Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sztravinszka

0 bejegyzést írt és 1836 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
                        Posztolónk még így utólag is szeretné megérteni a hasonló nők gondolkodását. Volt egy barátnője, akit az összeköltözés után ismert meg jobban. Belement a követeléseibe, mindenben behódolt neki, hagyta átalakítani magát, mégis lelépett. Teljesítette az elvárásait, akkor mégis…..
Sztravinszka 2024.03.11 21:14:58
@God Harald:
Ezt nem is gondoltam volna rólad, azt hittem, biztonsági játékos vagy.
Olyan kamaszos, röhejes ez a lángolás az elérhetetlen után.
Meg aztán hogy lehet tartósan elviselni a lábtörlő létet?
Sztravinszka 2024.03.12 08:38:37
@Lorrh:
:]]]
Sztravinszka 2024.03.13 08:51:16
@God Harald:
Nem hiszek a karmában. Adunk-kapunk folyamatosan, különböző mértékben. Látod poszter se kapott vissza semmit. Mondjuk ő csak adott. Van egy sűrűn szőtt térkép, mint az érrendszer. Mi látunk bele összefüggéseket, és ezek kigyulladnak, mint egy füzérsor. Ez lesz a személyiségünk vezérfonala. Pedig ezer más útvonal is van ott. A konyhaasztrológusok pl. súlyosan elnagyolt útvonalakat emelnek ki. De a pszichológia, orvostudomány is tévelyeg. A nagy felfedezők beletrafáltak. A proliknak iszonyú cizellálatlan ez az érrendszere, és mem fejlődik. A felvilágosodásnál mintha felkapcsoltak volna egy villanyt, de a mai kor is fejlődés, csak túltolják, a lófaszkát is ütőérnek gondolják.
                       A pasinak a két hónap várakozási idő nagyon sok, mindig nyomulna és haladna a cél felé, a barátnőnek azonban gyors a tempó és várna még ezzel. Tudja az illetőről, hogy előtte nem voltak komolyabb kapcsolatai és szeretné, ha ez megváltozna: ővele.                        …..
                       „Állítja, hogy jó apa lenne, én meg azt látom, hogy minden ehhez kapcsolatos plusz dolog az én nyakamba szakadna, ő hamar elunná, amint az újdonság érzés alább hagy benne” - A gyerektéma is felmerült már ebben a kapcsolatban, ám Posztolónk nem hiszi, hogy barátja alkalmas…..
                       Levélírónk nem akarja féltékenységgel és túlzott aggódással mérgezni a kapcsolat légkörét, de a barátnőnek az új munkahelyi haverjai nincsenek rá túl jó hatással, és emiatt nyugtalan.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán…..
                       Egy felszínesen induló, nem sokat ígérő randinak is lehet pozitív kifutása. Posztolónk megismert a neten egy látszólag flegma pasit, akivel nem is akart találkozni, de mivel jobb dolga nem akadt, hát belement. Mit veszíthet? ...Vagy mit nyerhet?                          …..
                       A szakítás után három évvel a pasi újra bejelentkezik, abban bízva, hogy a lány már jobban megérett, és ugyanazokat a társadalmi normákat keresi már, mint ő.                                  Fedezd fel és használd! Érezted már igazán felszabadultnak magad társkeresés…..
Sztravinszka 2024.02.27 06:14:58
@Dænerys Targaryen:
A bálnák meg arany spirálban szarnak. Tudtad?
                       „Nem az én hibám, nem én akartam, nem arról volt szó, hogy együtt buliztunk és felhívott magához. És nem egy ágyban aludtunk” – A barátnőnek elszállt a fűtése és felkéredzkedett egy közeli férfi haverhoz. Később a párjának erről teljesen nyugodtan számolt be, mellékesen…..
                       „Nekem olyan, mintha fogadalmat tett volna, hogy X ideig nem kezd kapcsolatba. Mégis ragaszkodik hozzám, bár öntudatlanul is félrevezet” – Az ostrom már jó ideje tart, és Posztolónk egyre inkább fölöslegesnek érzi az eltelt hónapokba fektetett energiát. Várakozni tovább, vagy…..
                       A pasi nem tud leszakadni arról a gondolatról, hogy a lánynak valaki más legyen a párja. Ezt ő sem érti igazán, hiszen közös megegyezéssel váltak meg egymástól. Az viszont bántja, hogy a lány minden korábbi érzelmét tagadja.                                  Fedezd fel és…..
Sztravinszka 2024.02.11 18:17:20
@Sztravinszka:
Egyébként szerintem a saját tábora használta ki a nő gyenge képességeit. Nem minden fideszes kúrta volba ezt el, elnöki pozícióban.
Sztravinszka 2024.02.11 22:37:08
@Lorrh:
Ha jól rémlik, hatvan valahányan kaptak kegyelmet. Ezt tuti nem corleóne bátyó kézivezérelte. Ezek a rendszerek már önjáróak, határtalanok, gátlástalanok.
Sztravinszka 2024.02.16 07:42:08
@Lorrh:
Már péntek van, és még mindig nem mondott le, döbbenet. Ez azért messze túlmutat egy korrupciós balhén. Nem hívő reformátusként is azt érzem, hogy ettől a mocsoktól szabadulni kell, és ez csak egy érzés. Az meg felfoghatatlan, hogy Novák hogy gondolta így a szerepét, összefonódva és irányítva egy politikus-egyházi szereplő által. Annál is butább, mint feltételeztem.
                       Levélírónk párja annyira nincs is oda bizonyos barátaiért, de ha hívják, rögtön ugrik, legyen a program bármi. Olyanokba megy bele, amiket ő valójában nem is kíván, nem is élvez igazán. Vajon attól fél, hogyha lemondja, többet nem hívják és idővel ellaposodik a társasági…..
Sztravinszka 2024.02.09 07:58:52
@Lorrh:
Pláne ha végignézi a világtörténelmet, vallástörténetet, nem is értem, miért kongatja a vészharangot.
Sztravinszka 2024.02.09 08:01:18
@Sztravinszka:
Ja, rájöttem. Ez az igazi jóléti agymenés. Ráérünk baromságokon agyalni. Még ha létezik is dopamin rezisztencia.
                       „Egyszer álmodtam vele, és azt mondtam neki, hogy szeretem. Nem tudom, mit akarok tőle.” – Posztolónk bevallja, hogy kissé bogaras, és ennek a számlájára írja azt is, hogy vonzódást érez egy teljesen középszerű nő iránt. Most azon töpreng, hogy lépjen valamit, vagy várja ki,…..
Sztravinszka 2024.02.02 17:56:58
@God Harald:
A poszter álomnője büfésnő, tőle veszi reggelente a vacak lattéját. Ilyenekbe minden magányos lélek beleszeret, mert kéznél van. Karády egy díva lehetett, ehhez képest.
                       „Ő eljátszadozott a gondolattal, hogy mi lett volna, ha marad a régi kapcsolatában? Mivel a másiknak sem volt ellenvetése, pár tali után velem szakított” - Ha ártalmatlan hazugságot tervezünk, alapvető, hogy közös ismerőst ne vonjunk bele, mert el fogja szólni magát. Viszont…..
                       Posztolónknak feltűnt, hogy a csajának jó ideje nincsenek női barátai. Amikor elmondta, hogy miért, csak megerősödött benne az a rossz indulatú feltételezés, amit főleg pasik szoktak hangoztatni, miszerint a női barátságok általában csak addig tartanak, amíg együtt átlapoznak…..
Sztravinszka 2024.01.25 07:57:13
Sztravinszka 2024.01.25 12:03:52
@God Harald:
Ez is egy stratégia :)))
„Én alig várom, hogy találkozzunk, de amikor megjelenik, látom, hogy fanyalog, mert megint ki kellett mozdulnia otthonról” – A pasi mobilisabb is lehetne, mert nagyobb mozgástere van, mint a háziállattartó barátnőnek, akinek kötelezettségei vannak, hiszen az a konzerv nem nyitja ki…..
                       Sokat hallani ezt a fogalmat, de melyek a fajtái és mennyi a szavatossági ideje egy lelki társnak? Vagy ez a forma örökre szól? Esetleg több lelki társa is lehet az embernek egy élet során? Levélírónk azt kutatja, mik lehetnek a jellemzői a lelki társaknak, és vajon a…..
Sztravinszka 2024.01.11 11:02:31
@_Amatőr_:
Inkább infantilis és elolvashatatlan.
                       „A szakítást is úgy intéztem, hogy ő bejelentette, én meg vállat vontam és mondtam, ott az ajtó. Ő sírt, én meg ridegnek mutattam magam, az is voltam akkor” – Posztolónk arra kíváncsi, hogy egy ilyen jelenet után melyik nő adna neki még egy esélyt? A múltját is feltárja…..
                       Levélírónk pasija azt kifogásolja, hogy barátnője nem a legjobb ruháiban van otthon, merthogy a mackónadrág lehangoló és csöves... A pasi amúgy bátran hordhat kinyúlt melegítőket, mert ő férfi. Milyen viselet ajánlott a hétköznapokra, mit vegyünk fel takarításhoz, illetve…..
                       Sok nő abban bízik, hogy csak türelem kérdése és párjuk idővel megváltozik, megkomolyodik. Talán titkon azt remélik, hogy hamarosan meg lesz kérve a kezük, de mindez alatt csak telik az idő, fiatalabbak ők sem lesznek, és mire lépni mernek, talán már le is maradnak a…..
                       „Szerinte ez nem szerelem, csak szeretet. Szerintem meg egy harmadik valami, amit én se tudok megnevezni” – A szakítás már hat éve megtörtént, az egykori pár mégse tud megválni egymástól végleg. Posztolónk szerint természetfölötti kötés van köztük.                      …..
                       „Nem tudta, hogy elkomolyodik köztünk a beszélgetés, hogy utána még tartani fogjuk a kapcsolatot. És kíváncsi volt, elhiszem-e” - A csajt nem nagyon érdekli mások hiúsága, de ez az ügy egy kicsit megdöbbentette. Mert ebben a kis füllentésben egyszerre lehet lenézés és…..
Sztravinszka 2024.01.03 10:06:45
@Lorrh:
Neked se jó semmi. Ha rövid a haja, az a baj, ha nem sminkel, akkor meg az.
                       Levélírónk egy érdekes dilemmát küldött nekünk: mennyire igaz az a legenda, miszerint egy negyvenes férfi még simán válogathat a 25-35 éves nők között, tud keresni és találni is? Ezt persze az érintett férfiak hangoztatják előszeretettel, de hogy ez alapján dobni egy működő…..
                       „Adtam neki egy önismereti könyvet ajándékba, és azóta ugyanott van, ahova akkor lerakta, a szalaggal átkötve, ki se nyitotta” – Levélírónk előtt lepergett, mi lenne, ha a pasijához költözne? Semmi: sajnos szó szerint. Közös programokat már nem csinálnak, a csaj barátait nem…..
Sztravinszka 2023.12.27 09:32:10
@God Harald:
És akkor a manapság oly divatos trauma bizniszt még nem is nevezted nevén :) abban mindenki benne van, jó pénz :)
Sztravinszka 2023.12.27 09:49:11
@God Harald:
Bőven elférnél a palettán vasas alapképzéssel, tengernyi itthon a trauma :)))
Sztravinszka 2023.12.27 17:19:29
@Lorrh:
Jó, de ahol sok az ősbunkó, ott sok a trauma is. Biztos ezért része az életnek, mert azérr normális környezetben ki lehet bírni a megpróbáltatásokat maradandó sérülés nélkül.
                       Posztolónk észrevette, hogy a csaja másra gondol az együttléteik során. Na, nem gondolatolvasó, de egy kicsit is érzékeny embernek azért feltűnik az ilyesmi. Igaza is lett, a nő az exébe volt még mindig beleesve. A csaj tanárnő, ám a sok végzettsége mellé azt már nem sikerült…..
                       „A barátaimnak se meséltem el ezt, mert tuti, hogy lehülyéznek. De hát mit csináljak, romantikus alkat vagyok, habár használhatnék e szó helyett teljesen mást is” - Szinte már biztos, hogy ez a várakozás át fog húzódni a jövő évre. A csaj még foglalt, ám a srác kitartó,…..
                       A pasi idén lett 50, és igen nehezen viseli. Már előtte is sokat panaszkodott arról, hogy őt az élet mennyire nem kínálta meg lehetőségekkel, és ez Levélírónk szerint csak fokozódni fog. Milyen eszközökkel lehet meggyőzni egy férfit arról, hogy maga helyett azért a…..
Sztravinszka 2023.11.30 19:01:50
@_Amatőr_:
Meg a baszogatás abbahagyását :)))