Regisztráció Blogot indítok
Adatok
marglnikolett

10 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 TV2 vs. RTL Klub Avagy mérkőztessük meg egymással a két csatornát. Sose értettem e között a két csatorna között a rivalizálást. Úgy gondoltam ezért picit kielemezem e két csatornán futtatott műsorokat, mi köztük a különbség számomra, melyik a jobb/rosszabb. Kezdjük…..
 Közeleg a Szilveszter... A karácsony közeledtével egyre inkább nyakunkon van a Szilveszter is. Már most mindenki azt tervezgeti ,hogy ki hol fogja vagy hogyan fogja megünnepelni az új évet! Évről évre egyre erőltetettebbnek érzi az ember ,a szinte kötelező szerű…..
 Mi a fontosabb az iskola vagy a munka?   Úgy gondolom mind a kettő fontos és egyik nem üti a másikat. Csinálhatod az iskolát levelező szakon is mellette pedig rengeteg időd marad arra ,hogy dolgozz amennyit csak akarsz. Persze nehéz a kettő együtt egyeztetni, de szerintem…..
Mennyire vagy internet függő? Ha már enni is elfelejt, tényleg húzza ki a dugót. Amerikában a pszichológusok már betegségként kezelik korunk legújabbikát az internet-függőséget. Amerikában a pszichológusok már betegségként kezelik korunk legújabbikát az internet-függőséget.…..
Hol marad a botrány a való világból? "Fenekem a címlapon" ,szól a Való Világ szignálja, de nagyon úgy tűnik, a korábban botrányokkal tarkított valóságshow 4. szériájában nem akarnak előkerülni azok a fenekek.Miközben több százezer forintos bírságra számíthat az…..
 Harry Potter és a Halál Ereklyéi I. rész Azt hiszem a legnagyobb kérdés: van elég puskapor a történetben ehhez a kettéválasztáshoz? Üres százvalahány perc a finálé első része, vagy izgalmakkal teli filmélmény? A történet alapvetően az utóbbira adhatna lehetőséget,…..
A Facebook fokozza a féltékenységet?   Ez nem szimpla agyszülemény, egy neves pszichológiai szaklap kérte a pszichológiai zavarok felvételére. Nem újdonság, ha manapság megismerkedünk valakivel, az első dolga az lesz, hogy leellenőrizzen egy közösségi portálon. Átrágja…..
Reviczky4 Hírmondó 3096 nap 2010.12.17 02:14:00
 3096 nap Egy könyvről szeretnék beszélni nektek,amit most olvasok, Szerintem már mindenki hallott valamilyen formában ennek a könyvnek a főszereplőjéről és annak megrázó történetéről, de ha mégse ,akkor most szeretném ezt elmesélni nektek, hogy mi is történt Nataschaval…..
 "A szeretet az, ami Karácsonykor a szobában van. Ha egy pillanatra abbahagyod  az ajándékok kicsomagolását, akkor lehet meghallani."    Azt hiszem titkon egész évben a Karácsonyt várom, mert talán számomra ez a legszebb ünnep az évben.A „szeretet…..
Város vagy Vidék? Pesten születtem és élek mióta az eszemet tudom, sosem éltem vidéken, így nem tudok igazságosan különbséget tenni a két életvitel között. Nincs összehasonlítási alapom, nem tudom megítélni, hogy miben jobb vagy rosszabb egyik a másiknál. A városi…..