Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Eva

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ötéves évfordulót ülünk, ilyenkor mindenki megemlékezik mindenről, és van aki óvatosan filmet is forgat a dologról, mint az ABC tette azt egy új minisorozattal. (A meghatározás kissé csalóka persze, mert egy kétrészes filmről van szó, de ez a hivatalos terminológia szerint már…..
Senki ne kérdezze, miért, de szombat délelőtt fél tizenkettőkor megszólalt a Kossuth a konyhai kisrádión. Pár perccel később rákerestem, a Lehalászás című műsor ment. Csak azért akartam tudni, hogy mit hallgatok, mert pont egy olyan blokk közepén sikerült a közszolgálati…..
Eva 2006.09.02 21:00:18
Azt hiszem az indulatok kisse elszabadultak, olyannyira, hogy mindket "tabor" elegge lealacsonyodott es kozonseges szintet utott meg.
Faludy es Prohaszka, mindket ember a sajat mufajaban alkotott, hol kevesebb hol tobb sikerrel, mindket embernek viszontagsagos eletutja volt (nem erdemes versenyezni, hogy melyiknek, mert nem ez a lenyeg)!
A szomoru, hogy ma az orszagban az allt elo, hogy senki nem tartja tiszteletben a masik ember eletet, sem eleteben, sem akkor amikor mar nem el!
Szomoru es ledobbent, hogy mindenki messzemeno kovetkezteteseket von le, allit dolgokat amikor azt sem tudja, hogy valojaban megtortent-e!
Szomoru es megintcsak ledobbent, hogy a politikat ebbe bevonjuk, kerdem en, miert is?
Mi koze van ehhez a jelenlegi kialakult helyzethez?
Semmi!
Csak azt tudom irni, hogy hagyjuk mar vegre bekeben nyugodni Faludy-it!
Aki utalta az utalni fogja, aki szerette az ezutan is szeretni fogja (nem erdemes versenyezni, hogy hany szazalekban).
A torteneseket mindig felulrol erdemes nezni es elemezni, felulemelkedni dolgokon.
Nem ide tartozik, de most mar leirom valoszinu ezert sokan negativan fognak reagalni, de szerencsere az a tipusu ember vagyok aki pontosan felulrol nezi a vilagot es csak mosolyog eggyet.

Mar nem elek Magyarorszagon, pontosan azert, mert elhetetlen az elet, szo szerint menekultem az Orszagbol.
Szomoru ezt irni es ezt erezni, de valahol benne van az, hogy nem hagyjak normalis emberhez meltoan elni az embert.
Nincsen szolasszabadsag, demokracia, kapitalizmus, fejlodes, csak stagnalas van es mostmar lefele csuszas is, ezeket kintrol latni meg rosszabb.
Nem gondolkodom mar azon, hogy visszamenjek, de lesujt ami az Orszagban tortenik.
Sajnos a tarsadalom olyan mint egy ujszulott, de egy olyan ujszulott aki soha nem fog felnoni es ebben minden benne van, persze kivetel erositi a szabalyt, de nagyon sokan ugy elik a mindennapokat, hogy iteletet mondanak valaki elete felett, keresztbe tesznek masoknak, hazudnak, visszahuzzak a masikat, nem segitik es nem osszetartoak, nincsen nemzeti ontudat....sorolhatnam de senki elott nem ismeretlen ez az egesz.
ELNI ES ELNI HAGYNI!
Felesleges barkirol barmit rosszat irni, azert, mert mindenki hibazik az elete soran, hol nagyobbat, hol kissebbet, de aki a hibait korrigalja es egyutt tud elni vele arra en azt mondom, hogy probalok en is affele tendalodni.

Udv mindket tabornak:-)