Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztravinszka

0 bejegyzést írt és 1886 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       „Értem, ha egyik nő se elégedett az alakjával soha, de ő nagyon szigorú magával, annak ellenére, hogy nincs oka rá” – A barátnőnek a jelek szerint elég erős testképzavara van, Posztolónk pedig próbálja visszarángatni a realitás talajára, ami nem könnyű. A csaj nem…..
Sztravinszka 2024.07.26 21:48:26
@Lorrh:
Szerintem ez a nő nem fiatal, öregszik, könnyen jönnek fel a kilók, nehezen mennek le. Pánikol, ennyi van a posztban. A problémái mostanában jelentkeztek. Hol volt eddig a testképzavar?
                       Levélírónk előre aggódik egy majdani esetleges válás miatt, mert nem akar úgy járni, mint az egyik ismerőse, akit a neje kirakott a közös házból, és gyakorlatilag 46 évesen a nulláról kell újrakezdenie mindent.                                  Fedezd fel és használd!…..
                       „Egy esküvő nem olyan, hogy ne tudott volna már róla hónapokkal ezelőtt, így szólhatott volna, legalább erről” – Könnyű lenne a döntés, ha a pasi mindig ilyen lenne, de vannak jó pillanatai is, így Levélírónk nem lát még mindebben szakító okot, ...végül is párja csak…..
Posztolónk haverja sok bölcsességet tud a nőkről, de amikor az ő szívét rabolják el, és butaságokat csinál, ezek valahogy érvényüket vesztik nála. Tanulság: jó tanácsot mindig könnyebb másoknak adni, mint magunknak megfogadni.   Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad…..
                       „Zavarna, ha megtörténne, de meg is értem az igényét. Mindig arra gondolnék, hogy hol és kivel van” – Viszont a tiltásnak több buktatója is lehet, mert ha már szóba került, ám mégsem engedik meg egy pasinak, hogy mással is lefeküdjön, addig fog ficánkolni benne a gondolat,…..
                       Ha valaki a magányt választja, az lehet tudatos döntés, de akár a szerencsétlen véletlenek összjátéka is. Levélírónknál a varázs hamar elszivárog, így tisztában van vele, hogy nála jobb partik is léteznek.                                  Fedezd fel és használd! Érezted…..
Sztravinszka 2024.07.16 19:53:30
@Andy73:
Fasziknak is ilyen szigorúan beszólsz, vagy a témában csak a nőket lehet rugdosni?
                       A játszmázások új dimenzióját tárja fel nekünk Levélírónk, kinek a barátnője finoman felépített jeleneteket rendez számára, hogy az akaratát, elvárásait érvényesíthesse, vagy éppen átformálja velük pasija életmódját.                                  Fedezd fel és…..
                       A pasi foglalt, mégse látja egyéb akadályát annak, hogy elárulja érzéseit az egyik barátnőjének, akit ezzel meglehetősen kellemetlen helyzetbe is hozott, mert ő eddig csak barátként tekintett rá. Ilyen vallomások után maradhatnak még barátok?                            …..
                       Ha a barátnőd vigaszra számít tőled, és kiborulsz, mert többször el kell mondanod ugyanazt, az valóban fárasztó. Levélírónk még nem talált annál jobb módszert a sehova se vezető hisztikre sem, mint azt, hogy olyankor hirtelen eszébe jut valami tennivaló, és magára hagyja…..
Sztravinszka 2024.07.09 06:03:25
@Lorrh:
Ez valamilyen pszichés játszma, a direkt foglalt faszi választás, kezeltetni kell. Elérhetetlent választ, hogy ne sérüljön, szinte önszabotázs. Balesetek, nemtörődömség, máson átgázolás persze mindig van, bőven.
                       „Az anyja Tomikának szólítja, ami nem olyan nagy baj, viszont az összes haverja is. Szerintem azt a felnőttet becézik, akit nem vesznek komolyan” – Levélírónk úgy érzi, hogy egy házasság már nem sokat változtatna a jelen helyzeten, olyannyira, hogy még egy anyós is állandóan…..
Sztravinszka 2024.07.06 08:00:08
@Kovacs Nocraft Jozsefne:
Nekem ugyanezek jutottak eszembe a posztról. És hogy a piszter írásából lejön, hogy nem szereti a párját. Nettó baszogatás zajlik ahelyett, hogy élvezné, hogy jól érzi magát vele.
                       Posztolónkat nehéz helyzetbe hozta az egyik exe, aki tanácsért fordult hozzá egy kibontakozó románcával kapcsolatban. ...Ám ki vállalja majd a felelősséget az esetleges rossz tanácsokért?                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán…..
                       Ha az ember nem gyanakvó típus, az egyszerre segítheti és hátráltathatja is a kapcsolataiban. Levélírónk nem szeretne többet beleképzelni ezekbe a dolgokba, mégse tud csak úgy átlépni bizonyos tényeken.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már…..
                       „Rendőr lett, végül megházasodott és pár év után valami szektatag lett – ez azért is döbbentett meg, mert egyik pályára sem tűnt hajlamosnak” – Az exek életében vájkálni nem szép dolog, ám Posztolónk véletlenül értesült két exe elszabadult sorsáról. Csak azért érdekli az…..
Sztravinszka 2024.06.24 10:54:01
@Capillarissa69:
Nem lehet kiszállni, csak háború szállíthat ki. A fogyasztói, kapitalista társadalom alapköve a manipuláció, másik kihasználása, elbutítás, ugyanakkor alapkényelemben tartás.
Sztravinszka 2024.06.24 17:06:20
@Creativus:
Hidegháborút tudtommal usa nyerte és a kapitalizmus, vs pszichopata kommunizmus. Nem árt összevetni a jellemzőket, utóbbi milyen volt, milyenné nyomorított egy társadalmat. Nincs igazságos és egészséges társadalmi működésmód. Azt kell megérteni, milyen az ember és mire képes. A háborúkat érdekek és szükségletek szülik, ebben nincs változás, ez mindig így is lesz. A társadalmi berendezkedés ellenben fejlődik, változik. Ezt észre kell venni és nem szabad eltagadni, lekicsinyelni. Szembemenni a legalapvetőbb dinamikákkal, mint apály és dagály váltakozása, hát abban nem sok ráció van.
Sztravinszka 2024.06.25 16:32:05
Én arra reagáltam, ami régóta piszkál itt. Capillaris/Creativus szinte minden kommentjét arra fűzi fel, hogy az elmúlt 50 év fogyasztói, kapitalista, hedonista berendezkedése milyen egyéni pszichés és társadalmi torzulásokat okoz, és veri a vészharangot, hogy térjünk észhez, mert ezt csak háború hozza helyre. A diskurzus a háborúval összefüggésben indult, annak funkciójáról, erre jött be a hidegháború, ami szerintem eldöntötte Magyarország jelenlegi sorsát is, vagyis a keleti blokk összeomlását.

Csak a fogyasztói társadalmat ekézni kevés, összehasonlítás vagy alternatíva nélkül. Történelmileg igenis a hidegháború áll hozzánk legközelebb, ami meghatározta, hogy most miben élünk. Kína más téma, és valid minden komment vele kapcsolatban, de semmi közünk hozzájuk gazdasági kapcsolatot leszámítva. Másrészt bele lehet bonyolódni, hogy mit mivel hasonlítunk, mihez viszonyítva. Az egyén helyzete most vagy a kádár-rendszerben, vagy kelet és nyugat összehasonlítása. És mi mentén? Dehogy nincs változás, fejlődés: egészségügy (járványok, betegségek), oktatás, egyházak szerepe, jogrendszer, hivatalrendszer, nők helyzete, ezek konkrét adatok, nem szubjektív életérzés, hogy a Lada is elvitt ából bébe.

Ami köré Capillarissa mindig felcsavarodik, az a dopamin diéta, vagyis túlfogyasztás, ebbe szövődnek bele a háború körüli gondolatok. Ezt találom túl egydimenziós megközelítésnek.

Leírni, hogy milyen szar minden, az egy dolog, de ez is csak egy rendszer jellemzőkkel, gyengeségekkel, előnyökkel. Ami érdekes, hogy mikor lesz a következő háború, miért, és hogy milyen irányba megy tovább a kapitalizmus, mi tudja kizökkenteni. Kovid nem jött be, nem tarolt eleget.
Csajok és Pasik Blog Róka és én 2024.06.21 07:57:00
                       Ez a kapcsolat sosem ment igazán, a felek mégse tudnak megválni egymástól. Vajon misztikus folyamatok állnak a háttérben, vagy egyszerűen csak az unalom? Ma azt is megtudhatod, milyen szöveggel tegyél féltékennyé egy olyan nőt, aki már belefáradt a féltékenységbe.      …..
                       Ennek a kapcsolatnak már 1 éve vége, a pasi mégis feljogosítva érzi magát, hogy még mindig beleszóljon a volt barátnője életébe, sőt, kérdőre is vonja, ha olyanja van.                                   Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad…..
                       „Ő ott jól érzi magát, és csak akkor fogunk majd beszélni, ha eszébe jutok, és felhív” – A pasit vidám medenceásásra invitálják vidékre, pont azokban a hetekben, amik a barátnő esetleges szabadságával esnének egybe.                                  Fedezd fel és…..
                       Állítólag a közös erotikus film nézés javíthat az együttlétek minőségén... Mint ahogy pár más megállapítást, ezt is cáfolja Levélírónk, aki szerint sok jótanács inkább fordítva igaz. Az a baj ezekkel, hogy nem lehet egyszerűen csak nőkre és férfiakra szabni őket, hiszen…..
                       Posztolónk lassan negyven felé tart, és mivel újra a társkeresés világába került, megfigyelt valamit: főleg a nála jóval fiatalabbak figyelmét kelti fel. Ám a találkozók mindig kiábrándítóak, mert az ifjú lovagok bár nagyon helyesek, dögösek, és ki vannak gyúrva, viszont…..
Sztravinszka 2024.06.11 19:37:43
@God Harald: jaj :))) én is a faszkörhintáról akartam írni :))))

Napi irodalom olyan brutális lett, hogy még sadist is kibújt a zsákból :)))
                       Mit lehet követelni egyetlen ágyjelenet után és mit nem? Posztolónk összeveti a múlt tanulságait a jelen meglepetéseivel, ugyanis nem szeretne még egyszer mellényúlni.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad…..
Sztravinszka 2024.06.07 18:59:23
                       … mert hosszú, együtt töltött évekre biztosan nem. Vannak típusok, akik a szakítást is olyan lazán élik meg, mint egy elvesztett focimeccset, amiből bármikor lehet rendezni még egyet. De egy házasság már más, így Posztolónk azokat az embereket nem érti, akik már több váláson…..
Sztravinszka 2024.06.06 18:19:35
@Lorrh:
Elvált pasik is sírnak mint a fürdős kurva, hogy nárcisztikus volt az asszony. Többször hallottam a rinyát saját füllel. Egyik se volt normális.
Sztravinszka 2024.06.06 20:39:33
@Lorrh:
Igen, a pasi nem volt normális. Szerintem ő volt nárci. 2 napos programon senkit sem hagyott szóhoz jutni, ledominálta a csoportvezetőt, nekem bődületes baromságokat mondott egy felvetett témámra, erőszakosan, leuralóan. És a paraszt melegítőben volt. De főként amiket magáról, a feleségéről mesélt. Durva élmény volt, irritáló, elviselhetetlen figura. Utálom az ilyeneket. Semmi önreflexió, és súlyosan megterhelő a környezetére.

Szóval vannak fokozatok. Ha anyukád amúgy nem bántott, akkor az még enyhébb változat.
Sztravinszka 2024.06.06 20:45:03
@Lorrh:
Máté Gábor a saját traumájára függött rá.
                       „Voltam már szerető is, egyszer, de nem ment sokáig, mert nem tiszta dolog az ilyesmi és nem tudtam megszokni, hogy van más is” – A pasiban ébredt fel a dolog, a nő pedig nem érti, mit keres egy nyitott kapcsolatban – ami már eleve nyitottnak indult – a féltékenység?      …..
Sztravinszka 2024.06.05 21:53:31
@Lorrh:
Szerintem a poliamorok megduplázzák vagy triplázzák az örömöket, minden partnerrel megélhetik ugyanazt, persze árnyalatnyi különbséggel, mert nincs két egyforma szerelem és kötődés.
A nyitott kapcsolatnál meg nyilván van főkapcsolat, a másik meg inkább mellékszál lehet unalom ellen, kaland, szex, semmi extra. Itt maga az érzés lehet különleges, hogy szabadon megteheted. A minőség meg sosem a mennyiségből jön össze, kivéve a függőket, de az más téma. Na ők rohadtul szenvednek attól, hogy mindig új húst kell felhajtani.
Sztravinszka 2024.06.06 18:27:01
@Andy73:
Hát, annyi minden van, ami szánalmas itthon, nem csak a párkapcsolati kultúra. És igen, nagyon le lehet csúszni, szánalmassá válni idővel, de egy hosszútávú kapcsolat sem garancia semmire csak az időtáv miatt. Ez gyenge érv, de értelek, értem, hogy a konzervativizmus egy érték, sablonokkal és elvárásokkal. Onnan nézve minden kapcsolati nyűglődés röhejes lehet.
Sztravinszka 2024.06.06 18:32:36
@God Harald:
Te mindig nagy vágyakozó voltál :) és olyan jól csinálod :)
Egy kapcsolat kétféle módon lehet hosszútávú: 1. tűrve és nyögvenyelősen, 2. örömmel és együttműködésben. Minden párkapcsolat meghatározó pontja, hogy mennyire engedünk szabad mozgásteret a másiknak. Ha kalitka-kapcsolatról álmodott valaki, annak kevésbé fontos ez, de aki nem, az a legkisebb…..
Sztravinszka 2024.06.02 22:09:33
@VOGAben:
Kommenttársnak az a baja, hogy sudrik a kommentjeid. Mert sudri vagy. És ezt az ingatlanvagyonod sem tudja kitakarni.
                       Levélírónk elég faramuci helyzetbe került: végre összecuccolt a barátnőjével, aki már nem is a barátnője... illetve ez a rész is homályos. Csak az az érdekes, hogy amikor együtt voltak, akkor az összeköltözés fel se merült. Most a nő nála lakik, de az biztos, hogy oda nem…..
                       „Ötvenen túli pároknál gyorsabban kialakul ez az Uralkodó nő / Lusta pasi viszonyrendszer, mint a fiataloknál. A nők azon törekvését sosem értettem, amikor azt hiszik, hogy bárkiből Álom pasi faragható” – milyen sűrűn lehet ötvenen túl új életet kezdeni?                …..
                       Levélírónk azt tapasztalta a baráti körében, hogyha megjelenik egy új nő valaki oldalán, sanszos, hogy az illetőtől hamarosan örökre búcsút kell venniük, mert ugyanúgy el fog tűnni közülük, mint a többiek. Nem érti, hogy egy erős szabadságigényű férfit, hogyan lehet ilyen…..