ha többen is ugyanannyi gólt szereznek akkor mindkettő személyre adott fogadás nyertes lesz, csak a nyeremény feleződik. Ha 3-an szereznek ugyanannyi gólt, akkor harmadolódik a nyeremény.
Szerencsejáték Zrt 2016.06.27 15:10:10
Kedves @fonáktenyeres:

Valóban ez a helyzet sajnos, ha alacsonyak az odds-ok (2.00 alatti), akkor egy kettes holtversenyes szituációnál valóban lehet kevesebb a visszanyert összeg, mint a megtett tét. Ennek a fogadási típusnak ez egy plusz kockázati tényezője.

Üdv!
Semmi sem állandó, csak a változás maga. (Hérakleitosz)..
Szerencsejáték Zrt 2015.11.10 18:08:00
Kedves @Buci11:

Az e-mailben is feltett kérdésedre a választ ügyfélszolgálatunk már elküldte, amely hivatkozik a részvételi szabályzatra. Javasoljuk, hogy tekints meg a szabályzat 2.sz. mellékletét, ami a tenisz eredményeinek kiértékelését részletezi. A kiértékelés természetesen ennek megfelelően történt, vagyis - ahogy arra korábban utaltunk - az általad említett teniszmérkőzés a lejátszott 2 szett alapján lett kiértékelve, hiszen 3. szettre nem került sor. Így a játékokra vonatkozó fogadási lehetőségek törlésre kerültek, míg a játszmákra vonatkozó fogadások nem.

Üdv,
a Szerencsejáték Zrt. csapata
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Mindig a normál megérzések felett kell gondolkozni, a realitások mezején nem lehet állandóan evickélni " (tibák) ..
Szerencsejáték Zrt 2015.08.08 14:15:51
@Charle$: A Tippmix kínálatát a www.szerencsejatek.hu oldalunkon lehet megnézni a Tippmix menüpontalatt. A tippmixpro-n a kínálat nem számsor szerint vannak feltüntetve.
Üdv!
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Minimalizáld a bukás esélyét!" (AstériX) ..
Szerencsejáték Zrt 2015.02.11 12:13:16
Kedves @Csak a Diósgyőr:
Amennyiben a regisztráció során azt a visszajelzést kapod, hogy „egyedi adat szükséges”, akkor az adat már szerepel rendszerünkben és mivel egy adattal csak egyszer lehet regisztrálni, így azt nem tudod újra rögzíteni, mert a rendszer tiltja a dupla regisztrációt.

Amennyiben már van regisztrációd, akkor azt szükséges használni.

Ha van régi regisztrációd, de nem tudsz belépni, akkor telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül tudunk segíteni, ehhez kérjük, hívd a 06 (1) 201-0580-as vagy 06 (1) 201-0617-es telefonszámok valamelyikét munkaidőben (H-V: 7:00-23:00), ahol kollegáink készséggel állnak rendelkezésedre.

Üdv,
a SzZrt. csapata
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Tudni kell abbahagyni, illetve változtatni az alap elképzeléseken, különben az utolsó forint is odavész." (Special One)..
Szerencsejáték Zrt 2014.12.16 13:00:07
@a nyugi a tuti: A jelzett mérkőzés félbeszakadt, nem játszották végig az eseményt. Elhalasztott, elmaradt, félbeszakadt mérkőzések esetében Tippmixpro rendszerünk 48 órás szabálya lép életbe a Tippmixpro Részvételi Szabályzatunk I.rész 5.§. 5.(f) pontja alapján. „Az SzZrt. törli azon fogadási eseményt, amely a lebonyolításra irányadó szabályok szerint nem fejeződött be, és az eredeti várható kezdési időpontot követő 48 órán belül nem lehet hivatalos eredményt hirdetni rá.” Az eredményközlések tekintetében a Részvételi Szabályzat alapján kell eljárnunk, ezért a jelzett eseményre történő fogadások törlésre kell hogy kerüljenek és 1-es szorzóval számoljuk őket. Köszönjük a megértést!
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!    " A BIZTONSÁG az a veszély, amit nem ÉRZÉKELÜNK! "  (TIFOSI)..
Szerencsejáték Zrt 2014.11.21 12:18:10
Kedves @Szerencsejáték ZRT. főfelügyelője: A Tippmixpro oldalon egységnyi fogadásra 100Ft a minimum tét egyes, vagy többes kötésben egyaránt.
Kombinációs fogadás esetén 10Ft-os alaptét a minimum, de a játék ára legalább 100Ft kell, hogy legyen.

Üdv, a SzZrt. csapata
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "A kockázat pusztán a lehetőségek ára!" (infógyüjtögető)..
Szerencsejáték Zrt 2014.10.21 14:23:59
Kerdves @Zsakfos: A minimális befizetendő összeg 500 Ft, a maximális összeg 1.000.000 Ft.

Üdv, a SzZrt. csapata
Addig ne igyál a medve bőrére, amíg benne van a medve ! (tuti1x2)..
Szerencsejáték Zrt 2014.10.15 15:53:32
Kedves @Tutifix 1.7 odds:
Lényegében nincs különbség aközött, hogy asztali gépről vagy okos telefonról lépsz be. Az okos telefonokon már automatikus a mobilverzió, ugyanúgy meg kell nyitni az oldalt, és ugyanúgy be kell jelentkezned a felhasználóneveddel, jelszavaddal, majd ezt követően meg teheted a fogadásaid.

Üdv, a SzZrt. csapata
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Az útra lépés a lényeg, minden útnak van kezdete, amikor rálépsz, ha sosem próbálsz nagyokat álmodni és megtenni álmaid, sosem éred el ..." (andros)..
Szerencsejáték Zrt 2014.10.14 13:27:31
Kedves @Tippmixkiraly9: Nincs ilyen jellegű általános hibánk. A problémával kapcsolatban telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül - egy adategyeztetést követően - tudunk segíteni. Ezért kérjük, hívd a (06 1) 201-0580-as vagy (06 1) 201-0617-es telefonszámok valamelyikét munkaidőben (H-V: 7:00-23:00), ahol kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre.

Üdv, a SzZrt. csapata
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Szerencsejáték Zrt 2014.10.13 16:18:23
Kedves @Tippmixkiraly9: Töröld a böngészési előzményeket, kérj le jelszó emlékeztetőt és ha utána sem sikerül a bejelentkezés akkor hívd az ügyfélszolgálatunkat 07-23 óra között, a 06-1-201-0580-as telefonszámon.
Üdv, az SzZrt. csapata
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   " Ami túl biztos, az úgysem jön be " (gabx)..
Szerencsejáték Zrt 2014.10.10 15:50:06
Kedves @Tutifix 1.7 odds: Tippmixpro oldalunk az idei évben lett optimalizálva mobiltelefonokra. A mobilok közül csak okostelefonokon van lehetőség az optimalizált verzió elérésére, melyet a támogatott böngészőkkel lehet gördülékenyen használni (Explorer, Mozilla, Google Chrome). Amennyiben a technikai feltételek adottak, de mégsem sikerül a megjelenítés, akkor segítséget nyújt, ha minden böngészési előzmény törlésre kerül a böngészőben, majd utána történik a Tippmixpro oldal megnyitása.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   "Az ember keveset tanul a győzelemből, és sokat a vereségből" (sebig)..
Szerencsejáték Zrt 2014.10.09 16:44:15
Kedves @Banditos91:
Ezek a számlák alapvetően külön kezelendőek. Arra ugyan van lehetőség, hogy az Online számláról átvezess egy összeget a Tippmixpro-ra, de csak ebben az irányban lehet a feltöltött összeget mozgatni a két számla között, fordítva nem. Mindezt a Tippmixpro oldalon az „átvezetés” menüben, az Online oldalon pedig az „áttöltés” menüben tudod megtenni. A Tippmixpro-s kifizetés átutalással történik.
Üdv, az SzZrt. csapata
Szerencsejáték Zrt 2014.10.09 19:23:11
Kedves @Banditos91:
Az előző válaszunkban helytelenül fogalmaztunk. A két számla között MINDKÉT IRÁNYBAN LEHETSÉGES a pénzmozgatás: a Tippmixpro oldalon az „átvezetés” menüben, az Online oldalon pedig az „áttöltés” menüben lehetséges. Viszont arra valóban nincs lehetőség, hogy a tippmixpro-s nyereményt lottózóban vedd fel. Elnézést a zűrzavarért.
Üdv, az SzZrt. csapata
Szerencsejáték Zrt 2014.10.10 15:45:56
Kedve @bakker.: Tippmixpro oldalunkon folyamatosak a fejlesztések, vannak látványos és kevésbé látványos módosítások. Természetesen a jövőben is igyekszünk a lehető legtöbbet megtenni azért, hogy minél felhasználóbarátabb legyen az oldal az idő előrehaladtával.
Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot!   " Minden bonyolult dolog leegyszerűsíthető, de az egyszerűt is túlbonyolítod, ha gyáva vagy dönteni! " (Disemal)..
Szerencsejáték Zrt 2014.09.10 16:54:28
Kedves @Csak a Diósgyőr! *KHL ; NHL*: Az ilyen esetekre szabályzatunk alábbi része vonatkozik:

Részvételi szabályzat a tippmixPro fogadásra 2. sz. melléklet
Speciális eredménymegállapítási szabályok
A speciális eredmény-megállapítási szabályok kiegészítik, felülírják az általános rendelkezések között szereplő szabályokat.

(7) Tenisz
Egy adott játszma/mérkőzés attól a pillanattól lejátszottnak minősül, hogy az első játék befejeződött. (Tehát, ha valamelyik fél az első játék befejezése után például sérülés miatt nem folytatja a mérkőzést, akkor a játszma és a mérkőzés is feladásra és lejátszásra került!) A be nem fejeződött játékra, rövidítésre vonatkozó fogadási események törlésre kerülnek. (pl.: amennyiben két nyert játszmáig tartó mérkőzés esetén, 6:4 3:6 2:2 30:30-as állásnál az egyik fél feladja, akkor ezzel feladta a 3. játszmát és magát a mérkőzést is. Az SzZrt. eredményt hirdet a mérkőzésre, a 3. játszma győztesére, a játszott játszmák számára (3). A fenti példában a lejátszott játékok száma 23 (6+4+3+6+2+2), hiszen a 24. játék nem fejeződött be. Ha a lejátszott játékok számára is vonatkozott fogadási esemény, arra is eredményt hirdet az SzZrt., ha a már befejeződött játékok száma alapján egyértelmű a nyertes kimenetel, egyébként az SzZrt. a fogadási eseményt törli (pl. ha valaki arra fogadott, hogy 22,5-nél több játék lesz, akkor nyert; aki arra, hogy 22,5-nél kevesebb, az vesztett; a 23,5-nél több, vagy kevesebb játékszámra vonatkozó fogadási esemény törlésre kerül.). Pontos végeredményre történő fogadás esetében, amennyiben két nyert játszmáig tart a mérkőzés egy 6:4:3:1 30:30-as állásnál félbeszakadt, a második számú játékos által feladott mérkőzés esetében az eredmény megállapítás módja a következő: nyertes kimenetel lesz a 2-0, viszont a 2-1, 1-2, 0-2 kimenetelek vesztessé válnak. Amennyiben két nyert játszmáig tartó mérkőzés esetén, 6:4:3:1 30:30-as állásnál az első számú játékos adja fel a mérkőzést, akkor ebben az esetben törlésre kerül a 2-1 és az 1-2-es kimenetel, és vesztes kimenetelnek minősül a 2-0 és a 0-2. Játszmák számára történő fogadás esetében, amennyiben két nyert játszmáig tart a mérkőzés egy 6:4 3:1 30:30-as állásnál félbeszakadt, a második számú játékos által feladott mérkőzés esetében az eredmény megállapítás módja a következő: a nyertes kimenetel lesz a két játszma, a három játszma kimenetel pedig vesztessé válik. Amennyiben két nyert játszmáig tartó mérkőzés esetén 6:4 3:1 30:30-as állásnál az első számú játékos adja fel a mérkőzést, akkor a kettő játszma lesz a vesztes, a három játszma pedig nyertes kimenetel.
Rövidítés bekövetkezésére (tie-break) vonatkozó fogadások esetében 6:6-os állásnál a bekövetkezésre megtett fogadások nyertessé válnak, mivel kialakult a rövidítés szituációja.
Ha egy tenisz-mérkőzést elhalasztanák vagy félbeszakad (például sötétedés vagy eső miatt), de az adott torna keretein belül lejátsszák, az SzZrt. megvárja az esemény befejezését és hivatalos eredményt hirdet.
Reméljük a továbbiakban segítségedre lesznek ezek az információk.
Üdvözlettel,
a Szerencsejáték Zrt. csapata
Szerencsejáték Zrt 2014.07.08 08:48:55
Kedves @Csaba Tél Tábornok Pavalacs:

A „PONTOS EREDMÉNY - 1. FÉLIDŐ/VÉGEREDMÉNY” típusú fogadás olyan összetett fogadási lehetőség, ahol azt kell megtippelni, hogy milyen eredménnyel zárul az 1. félidő, továbbá azt hogy maga a mérkőzés (rendes játékidőben) milyen eredménnyel zárul.

Az általad jelzett esetekben a következőképp alakul a kiértékelés:
Franciaország – Németország
Németország 2:0/4+ (Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény) - Odds: 36,00
Ezen fogadás akkor nyertes, ha az első félidő végén Németország 2:0-ra vezet, ennek fixen teljesülnie kell. A második félidőben pedig még minimum 2, vagy több gól kell hogy essen. A végeredmény tekintetében nincs jelentősége, hogy 2:2, 4:0, 3:1, vagy akár 2:5 lesz az eredmény, a lényeg, hogy a végeredmény 4, vagy több gól legyen.

Franciaország - Németország
4+/4+ (Pontos eredmény - 1. félidő/Végeredmény)- Odds: 33,00
Ezen fogadás akkor nyertes, ha az első félidőben 4 vagy több gól esik és a végeredmény is 4 vagy több gól lesz. A gólok eloszlása a két csapat között mindegy, a lényeg, hogy 4 vagy több gól essen.
Ezen fogadásnál elmondhatjuk, hogy fogadás már akkor nyertes, ha az első félidőben esik 4 gól, hiszen ebben az esetben a végeredmény is biztos, hogy 4 vagy több gól lesz.

Reméljük tudtunk segíteni a kérdésben!
További szép napot!
Üdv,
a Szerencsejáték Zrt. csapata
Teljes fogadási lista: Múlt heti hivatalos eredményt ITT találod. Sikeres vadászatot! Ha nem működne, akkor itt vadássz!   "Szerencsejáték, türelemjáték." (Afterforever)..
Szerencsejáték Zrt 2014.04.08 12:14:34
Kedves @Rakéta11:
Az elhalasztott, elmaradt, félbeszakadt mérkőzések esetében Tippmixpro rendszerünk 48 órás szabálya lép életbe a Tippmixpro Részvételi Szabályzatunk I.rész 5.§. 5.(f) pontja alapján.
„Az SzZrt. törli azon fogadási eseményt, amely a lebonyolításra irányadó szabályok szerint nem fejeződött be, és az eredeti várható kezdési időpontot követő 48 órán belül nem lehet hivatalos eredményt hirdetni rá.”

Amennyiben a mérkőzés kezdési időpontjától számított 48 órán belül bebizonyosodik, hogy nem játsszák le a mérkőzést 48 órán belül, akkor 1-es szorzóval kerül elszámolásra az esemény. Ha 48 órán belül lejátsszák, akkor az eredeti odds-szal számoljuk.

Reméljük, a segítségedre lehettünk.

Üdv:
A Szerencsejáték Zrt. csapata
A Szerencsejáték Rt. rákattant a faszozásra. Nemrég nem rúgták ki Kovács Áront amiatt, hogy Sugárlófaszként konferálta fel a Szerencseszombatban fellépő együttest (bezzeg az adásmenetet össze nem tartó Görög Zitát lapátra tették), most meg egy faszozós legenda nyomába…..
A Szerencsejáték Zrt. már decemberben új kampányvideóval jelentkezett, amely látható volt a tévében is, de csak most tudtam időt szakítani a bemutatására. Mivel teljesnek tűnik a sorozat, gondoltam, az egyedi elemzésen túl egy kicsit össze is hasonlítjuk az egyes munkákat.…..
Szerencsejáték Zrt 2011.01.12 08:50:45
Valóban jól látja a poszt írója, hogy az ország hétköznapi hőseit felvonultató reklámfilm nem a Szerencsejáték Zrt. saját nagylelkűségére próbálja felhívni a közfigyelmet. Hanem arra, ami az idézett Sporttörvényből is kiderül, hogy közvetett módon támogathatunk fontos célokat, ha a SzerencsejátékZrt. termékeit vásároljuk meg.
A Sporttörvényen kívül van még egy fontos jogszabály, amit meg kell említeni. 2010-től kezdődően a Nemzeti Kulturális Alapról szóló 1993. évi XXIII. törvény 6. § előírja, hogy "Az állami adóhatóság megbízásából a kincstár a befolyt ötöslottó szerencsejáték játékadó összegének 90 százalékát havonta átutalja az Alap számlája javára." Ez is egy hasonlóan közvetett, a központi költségvetésen keresztüli támogatás, amelynek eredményeként az Alap forrásokhoz jut, pályázatokat írhat ki, amellyel a kulturális célokat támogathatja (többek között a műemléklékvédelmet, és ezzel áttételesen a munkahelyteremtést is). Mivel az ötöslottó a legnagyobb bevételt hozó szerencsejáték, igen jelentős összegről van szó. A 2010-es évről szóló Üzleti Jelentésben majd olvasható lesz ennek összege. A játékadó mértéke 24 százalék, vagyis a 225 Ft-os alapdíjból legalább 54 Ft a kultúrát szolgálja.
Bármilyen fontos téma is az egészségügy, annak támogatásáról ilyen módon nem rendelkeznek törvények, nem kapcsolható a szerencsejáték szervezői tevékenységhez, ezért nem is jelenítheti meg a reklámfilm. A Szerencsejáték Zrt. saját nyeresége terhére azonban szponzorációra és mecenatúrára elkülönített keretéből támogat egészségüggyel kapcsolatos célokat is. De ez a film nem erről, a cég a jótékonykodásról szól, hanem azokról a hétköznapi emberekről, akiknek a forintjaiból közösséget szolgáló fejlesztések lesznek. Még akkor is, ha ők nem is tudnak róla.
Ezzel a filmmel akartuk ezt tudatosítani, és ha nyakatekertnek látszó módon is, de valóban megköszönni.
A Szerencsejáték Zrt. idén korábban sosem tapasztalt aktivitást mutatott. Reklámok helyett most a szerencsejátékkal kapcsolatos szenvedélybetegség megelőzése érdekében kampányolt, erősítette jelenlétét az online közösségi oldalakon, sőt még a különböző fórumokon,…..