Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztravinszka

0 bejegyzést írt és 1858 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                       Állítólag a közös erotikus film nézés javíthat az együttlétek minőségén... Mint ahogy pár más megállapítást, ezt is cáfolja Levélírónk, aki szerint sok jótanács inkább fordítva igaz. Az a baj ezekkel, hogy nem lehet egyszerűen csak nőkre és férfiakra szabni őket, hiszen…..
                       Posztolónk lassan negyven felé tart, és mivel újra a társkeresés világába került, megfigyelt valamit: főleg a nála jóval fiatalabbak figyelmét kelti fel. Ám a találkozók mindig kiábrándítóak, mert az ifjú lovagok bár nagyon helyesek, dögösek, és ki vannak gyúrva, viszont…..
Sztravinszka 2024.06.11 19:37:43
@God Harald: jaj :))) én is a faszkörhintáról akartam írni :))))

Napi irodalom olyan brutális lett, hogy még sadist is kibújt a zsákból :)))
                       Mit lehet követelni egyetlen ágyjelenet után és mit nem? Posztolónk összeveti a múlt tanulságait a jelen meglepetéseivel, ugyanis nem szeretne még egyszer mellényúlni.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad…..
Sztravinszka 2024.06.07 18:59:23
                       … mert hosszú, együtt töltött évekre biztosan nem. Vannak típusok, akik a szakítást is olyan lazán élik meg, mint egy elvesztett focimeccset, amiből bármikor lehet rendezni még egyet. De egy házasság már más, így Posztolónk azokat az embereket nem érti, akik már több váláson…..
Sztravinszka 2024.06.06 18:19:35
@Lorrh:
Elvált pasik is sírnak mint a fürdős kurva, hogy nárcisztikus volt az asszony. Többször hallottam a rinyát saját füllel. Egyik se volt normális.
Sztravinszka 2024.06.06 20:39:33
@Lorrh:
Igen, a pasi nem volt normális. Szerintem ő volt nárci. 2 napos programon senkit sem hagyott szóhoz jutni, ledominálta a csoportvezetőt, nekem bődületes baromságokat mondott egy felvetett témámra, erőszakosan, leuralóan. És a paraszt melegítőben volt. De főként amiket magáról, a feleségéről mesélt. Durva élmény volt, irritáló, elviselhetetlen figura. Utálom az ilyeneket. Semmi önreflexió, és súlyosan megterhelő a környezetére.

Szóval vannak fokozatok. Ha anyukád amúgy nem bántott, akkor az még enyhébb változat.
Sztravinszka 2024.06.06 20:45:03
@Lorrh:
Máté Gábor a saját traumájára függött rá.
                       „Voltam már szerető is, egyszer, de nem ment sokáig, mert nem tiszta dolog az ilyesmi és nem tudtam megszokni, hogy van más is” – A pasiban ébredt fel a dolog, a nő pedig nem érti, mit keres egy nyitott kapcsolatban – ami már eleve nyitottnak indult – a féltékenység?      …..
Sztravinszka 2024.06.05 21:53:31
@Lorrh:
Szerintem a poliamorok megduplázzák vagy triplázzák az örömöket, minden partnerrel megélhetik ugyanazt, persze árnyalatnyi különbséggel, mert nincs két egyforma szerelem és kötődés.
A nyitott kapcsolatnál meg nyilván van főkapcsolat, a másik meg inkább mellékszál lehet unalom ellen, kaland, szex, semmi extra. Itt maga az érzés lehet különleges, hogy szabadon megteheted. A minőség meg sosem a mennyiségből jön össze, kivéve a függőket, de az más téma. Na ők rohadtul szenvednek attól, hogy mindig új húst kell felhajtani.
Sztravinszka 2024.06.06 18:27:01
@Andy73:
Hát, annyi minden van, ami szánalmas itthon, nem csak a párkapcsolati kultúra. És igen, nagyon le lehet csúszni, szánalmassá válni idővel, de egy hosszútávú kapcsolat sem garancia semmire csak az időtáv miatt. Ez gyenge érv, de értelek, értem, hogy a konzervativizmus egy érték, sablonokkal és elvárásokkal. Onnan nézve minden kapcsolati nyűglődés röhejes lehet.
Sztravinszka 2024.06.06 18:32:36
@God Harald:
Te mindig nagy vágyakozó voltál :) és olyan jól csinálod :)
Egy kapcsolat kétféle módon lehet hosszútávú: 1. tűrve és nyögvenyelősen, 2. örömmel és együttműködésben. Minden párkapcsolat meghatározó pontja, hogy mennyire engedünk szabad mozgásteret a másiknak. Ha kalitka-kapcsolatról álmodott valaki, annak kevésbé fontos ez, de aki nem, az a legkisebb…..
Sztravinszka 2024.06.02 22:09:33
@VOGAben:
Kommenttársnak az a baja, hogy sudrik a kommentjeid. Mert sudri vagy. És ezt az ingatlanvagyonod sem tudja kitakarni.
                       Levélírónk elég faramuci helyzetbe került: végre összecuccolt a barátnőjével, aki már nem is a barátnője... illetve ez a rész is homályos. Csak az az érdekes, hogy amikor együtt voltak, akkor az összeköltözés fel se merült. Most a nő nála lakik, de az biztos, hogy oda nem…..
                       „Ötvenen túli pároknál gyorsabban kialakul ez az Uralkodó nő / Lusta pasi viszonyrendszer, mint a fiataloknál. A nők azon törekvését sosem értettem, amikor azt hiszik, hogy bárkiből Álom pasi faragható” – milyen sűrűn lehet ötvenen túl új életet kezdeni?                …..
                       Levélírónk azt tapasztalta a baráti körében, hogyha megjelenik egy új nő valaki oldalán, sanszos, hogy az illetőtől hamarosan örökre búcsút kell venniük, mert ugyanúgy el fog tűnni közülük, mint a többiek. Nem érti, hogy egy erős szabadságigényű férfit, hogyan lehet ilyen…..
                       „Próbálom felnyitni a szemét, hogy a nő már csak azért tartja, hogy ne érezze magát egyedül, mert ő is beleszokott ebbe” – Posztolónk rettenetesen szerelmes, csakhogy az álomlovagja még foglalt. Azért ilyen kitartó, mert nem egy ígéretet kapott már, hogy a srác hamarosan…..
                        Posztolónk még így utólag is szeretné megérteni a hasonló nők gondolkodását. Volt egy barátnője, akit az összeköltözés után ismert meg jobban. Belement a követeléseibe, mindenben behódolt neki, hagyta átalakítani magát, mégis lelépett. Teljesítette az elvárásait, akkor mégis…..
Sztravinszka 2024.03.11 21:14:58
@God Harald:
Ezt nem is gondoltam volna rólad, azt hittem, biztonsági játékos vagy.
Olyan kamaszos, röhejes ez a lángolás az elérhetetlen után.
Meg aztán hogy lehet tartósan elviselni a lábtörlő létet?
Sztravinszka 2024.03.12 08:38:37
@Lorrh:
:]]]
Sztravinszka 2024.03.13 08:51:16
@God Harald:
Nem hiszek a karmában. Adunk-kapunk folyamatosan, különböző mértékben. Látod poszter se kapott vissza semmit. Mondjuk ő csak adott. Van egy sűrűn szőtt térkép, mint az érrendszer. Mi látunk bele összefüggéseket, és ezek kigyulladnak, mint egy füzérsor. Ez lesz a személyiségünk vezérfonala. Pedig ezer más útvonal is van ott. A konyhaasztrológusok pl. súlyosan elnagyolt útvonalakat emelnek ki. De a pszichológia, orvostudomány is tévelyeg. A nagy felfedezők beletrafáltak. A proliknak iszonyú cizellálatlan ez az érrendszere, és mem fejlődik. A felvilágosodásnál mintha felkapcsoltak volna egy villanyt, de a mai kor is fejlődés, csak túltolják, a lófaszkát is ütőérnek gondolják.
                       A pasinak a két hónap várakozási idő nagyon sok, mindig nyomulna és haladna a cél felé, a barátnőnek azonban gyors a tempó és várna még ezzel. Tudja az illetőről, hogy előtte nem voltak komolyabb kapcsolatai és szeretné, ha ez megváltozna: ővele.                        …..
                       „Állítja, hogy jó apa lenne, én meg azt látom, hogy minden ehhez kapcsolatos plusz dolog az én nyakamba szakadna, ő hamar elunná, amint az újdonság érzés alább hagy benne” - A gyerektéma is felmerült már ebben a kapcsolatban, ám Posztolónk nem hiszi, hogy barátja alkalmas…..
                       Levélírónk nem akarja féltékenységgel és túlzott aggódással mérgezni a kapcsolat légkörét, de a barátnőnek az új munkahelyi haverjai nincsenek rá túl jó hatással, és emiatt nyugtalan.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán…..
                       Egy felszínesen induló, nem sokat ígérő randinak is lehet pozitív kifutása. Posztolónk megismert a neten egy látszólag flegma pasit, akivel nem is akart találkozni, de mivel jobb dolga nem akadt, hát belement. Mit veszíthet? ...Vagy mit nyerhet?                          …..
                       A szakítás után három évvel a pasi újra bejelentkezik, abban bízva, hogy a lány már jobban megérett, és ugyanazokat a társadalmi normákat keresi már, mint ő.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés…..
Sztravinszka 2024.02.27 06:14:58
@Dænerys Targaryen:
A bálnák meg arany spirálban szarnak. Tudtad?
                       „Nem az én hibám, nem én akartam, nem arról volt szó, hogy együtt buliztunk és felhívott magához. És nem egy ágyban aludtunk” – A barátnőnek elszállt a fűtése és felkéredzkedett egy közeli férfi haverhoz. Később a párjának erről teljesen nyugodtan számolt be, mellékesen…..
                       „Nekem olyan, mintha fogadalmat tett volna, hogy X ideig nem kezd kapcsolatba. Mégis ragaszkodik hozzám, bár öntudatlanul is félrevezet” – Az ostrom már jó ideje tart, és Posztolónk egyre inkább fölöslegesnek érzi az eltelt hónapokba fektetett energiát. Várakozni tovább, vagy…..
                       A pasi nem tud leszakadni arról a gondolatról, hogy a lánynak valaki más legyen a párja. Ezt ő sem érti igazán, hiszen közös megegyezéssel váltak meg egymástól. Az viszont bántja, hogy a lány minden korábbi érzelmét tagadja.                                  Fedezd fel és…..
Sztravinszka 2024.02.11 18:17:20
@Sztravinszka:
Egyébként szerintem a saját tábora használta ki a nő gyenge képességeit. Nem minden fideszes kúrta volba ezt el, elnöki pozícióban.
Sztravinszka 2024.02.11 22:37:08
@Lorrh:
Ha jól rémlik, hatvan valahányan kaptak kegyelmet. Ezt tuti nem corleóne bátyó kézivezérelte. Ezek a rendszerek már önjáróak, határtalanok, gátlástalanok.
Sztravinszka 2024.02.16 07:42:08
@Lorrh:
Már péntek van, és még mindig nem mondott le, döbbenet. Ez azért messze túlmutat egy korrupciós balhén. Nem hívő reformátusként is azt érzem, hogy ettől a mocsoktól szabadulni kell, és ez csak egy érzés. Az meg felfoghatatlan, hogy Novák hogy gondolta így a szerepét, összefonódva és irányítva egy politikus-egyházi szereplő által. Annál is butább, mint feltételeztem.
                       Levélírónk párja annyira nincs is oda bizonyos barátaiért, de ha hívják, rögtön ugrik, legyen a program bármi. Olyanokba megy bele, amiket ő valójában nem is kíván, nem is élvez igazán. Vajon attól fél, hogyha lemondja, többet nem hívják és idővel ellaposodik a társasági…..
Sztravinszka 2024.02.09 07:58:52
@Lorrh:
Pláne ha végignézi a világtörténelmet, vallástörténetet, nem is értem, miért kongatja a vészharangot.
Sztravinszka 2024.02.09 08:01:18
@Sztravinszka:
Ja, rájöttem. Ez az igazi jóléti agymenés. Ráérünk baromságokon agyalni. Még ha létezik is dopamin rezisztencia.
                       „Egyszer álmodtam vele, és azt mondtam neki, hogy szeretem. Nem tudom, mit akarok tőle.” – Posztolónk bevallja, hogy kissé bogaras, és ennek a számlájára írja azt is, hogy vonzódást érez egy teljesen középszerű nő iránt. Most azon töpreng, hogy lépjen valamit, vagy várja ki,…..
Sztravinszka 2024.02.02 17:56:58
@God Harald:
A poszter álomnője büfésnő, tőle veszi reggelente a vacak lattéját. Ilyenekbe minden magányos lélek beleszeret, mert kéznél van. Karády egy díva lehetett, ehhez képest.
                       „Ő eljátszadozott a gondolattal, hogy mi lett volna, ha marad a régi kapcsolatában? Mivel a másiknak sem volt ellenvetése, pár tali után velem szakított” - Ha ártalmatlan hazugságot tervezünk, alapvető, hogy közös ismerőst ne vonjunk bele, mert el fogja szólni magát. Viszont…..
                       Posztolónknak feltűnt, hogy a csajának jó ideje nincsenek női barátai. Amikor elmondta, hogy miért, csak megerősödött benne az a rossz indulatú feltételezés, amit főleg pasik szoktak hangoztatni, miszerint a női barátságok általában csak addig tartanak, amíg együtt átlapoznak…..
Sztravinszka 2024.01.25 07:57:13
Sztravinszka 2024.01.25 12:03:52
@God Harald:
Ez is egy stratégia :)))
„Én alig várom, hogy találkozzunk, de amikor megjelenik, látom, hogy fanyalog, mert megint ki kellett mozdulnia otthonról” – A pasi mobilisabb is lehetne, mert nagyobb mozgástere van, mint a háziállattartó barátnőnek, akinek kötelezettségei vannak, hiszen az a konzerv nem nyitja ki…..
                       Sokat hallani ezt a fogalmat, de melyek a fajtái és mennyi a szavatossági ideje egy lelki társnak? Vagy ez a forma örökre szól? Esetleg több lelki társa is lehet az embernek egy élet során? Levélírónk azt kutatja, mik lehetnek a jellemzői a lelki társaknak, és vajon a…..
Sztravinszka 2024.01.11 11:02:31
@_Amatőr_:
Inkább infantilis és elolvashatatlan.