Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kavycs

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bár gyerekként nekünk sem volt okunk a panaszra, hiszen a PIKO, az Ites vagy a Norma cégnek köszönhetően nagyszerű távirányítós játékokat kaptunk, azonban tőlünk nyugatabbra hatványozottan nagyobb volt a választék a hasonló játékokból.Ebben a bejegyzésben ennek megfelelően igyekszem a nyugati…..
Mint tudjátok a játékokon kívül igyekszem olyan hangulati elemeket is majd becsempészni a múzeumba, amivel egy kicsit Ti is úgy érezhetitek hogy egy valódi időutazásnak vagytok a részesei.Ezért fontos számomra a dekoráció, amiből időről-időre bemutatok nektek egy-egy darabot. Ennek keretében…..
Ételtartósítás a pesti bérházakban a sózott hústól a zongorasúlyú jégszekrényekig, a Duna jege vagy a Rákos-patak vizének segítségével...
Volt kis összeröffenés a hétvégén, a recúgbens élvezhette sok lengőorrú fekvő és egy tandem trike társaságát - én pedig a gazdáikét. Mindenki mindent kipróbált keresztbe-kasul, jól szórakoztunk. Úgy vettem észre, hogy a recúgbenshez óvatosabban közeledtek a sporttársak,…..