Regisztráció Blogot indítok
Adatok
revkomarom

7 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lassan ideje a nyári főszezonra is repjegyet foglalni, az árak végre szépen csökkennek. Ármustránk azt mutatta, hogy most olyan célállomásokra is szórnak alacsony áron jegyeket, melyek általában igen drgák nyárra, olyan városok, illeteve szigetek, tájegységek érhetők el most a…..
Kevés nehezebb munka van a világon, mint rákhalászként dolgozni a Bering-tengeren. Embert próbáló, 20 órás munkanapok kegyetlen körülmények, hideg és hatalmas hullámok között, miközben az ember azt sem tudja, hány napig marad kint a vízen. Egy fotós képekben számolt be…..
revkomarom 2015.02.23 16:45:24
@StanLee: Köszönöm!
Az világos, hogy úgy van megoldva a ketrec, hogy ne nagyon legyen kiútjuk, de ha benn van 5-10 homár azok elég gyorsan fel tudnák zabálni a csalit, vajon a többi 90-en mire furakodott oda? :-)
...lehet valami szexuális hormonokat tesznek belé, és mindegyik pározni akarna? :-)
köszi még egyszer
József
Ki lesz a polgármester valójában?    ..
óriásiblog Cubo magico 2007.09.27 22:32:00
Ki okozhatta a legtöbb ínhüvelygyulladást a világban? Michelle Wild nemzetközi elismertségét illetően nincsenek kétségeim, de a fókusz-videó eladási adatai valószínűleg eltörpülnek egy, a Kulturális Minisztérium által is kitüntetett (1979) színes kocka mellett. Így a…..
Programozás Tussauds 2014.07.06 13:44:15
ez meg mi? ..
Az Orbán lagzi násznépe a kosárba bedobott hidakat, stadionokat, és egész offshore államokat, Simicska Lajos pedig felajánlotta birtokai egy éves jövedelmét. Szeptember 7-ről 8-ára virradó éjjel jelentősen kilengett az ez alkalomból visszahelyezett kormányzati…..
Nehéz mit mondani egy olyan poszt előtt, aminek szinte minden szavával egyetért az ember, így nem is nagyon tehetek mást, mint hogy őszinte szívvel ajánlom mindenkinek: olvassa végig és (bár nem vagyok naiv, de nem adom fel) próbáljunk meg értelmes beszélgetést folytatni Z.…..
llyen idősen mint itt a legtöbbünk, Nagy Sándor már világhódító volt, Julius Caesar meg a fejét verte a falba hogy ő még miért nem világhódító. Mi itt a KM-nél meg lettünk szólítva Bogár László által, le lettünk liberálglobálisozva. Ez is valami. Most pedig nézzünk…..
revkomarom 2013.06.20 20:21:41
@kacsa232: Nem tudok a kérdésedre válaszolni, csak találgatni: Bogár se tud felfele pisilni! ...azaz miért éppen OV hallgatná meg? Bogár az előadásaival üzen - egyrészt. Másrészt próbálja a szemünket kinyitni, akinek meg nyitva van, azt tágítani! OV is CSAK akkor tud lépni, ha tömegek állnak mögötte!
Ebből az EU monstrumból nem lesz egyszerű se kilépni, se megreformálni!
Valószínűleg viszont súlyos ára lesz a töketlenségnek, ha még túl sok évig nem történik semmi komolyabb reform!
..be kell valljam, iszonyúan EU ellenes vagyok, meggyőződésem, hogy rettentő sokat veszítünk általa. Viszont egy erózió elkezdődhet aminek a vége vagy egy jobb E-únió vagy a szétesés! Az okos politikus nem hőbölög, megpróbálja országát a viharos időkben is úgy irányítani, hogy a lakosai legkevesebbet sérüljenek és legtöbbet profitáljanak. ...sajnos az elmúlt húszegynéhány év veszettül becseszett, eltékozolt társadalmi vagyon, forrásaink elkótyavetyélése történt!
Ahogy elemezgetem Bogárt, az utóbbi hónapokban szakíthatott OV-val, akárcsak Ángyán...
revkomarom 2013.06.20 20:44:07
@Aston Kanál: Kedves, köszönöm a bizalmat!
Ha tudnám a megoldást, ami neked se fáj és a világnak se, úgy nemcsakhogy én lennék Magyarország miniszterelnöke, hanem az Únióé is!
Aki tisztán akar látni, annak mindkét felet meg KELL hallgatni, és elemezgetni, stratégiákat építeni! Nem egyszerű! Egyszerre kell országot építeni, megszervezni a jólétet, gondolni az unokáinkra, és emelni minden egyes napon az országon!
Nem egyszerű, szinte emberfeletti feladat!
Más kérdés az elszámoltatás.
Súlyos örökséget kaptunk 89 után!
Súlyos örökséget kapott Magyarország 2010 után!
Ha a jog asztalán nem is lehet (már) ezeket megoldani, de legalább be kell vallani a hibáinkat, megnevezni a konkrét bűnöket, és a bűnösöket.
...talán törvényeket is kéne hozni a bűnösök ellen - ha már nem lehet őket jogi úton megbüntetni, viszont félre lehet tenni.
...mert hogy jön ahhoz valaki, hogy tönkretesz családok százait, csődöt jelent, kiszervezi a pénzt a cégből és másnap alapít egy másikat?!?!?!?
IGENIS A KFT-K TULAJDONOSAI FELELJENEK A MAGÁNVAGYONUKKAL IS!!!
Továbbmegyek: az offshore cégek működését azonnal be kéne tiltani!
Természetesen se utópista se kommunista nem vagyok!
De ha ezeket a lépéseket meg lehetne lépni, úgy a 67(?) féle adót le kéne redukálni 2-3-ra!!!
...talán a világot kéne megváltoztani!
...bárki ebbe belékezd, nem lesz egyszerű dolga!

Örülünk, hogy a kínaiak (nekünk!) 2-5$-ért dolgoznak, de az már bosszant bennünket, hogy a luxemburgi kezdő tanári fizu 4500eur? ...hát ezeket az anomáliákat KELL szervezetten megoldani!

Én ezt a saját bőrömön tapasztalom meg. A munkanélküliség 25-35%os, aki 500€-t keres az egy szerencsés, és 100km-re odébb meg 5x annyit keres!
Még egy, nálunk Szlovákiában 21€ a családi pótlék!
Ausztriában 400€ körüli!

Tessék, vállalj gyereket!
Ma Anglia egy szociális állam, már-már a kommunizmust is elérte!
Egy külföldi állampolgár, ha az állai szférában dolgozik, lazán össze tud szedni havi 1000-1200 fontot szociális juttatásra (gyerek kötelező)
Itt a balkáni közép Európában meg rettegünk a közel 3 millió, (aggresszív/ingyenélő/termékeny) cigányságtól! Megoldás?
hozamkorlát Kincs mindennapokra 2013.04.10 08:00:00
Szerintem abban egyetérthetünk, hogy egy szép aszú kincs bármilyen pincében, ezért sem olyan meglepő, hogy a Gizella pince ötputtonyosa 2006-ból már jó ideje pihen nálam a helyén. Kerestem a hozzá méltó pillanatot, majd rájöttem, hogy ez teljesen hasztalan, az ilyen események…..
revkomarom 2013.04.10 14:53:57
  Tisztelt Hölgyeim és Uraim!   Felelős politikusnak mindig szem előtt kell tartania: mi szolgálja legjobban annak a közösségnek az érdekét, amelyet képvisel. Felelős politikus tehát éppen ezért soha nem cselekszik a nemzet érdeke ellen. A nemzeti érdek nem olyan, hogy…..
"Dániában 2013 elejétől nem engedélyezett az újépítésű ingatlanokba  olaj- illetve gázfűtést telepíteni.  2016-tól a meglévő ingatlanok tulajdonosainak sem szabad új olaj és gázkazánt beépíteni, folyamatosan más fűtési módra kell átállniuk. Ehhez az állam…..
revkomarom 2013.04.02 17:18:04
sziasztok,
kicsit ellaposodott a fórum. Leírom saját tapasztalataim: 2006ban vettem egy 150m2 100éves házat. 6-8 éves fapados gázkazánnal. Külső szigetelés nem volt (nem is lett). A tetőben 150m2 lakás lett kialakítva, 20cm kőgyapot szigeteléssel, 12m2 napkollektorral (kb5200eur), 16kWos villanykazánnal (500eur), 550literes gyűjtőtartállyal (2000eur). 6 hónapig a meleg víz ellátás megoldott. A fenti energiaszámla (2 felnőtt 2-3 gyerek) 130eur körül. Ja, igen norvég vaskandalló (9-12kW)(2000eur) a 80m2 nagyhelyiségben, és a gyerekek miatt nappal 23-25C. Napi 25kg akác lett idén elégetve, sajnos a 2,5t csak 100 napot bírt ki, jövőre 3-3,5t veszek! (250eur volt a 2,5t)... A lenti gázkazánt likvidáltam, helyette az egyik (használt) helyiséget klímával fűtöm. A 130eur(gáz)+80eur (villany) kb 120eur villany/hó-ra változott (még nincs végelszámolás)
Két éve még a 300m2-n 450 eur volt az energiaigény, idén remélhetőleg 300 alatt leszek. A földszinti ablakok sajnos 100évesek! :-( ott sok meleg távozik! :-(

Mit csinálnék másként?
Napkollektorból elég lenne 2-4m2, pláne ha vákumos! A norvég vaskályha egy csúcsszuper dolog. Keményfából ha tüzel az ember heti 1x kell kiporszívózni! Elfelejtettem a fenti helyiségben lévő 5kWos klímát megemlíteni. Tetőtérben kötelező, de nyáron csak 2 max 3 hetet megy! Az átmeneti időszakokban pár órát fűtünk vele, illetve most hogy elfogyott a fa, órákat megy. ...300m2 az azért nem kispálya, pláne ha ennek a felében kőkorszaki nyílászárók vannak! :-(
A Bringaexpo kínálatában az országúti karboncsodák mellett van néhány városi használatra ajánlott összecsukható kerékpár is. A klasszikus Campingtól a hightech motoros bringáig több árfekvésből lehet választani. Teszteltük, hogy előképzettség nélkül mennyi idő alatt…..
revkomarom 2013.03.03 21:22:32
@FrundsbergW201: nem a videóval van a gond, hanem a flasplayer pluginnal szerte a világon - gondolom frissítetted. Na, hát azóta csak akkor nem szakadozik, a youtube, ha kilövöm a flash-t!

:-(((
            A Magyar Közösség Pártja tagjai, miután a polgármesterek írásbeli kérvényét  a vasúttársaság elutasította, négy helyen kifüggesztették a vasútállomások magyar megnevezését.  Múlt héten csütörtökön Kisújfalun,…..
revkomarom 2013.02.21 21:04:45
Az utolsó frissítés:Tamás és a győztesek ételei itt. És itt a hivatalos végeredmény, na meg a kedvenc képem Tamásról. Jövök még majd rengeteg képpel és egy rendes értékeléssel, de a lényeg az, hogy nagyon büszkék lehetünk Széll Tamásra, Garai Ádámra és Hamvas…..
Harmadik rész - Változások koraA két Dzurinda-kormány idején igencsak aktív vállalkozó a kormányváltás idején „fáradt el”. A tevékenységi körök módszeres szűkítése azt mutatja, hogy Világi eredeti tervei alapján a tíz éves folyamatos hajtás után visszavonulót…..
Programozás Komárom Update 2.0 2010.11.29 17:04:00
Csá, csumi …csáááá!   Bocsi hogy eddig nem jelentkeztem, de most abgrédeeetem a programokat a PC-n (ostobáknak: ez a poketkalkulítert rövidítése)…… hogy milyen számítógépen, hát a Comorra (régebben Cumarumnak, tájszólássa Komárnonak is híják)…..
A helyzet fokozódik!Szép lenne ha megtudnánk valami jó vagy rossz tulajdonságokat a leendő képviselőkről, ma még csak képviselőjelöltekről.Tessék, itt vannak ŐK:  1. körzet (1 választható) 1 Mária Kanthová, JUDr. 57 SMK ügyvéd 2 Marián Molnár, Ing. 39 MOST…..