Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Matto

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nápoly képtelen volt hasonlót nyújtani, ahhoz, amit megszoktunk tőlük. A támadásaik csak a legritkábban értek fel az ellenfél tizenhatosáig. Néha egészen zavartak voltak. Nagyon hiányzott Lavezzi. Ismét látszott, hogy 1+1+1 esetükben sokkal több, mint 3. Ezúttal pedig Cavani +…..
Volt szerencsém megnézni a Samp-Juvét, s a Milan-meccs felét, pontosabban első félidejét. Ami a Samp-meccsen volt, azt félelmetes volt nézni. Mintha az egérrel kapkodták volna a játékosokat. Egy csomó melós volt a pályán, fantáziának nem volt helye. Mentek a robotok, s Di…..
’LA DOPPIA ORA’: Kétszer 102 perc … Kétszer, ugyanis ezt a filmet két alkalommal kell megtekinteni. No nem azért, mintha Giuseppe Capotondi megváltotta volna a világot - bár szerintem jelentős kirándulást tett a mai olasz film világában -, hanem mert mozijának…..
Egy kicsit svéd, egy kicsit olasz, egy kicsit román, egy kicsit brazil – na jó, nem kicsit –, egy kicsit nápolyi, pedig a svédországi Nackában született. Ki ő? Nicolao Manuel Dumitru Cardoso, a nápolyiak Svédországban született, Toszkánában gyermek csatára.Az októberben…..