Regisztráció Blogot indítok
Adatok
randomway

3 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elég izgalmas dolgokat lehet találni az amerikai crowdsourcing weboldalon, a Kickstarteren, ott bukkantam erre is, egy kávégép, ami egyszerre iktatja ki a világ összes kizsákmányolását és igazságtalanságát és közben még fantasztikusan jó kávét is ígér. Fairebb még…..
Az időjárás befolyásolásával évente ötvenmilliárd tonna csapadékot idéznek elő Kínában, ahol a jövőben ennél is több esőt akarnak fakasztani. Az időjárás befolyásolását jelenleg mintegy ötmillió négyzetkilométeren, Kína teljes területének felén, több mint 2200…..
CouchSurfing Sahara Dreaming 2013.07.13 17:55:08
Moustafa Cheaiteli átszelte a Szahara sivatagot, miközben csak a helyi közlekedést és CouchSurfing-et használta. Az utazása alatt felfedezte hogyan élnek a helyiek az elszigetelt területeken, a világ legkegyetlenebb környezetében, valamint ezidő alatt megtapasztalta a helyi…..
randomway 2013.07.14 20:45:17
Értem én a sztorit: egri diákként mi is fejünkbe vettük, hogy megtaláljuk a város legjobb kocsmáját. Amit csak lehetett, meglátogattunk, ittunk bort, sört, fröccsöt, szeszt, de a végén mindig visszatértünk a Hársfába, Marikához és Éva nénihez. Az lett volna a…..
           Történt egyik reggel, hogy Kócos Fejenagy Leó korábban ébredt a szokásosnál. Forgolódott is nagyon a vackában, vakargatta a fejét, rugdosta a takarót, gyűrte feje alatt a párnát így is meg úgy is. Csak nem nyugodott. Fejre is állhatott volna, az alvás csak nem…..
Mese Mára Egyetmond Egres 2012.03.02 12:12:00
Már közelgett az este, a délutáni szénaillatot elcipelte a fáradt lábú szellő. Mindenféle vad állatok lopódzó bundaszaga maradt helyette. Egyre beljebb az erdőben settenkedve előbújt az éji sötétség. Az egresek érdeklődve csüngtek a fákról, nagy vörös pírral az arcukon.…..
Mese Mára Kalimpász és Ketyere 2012.03.01 14:36:00
Hol volt, hol nem volt, nagyon nagyon messze, még a szomszéd falunál is messzebb, a selymes acélhegyek mögött, a mogorva jégtengeren is túl volt egy sziget. Csillogó köd borította, éjjel-nappal gyöngyöző gyémántok potyogtak rá az égből és mélyzöld smaragd kristályok nőttek a…..
  Keveset tudunk a magyar kilométer-milliomosról. Borsay Imréről egy olasz blogon olvastam először, de hiába kerestem róla plusz infókat, szinte csak ugyanazokat a félmondatokat dobta fel a kereső. Ki ez a férfi? Ismeri valaki? Annyit tudunk róla, hogy 1956-ban disszidált, majd…..
Randy de Puniet körül zajlik az élet, de a MotoGP-ről most szó sincs. A nemrégiben az Aspar csapathoz szerződött versenyzőnek most sokkal inkább a magánélete kerül kivesézésre, sem mint a CRT motorral való ismerkedés. Először is nem mehetünk el a tény mellett: úgy néz ki,…..
A KTM történelmet írt: tizedszer nyerte meg a Dakart. A győztes Marc Coma és társai csodálatos motorozással mutatták meg a világnak az osztrák cég fölényét: az összes szakaszon az ő gépeik domináltak. 9500 kilométer, ennyi volt a 33. Dakar Rally versenytávja. A Yamahán…..
Viszonylag szabványos karácsonyunk volt, idén először közös fadíszítés, a szokásos bejgli, mézes süti, meghitt csendeséj, élénkebb pásztorokpásztorok, lezárva vidám jinglebellsszel, no meg a feltekert fűtés. Ajándék vonalon sem tudok különlegességekről beszámolni, én…..
randomway 2010.12.26 12:06:41
@dtk74: Mindig jo erzes, amikor egy nem hasznalt motor jo gazdara talal. Jo kis cikk, Boldog Uj Evet mindenkinek!
Japán motorosunk Budapesten felült a szopórollerre, ami azóta is száguld vele. Már leszállna róla, de a véletlenek nem engedik. Már lassan egy hónapja Spanyolországban van, előbb ártatlanul kirándult, majd kényszeresen várakozott. Mikor Budapesten a 6x6 Taxi jóvoltából megkapta a…..