Regisztráció Blogot indítok
Adatok
crouchy

1 bejegyzést írt és 2076 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pontilyen pont ilyen Önnevelés 2011.06.05 11:50:00
Aki ebben az országban él (és még ráadásul ebben a világban is), az nemigen lepődik meg azon, ha cigány gyerekek (vagy felnőttek) belekötnek az utcán, buszon, villamoson. Pesti mindennapjaink része ez. Hasonló velem az elmúló héten történt legutóbb, az eset egy okból azonban…..
crouchy 2011.06.05 21:39:48
Az előadáson két példán, az USÁ-n és Oroszországon keresztül elhangzott, mennyire befolyásolni tudja egy adott ország kultúrája a helyi üzleti életet és munkamorált. Hogyan állunk mi magyarok ezen a téren és milyen képességeink vannak vagy lehetnek szükségesek egy külföldi…..
crouchy 2011.04.27 01:15:43
A kontroller szakma egyre több hallgató számára vonzó lehetőség, ugyanakkor a számos előny mellett sok nehézséggel, kihívással is jár a munkakör. Ön szerint mik a legfőbb előnyei és hátrányai a szakmának illetve Ön választaná ezt a hivatást? Milyen képességekkel kell egy…..
Dolgozunk, ez a pillanatnyi létállapotunk. Ki a "mi"? Hát mi. Mi, akik most nőttünk bele a világba, eddig csak tanultunk róla. Mi, akik világmegváltó terveket szövögettünk. Mi, akik nem voltunk hajlandók elfogadni, hogy a világ pont olyan, amilyen, és úgy véltük, meg…..
crouchy 2011.03.29 00:57:40
a Maslow-piramisról én is elmerengtem a minap, mókás hogy te is erről írsz épp.
Egyrészt részben Amálhoz kapcsolódva, aki említette hogy ez csak egy modell, valóban ezt nyilván nem kell komolyan venni csak tendenciaszerű hogy az éhező ember nem vesz aranyláncot, meg adriai-nyaralót. a szintek egymásra épülésével valóban lehet vitatkozni, de ott is torzítasz kicsit, hogy azt mondod a legfelső szint az mikor ".. van egy munkánk, amely tökéletesen kielégít minket, amely állandóan új kihívásokkal szembesít, melyek megoldása egész idegrendszerünket mozgásba hozza, és ez volna ugyebár az élvezet, a mások érdekében végzett munka, önmagunk kiteljesítése, a cél, melyért küzdöttünk, a vágy, melyet kielégítettünk, az élet, melynek zenitjét elértük"
mármint a legfelső szint önmagában valóban körülbelül csak ennyi, de ehhez hozzá tartoznak az alsóbb szintek is hát ez az egész lényege, és azokban meg ott a közösségbe tartozás, a megbecsülés, a szeretve levés.
Lényeg ami lényeg hogy nem kell túl komolyan venni, szigorúan értelmezni, és akkor igaz marad. :)
"De az igazi boldogság, melyhez mindig társul valami mélabú is, a visszatekintésben keletkezik, az elrugaszkodásban, annak tudatában, hogy igazából semmi sem fontos."

Ezzel pedig a legmesszemenőbben nem tudok egyetérteni. amit te leírsz az inkább valamiféle meghitt nyugalom. de szerintem a boldogság egyik legfontosabb tulajdonsága hogy csak jelen időben létezik, most "Az órák" című filmből jut eszembe ez a pár sor, ami az én boldogság-képemnek leginkább megfelel "I remember one morning getting up at dawn, there was such a sense of possibility. You know, that feeling? And I remember thinking to myself: So, this is the beginning of happiness. This is where it starts. And of course there will always be more. It never occurred to me it wasn't the beginning. It was happiness. It was the moment. Right then."

aztán a valóságról való fejtegetésbe inkább nem megyek bele, én meg a valóság sosem voltunk jó barátok.. :)
A fogyasztói panasz egy eddig nem látott kezelésével találkozott pórul járt naív ügyfelünk, aki a Lónyai utca egyik kocsmájában kifogásolta a vizezett töményeket. A pultos hölgy válaszként egy egyszerű mozdulattal a képébe loccsantott egy adagot a kifogásolt italból, majd…..
Nem nagyon értettem miért ugrál összevissza az egész klippben ez az elbaszott operaház fantomja, de ameddig bírtam nézni, addig egész szórakoztató volt!..
Sarka Kata pár pixelben (via bors) Nikki Kihallgatás A megunhatatlan Erica Bella Black n' White Froschl Zsanett aka Madisn Parker Gyúrás után kúrás Puma..
crouchy 2011.02.21 23:54:09
"Chaoyang · kinailanyok.blog.hu........ Magyarorszagon igenis vannak nagyon szep nok"
nevettem
Mindig tiszteltem mások meggyőződését, ezért soha eszembe sem jutott volna, hogy más emberek hitét kétségbe vonjam. Úgy tekintettem mások hitére, mint amelyet mindenekelőtt megismernem, megértenem, fölfognom kell; véleményt mondanom róla csakis azután szabad. A keresztény…..
. Gondolatok a halhatatlanságról 2011.02.07 20:48:00
jobb egy érett fetasajt, mint egy véres petesejt..
Mi az öregség? Korábban erre a kérdésre úgy válaszoltam magamban, hogy az öregség lényegében egy jelentésű a bölcsességgel. Úgy képzeltem el az öreg embereket, mint akik nagy titkok tudói, tele vannak ismeretekkel és tapasztalatokkal, és bölcsességüknél fogva az életet…..
crouchy 2011.01.19 23:43:12
@crouchy: ez visszaolvasva elsőre elég egobomba-hozzászólásnak tűnik, pedig nem az! :D
crouchy 2011.01.20 16:56:52
@peetmaster: jó hát a szám befogása rám nem jellemző... :D mint ahogy a szőlő sem szokott savanyú lenni soha.
crouchy 2011.01.22 23:32:17
@rakovszk: persze én se úgy gondoltam hogy csak a szórakozóhelyekre igaz, bárhol igaz, "hála" az internetnek már ki se kell mozdulni otthonról hogy lássa az egész világ mocskát az ember. csak ilyen helyeken szerintem fokozottan igaz, már csak amiatt is hogy itt szinte mindenki fiatal, ők jelentik a jövőt... félreértés ne essék, már csak koromnál is fogva távol álljanak tőlem a "bezzeg régen" nézetek, de néha valóban "elszomorít mások lelki szegénysége" dehogynem, jézusi értelemben!! :D:D
A szeretet két paradoxona. Szeretet nélkül élni: erről tudjuk, hogy paradoxon. Élet nélkül szeretni: erről vajon tudjuk-e, hogy az?Társadalomkritika is. Érezni azt, hogy élünk, olyankor szoktuk, amikor egy probléma teljesen megoldhatatlannak látszik előttünk. A nyilvánvalóan…..
Mint azt hűséges és figyelmes olvasóim bizonyára tudják, ma éjféltől a pontilyen nick birtokosa a valóságos életben harmincadik születésnapját fogja ünnepelni. Ebből az alkalomból pontilyen interjút készített pontilyennel. A beszélgetés szerkesztett változatát…..
Írtam az NST-re 470 posztot, de egyiket sem volt olyan nehéz pixelbe ontani, mint ezt a mostanit. És nem csak azért, mert ez az utolsó, hanem azért, mert annyi mindent kellene ebbe a bejegyzésbe sűríteni, hogy ha nem szelektálnék, hosszabb lenne, mint a Szabó család és a Dallas…..
crouchy 2010.08.17 17:15:34
Az első rangadó beharangózójára az ütköző felek egyik szurkolóját kértük fel. Vadkutya komolyan vette a feladatot, így mindenféle kiegészítés nélkül tálaljuk a kezdés előtt.Az egyik oldalon már megébredtek, s reptében lőttek egy baglyot, a másik oldalon még mindig a…..
A Mátrában voltunk a múlt héten, és szalonnasütés közben a kurvákról beszélgettünk. Mi több, vitatkoztunk. Két fiú és két lány. Alberto Moravia (kitűnő olasz író, mindenkinek ajánlom a könyveit) A római lány című regénye adta a kiindulást, amelyben én személy szerint…..
Ahogy azt tavaly Benő mondotta volt, lassan beköszönt a vadászszezon, mikor Pampalini is csak kapkodja a fejét, egy szintre süllyed a Bild és a Guardian. Ki kivel ebédelt, látták-e Gerrardot Madridban, ezermilliót költ-e a Citeh, lebegtetés, ársrófolás, találgatás, varia. A…..
Tizenkilencedszer szólal meg a világ legnagyobb sporteseményét elindító sípszó ma délután négykor. Az eddigi 18-ról már bőven kibeszéltük magunkat, elemeztük a csoportokat, összeállítottunk néhány válogatást az eddigi világbajnokság legnagyobbjairól, mindezt egy okból:…..
crouchy 2010.06.11 18:57:22
@originalBalintos: hát azt úgy nem mondanám hogy esik... de.. najó majd meglátod.
Van, aki beéri harminc ezüsttallérral, és van, akinek a világ minden kincse is kevés. Fiatal felnőttként mindenesetre harmincadszor keressük popp (3#), Isarsturm (2#), ktn, Oarbeaskoa, Aradebil, loveBZ, shinigami, ZenZo, vár a tévé, itáliainagysándor, pattopo (2#), rowi, sporttárs,…..
crouchy 2010.06.07 13:18:10
Mivel az NST történetében páratlan módon voltunk trógerek angolposztilag, úgy gondoltuk, hogy ezután minimum páratlan módon kell tisztelegnünk a Chelsea csapata és szurkolói előtt is. Megmerítkeztünk a múltban, hogy jobban megérthessük a jelent, majd több szempontból nézve…..
Nem kevés döccenővel, a rút, kegyetlen balsors korbácsa alatt nyögve, de ráfordultunk  a mennyország kapujához vezető Lövőház utcai célegyenesre – már csak kettőt kell aludni a II. NST-kupáig. Anglia,  Dél-Afrika, Nigéria, Olaszország, Szerbia, Új-Zéland és a…..
Tudjuk, hogy el vagyunk késve vele, és valószínűleg már nagyon sokan látták, de egyszerűen nem fér bele, hogy nálunk ne legyen kint ez a reklám. Nem tudom, ki hogy van vele, nekem már semmi türelmem nem maradt a reklámokhoz, egyszerűen képtelen vagyok elviselni őket. Ezért…..
crouchy 2010.05.21 21:59:41
www.nemzetisport.hu/minden_mas_foci/pak-es-samah-is-hozzaszolt-a-madzser-kerdeshez-2029671/ most ezt flashelem vagy tényleg találtam egy vicces cikket nson?
A réz kémiai vegyjele Cu, rendszáma 29, de ez senkit sem érdekel, hiszen nyilván az aranyra hajt mindenki. Különösen igaz ez a május 29-én feldübörgő NST-kupára, melynek sikerült méltó helyszínt találnunk. Így most felszabadult egy kis időnk, melyben rendületlenül tovább…..
crouchy 2010.05.11 14:21:23
@heinrich: kösz:)