Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CsillagSzuletik3

62 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Csillag Születik 3. évadának megrendezése ismét lázba hozta a sok tehetséges jelentkezőt, akik most újra bizonyíthatnak az RTL Klub nézőinek. Április 2.-án, szombaton 20:00-kor indul Csillag Születik 3. évada. Addig is itt egy videó az előválogatásról: ..
A nagy bejelentés előtt Ördög Nóra azzal viccelődött, hogy neki is lehetne egy Benkő Dánieléhez hasonló műsora, mert folyton keresi a párját.A háta mögött húzódó hatalmas kivetítőn elindult egy kisfilm, melyben még mindig csak műsorvezető-társának sziluettje volt…..
A Csillag születik első részében Falusi Mariann énekesnő, Keleti Andrea táncosnő, Náray Tamás divattervező és Fábry Sándor showman foglalt helyet, a második kiadásban Hernádi Judit és Oroszlán Szonja színésznők, Szirtes Tamás színházigazgató és Fáy András, zenekritikus…..
Elkezdődtek a találgatások a Csillag születik 3 műsorvezetőinek kilétéről. Az elmúlt évek alapján Ördög Nóri tűnhet a biztosabb pontnak, mivel benne volt a Szombat esti láz, a Csillag születik és az X-Faktor műsorvezetői csapatában is. Párja vagy a szókimondó, csipkelődő…..
A Csillag születik 3, a Csillag születik című televíziós tehetségkutató 3. évadja. Az X-faktor kilencedik döntőjében, Ördög Nóra jelentette be, hogy 2011-ben fog indulni a Csillag születik 3. szériája. A jelentkezés 2010. december 11-én kezdődött meg. A műsort az RTL Klub…..
Kicsit késve bár, de ideértek a Való Világ 4 FanSite mikuláslányai. Reginát már jól ismerjük a Plasztik cicák közül mai játszópartnere, akivel kényeztetik egymást, a szintén magyar származású Eve Angel.Szexi mikuláslányok cikk folytatása >>..
 Szandika különös személyiségét mi sem bizonyítja jobban, mint egy közösségi oldalon található, három évvel ezelőtt készült képe.Ilyen volt Szandika? cikk folytatása >>..
 A lányok felhagytak a fürdőruhás zuhanyzással.A lányok végre ledobták a fürdőruhát cikk folytatása >>..
 A legszexisebbnek választott Anikót egy szemfüles kamera felvette öltözködés és fürdés közben.Anikó meztelenül cikk folytatása >>..
 Újra bekövetkezett az, ami a plasztik cicáknál. A Való Világ 4 Fansite-on kint lévő szavazáson közel 800 beérkezettel szavazattal 74%-ra vezetett Dávid ennek ellenére elbukott.Leonidasz és a nagy hajrá cikk folytatása >>..
Erotikus divatbemutatót kapott Laci és Béci a villa lányaitól. Való Világ Csajok fehérneműben! cikk folytatása >>  ..
A villa vagány mostanában a villa életének középpontjába került.Olivér a középpontban cikk folytatása >>..
A Való Világ 4 Fansite szavazását nagy fölénnyel nyerte Regina (72% ), mégis Szandika lett a győztes. Így Regina visszatért az eredeti foglalkozásához. Bemutatjuk a színésznő egyik legfrissebb alkotását..Regina visszatért a pornóhoz cikk folytatása >>..
Kísérleti jelleggel ma 16 és 19 óra között megkezdte működését a Való Világ Online. Elindult a Való Világ 4 online közvetítés! cikk folytatása >>..
Kicsit nehezen rak össze egy mondatot és úgy kell etetni, de nagyobb műsort csinál, mint egy pornószínésznő.Szandika a kiképzőtiszt cikk folytatása >>..
A nőcsábász, lassan lexikonná érett gondolatai között ma megtudhatjuk mi is zajlik valójában egy társkereső oldalon, miért is nehéz normális kapcsolatot találni?Alekosz napi okosságai cikk folytatása >>..
Villába érkezése után 30 perccel már ruha nélkül is megcsodálhattuk Szandikát. A Alekosz kapott egy erotikus sztriptízt, ami kis híján kemény szexbe torkolt.Szandika „megerőszakolta” Alekoszt cikk folytatása >>..
A kisfilm után elég vegyes érzelmeket válthat ki az emberből ez a típus.Anyukák kedvencei cikk folytatása >>..
 A Való Világ készítői részéről ki lett találva a plasztik cicák beszavazó-show menete, ez nem kérdés. Ugyanis, ha Szandika bemutatkozó filmjét már beharangozóként levetítik szinte biztos, hogy könnyedén bent van a villában. Szandika Lászlót is…..
Alekosz nőcsábászának sorai tovább folytatódnak, a szinte költőien megfogalmazott gondolatok meglepően „Alekoszosak”. Alekosz okosságai 2. cikk folytatása >>..
Regina Moon nem titkolja, hogy pornózással keresi a kenyerét. A Való Világ 4 FanSite nem hivatalos szavazása szerint ő lesz a következő villalakó. Ennek örömére felraktuk egyik legsikeresebb jelenetét!Regina akcióba közben cikk folytatása >>..
Egy társkereső oldalon találtuk meg Alekosz mélyen szántó gondolatait. Alekosz okosságai cikk folytatása >>..
Regina, Szandika vagy Adri bekerülésével indulhat el a "valódi műsor" a villában. Egyik csaj sem a gátlásossága miatt került a plasztik cicák közé. Itt vannak a plasztik cicák! cikk folytatása >>..
A 21 éves ex-királynőjelölt Anikót nagy fölénnyel verte a rossz kislányok mezőnyét. Anikó a befutó cikk folytatása >>..
A 20 éves táncoslány egy másik oldalát ismerhettük mostanság. Rácz Ildikó (Gigi) 2007-ben az Erotika Parádén dolgozott, ahol megismerkedett Győzikével. Abban az időben a roma showman sokat beszélt egy bizonyos Ildikóról, mint akkori szeretőjéről. Gigi összejött Győzikével…..