Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Spari

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mikor ezeket a sorokat olvassa a Tisztelt Olvasó, én – mint szerény cikkíró – már a sokadik újrakezdésen vagyok túl. Próbáltam egy szellemes, szórakoztató eszmefuttatást összehozni, de nem sikerült. Nem sikerült, mert van olyan téma, amiből már a legjobb komikus sem…..
Az benn volt! Lajos, Újak, Bizalom 2008.02.22 12:52:48
Régóta mondom, hogy a magyar foci legizgalmasabb része az átigazolási szezon, hiszen szájtépésben a világ élvonalába tartozunk. Azt mondja nekem Lajos, a sokat látott törzsszurkoló (aki egyébként külön írást érdemelne), hogy figyeljem meg, baromi jók leszünk! Hát legyen!…..
Marketing szakirányon végeztem, a szakdolgozatom is a labdarúgásunkról írtam. A labdarúgásunkról, amely mára focivá degradálódott. Hogy is szólt szegény megboldogúlt Puskás Öcsi bácsi klasszikussá váló mondata?  „Kis pénz kis foci, nagy pénz…” Na…..
Kicsit megkésett az írásom. A feljutás öröme és az ünneplés okozta fejfájás már rég messze jár. Aki ott volt akkor, örökre az emlékezetébe véste azokat a pillanatokat. Mert kétségtelen: hatalmas sikert értünk el. Nem is annyira a labdarúgó pályán, mint inkább…..