Regisztráció Blogot indítok
Adatok
petya97

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezúttal is egyedül dumálok, ráadásul nagyon összeszedetlenül, de ha majd megnézitek a filmet, megértitek, hogy erről nagyon nehéz visszafogottan véleményt formálni. Nem kertelek, a Bosszúállók számomra a legjobb film a District 9 óta! Hang ITT! És mivel a youtube újabban nem…..
Tomlion ráhibázott az előző bejegyzésben: igen, a tavalyi év legnagyobb szégyene a soron következő alany. Két újonnan indult blogot is szeretnék ajánlani: a Pilgrimfilmek és az Omajooke blog egyaránt filmekkel és egyéb szórakoztató dolgokkal foglalkozik. ..
Sziasztok! Mélyen tisztelt Abydos úr meghívott engem fantasztikus showműsorába,ahol egészen véletlenül a Killing Floor nevezetű stresszlevezető FPS játék karácsonyi meglepetését mutatjuk be ketten zsúfolásig!Így szeretnénk nektek és kedves családotoknak,szerettiteknek egy nagyon…..
petya97 2010.12.28 16:16:50
@Senshi Inoue:
Szia nem olyan rég óta kezdtem nézni a vdeóidat bevallom nagyon tetszenek ez a videó sem kivétel.
Jah és nem okoskodás cska egy megjegyzés hogy nem a súly a lényeges a lángszórónál (illetve az is) de mivel 2 kéz kell a fogásához nem tudsz a kezeddel rásegíteni a futásra.
Én cska azt nem értem, ebben a játékban hogyha már gyakorlatilag világvége van, elterjedt a fertőzés minek annak a boltoscsajnak pénz:) lehet hogy optimista.
Rossz PC játékok sorozat Update 2010.11.17 21:22:00
Holnap este kikerül az új videó. Nem hiszem el, hogy már megint egy hónap telt el a legutóbbi óta... Ezúton is elnézést.A videóról nem kerül ki trailer, mert egyidőben felkerül Youtube-ra is az egész. A videó hossza majdnem 14 és fél perc.20:07: Későn értem haza, csak most…..