Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vilo

9 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Költségkímélő, ugyanakkor őrülten látványos megoldás esküvői/ünnepi terítékhez, amelyben a romantika kapja a főszerepet. A két uralkodó szín (hófehér és sötét pink)  varázslatos látványt nyújt, harmonikusan keveredik, és bár nem az a kifejezetten szolid dekoráció, mégis finom ízlésről…..
vilo 2012.07.13 13:03:29
Kedves Kreablogger!
Láttam valami hasonló ötletet a Pinteresten, csakhogy abból mennyezeti lámpabúra készült és nem ilyen asztaldísz.
pinterest.com/pin/118360296427490034/
Érdekelne, hogy van-e ötleted arra, hogy mivel lehet a lámpa foglalatához hozzáerősíteni a kész hálós búrát úgy, hogy tartson is és esztétikusan is nézzen ki? Köszi a segítséget előre is!
Kidobásra ítélt mobiltelefonokból készített steampunk ékszereket a Megyeri Zsófia és Varga Viktor tervező-iparművész páros. A mobilalkatrészekből megálmodott Vodafone Smart Collection fülbevalóit, nyakláncait, hajdíszeit szombaton a Wampon árusítják, a Millenárisra az UP…..
Mandiner blog Bringázz tweedben! 2012.03.26 08:01:00
  Trú és plasztikkonzervatívok, élükre vasalt komolykodók és életművész bohócok, bringás betyárok és gentlemanek, szevasztok! Budapesten is meghirdették, immár második alkalommal a Tweed Runt, egy bringás felvonulást hagyományos angol stílusban, tweedben, vagy legalább…..
vilo 2012.03.26 11:11:54
New Yorkban így zajlott a legutóbbi Tweed Run: fromme-toyou.tumblr.com/post/11579136168/tweed-run
Amikor fél évvel ezelőtt felvetettem a CM fórumán, hogy esetleg Budapesten is szervezhetnénk vmi hasonlót, konkrétan lehülyéztek. Örömmel látom, mégis van rá igény. :)
A méltán népszerű „2011 izéi” sorozatban a legjobb keresőkifejezések és az év játékai után természetesen a kommentválogatás sem maradhat ki, hiszen tavaly is volt ilyen. Azt továbbra is állítjuk, hogy büszkék vagyunk a kommentelőinkre, az esetek többségében nagyon…..
  Van, aki bélyeget gyűjt, más esetleg ritka sörösüvegeket, de ma talán legtöbben lájkot gyűjtenek munkaidőben megosztott poénvideók és subbaposztok alá – én egy ideje magyar vezetékneveket gyűjtök. Az alábbi pársoros baromi rég készül-bővül, többnyire véletlen…..
vilo 2011.08.19 21:30:33
@grigorijja: az ELTE-BTK egyik tündéri gyöngyszeme a TO-ról: Burgerné Szűcs Éva. Természetesen, a Börgernét is érti. :D
Azt hiszem tavaly sokan átkozták a címbéli, kiejthetetlen és megjegyezhetetlen nevet - igen, kedves feledékeny olvasók, ez az a vulkán, mely igen hosszú napokra bénította meg a világ, de legfőképpen Európa légi közlekedését.A hamufelhő és a veszély megszűntével az izlandiak…..
Finland Calling Helsinki utcái 2011.07.23 22:10:00
Hetente többször ellátogatunk Helsinkibe, és rengeteg fotó készült utcákról, épületekről és emberekről. Ideje közzétenni néhány képet, természetesen, némi ismertetővel ellátva.      A várost 1550-ben alapította Gusztáv svéd király, hogy…..
Hölgyeim! Íme az új Old Spice-reklámarc, akiről egyelőre nem tudjuk, hogy csak részben, vagy teljesen helyetesíti-e az online szenzációt, Isaiah Mustafát, akivel a márka és a Wieden+Kennedy díjak tömkelegét söpörte be az elmúlt egy évben.    Az új ember Fabio,…..
vilo 2011.07.22 10:32:42
@wirth6: Hemisphere Emergency Action Team. hiánypótló infó, jól tudom... :D
Reggel óta szakad az eső, és 12 °C van. Mivel Dae elvitte az egyetlen esernyőnket, így nekem csak a szobafogság maradt. Öröm az ürömben, hogy legalább sikerült kiválogatnom a fotók egy részét, és vígan szürcsölgethettem a forró teát egész nap.Az alábbi fotókhoz nem…..
Az elmúlt hétvégén városnézés helyett inkább a természetet választottuk. Szombat reggel buszra szálltunk, hogy ellátogassunk a Nuuksio Nemzeti Parkba. Finnország területén 37 nemzeti park található, Nuuksio fekszik közülük szinte a legdélebbre. Három város, Espoo, Vihti és…..
Ideje közelebbről is megismerni Helsinkit, nemcsak nekünk, hanem a kedves Olvasónak is. Elsőként a központi pályaudvart járjuk körbe. A Rautatieasema (szó szerinti fordításban ’vasútmegálló’) a főváros szívében található, a buszok, a villamosok és a metró is…..
A péntek esti helsinki látogatással már jópár napja adós vagyok, most pótlom. Leginkább technikai oka volt annak, hogy késlekedtem, de mostanra nagyjából megoldódott a dolog. Kissé rohanvást vetettük bele magunkat a finn főváros forgatagába (ó, mily csodás alliteráció!),…..
Finland Calling Tapiola keskus 2011.07.01 16:49:00
A meteorológusokkal nem csak otthon vannak bajok. A pénteki vihart most épp vasárnapra jósolják, úgyhogy ma is a 30 fokos fülledt levegő fogadott odakint. Nem ezért utaztunk épp nyáron Finnusba, mondhatnánk. :) Túllendülve ezen az apróságon, elindultam gyalog a mára kiszemelt…..
Finland Calling Jó kezdet 2011.06.30 21:09:00
A tegnapi csöpp csalódottság mára teljesen eltűnt. Igen, úgy néz ki, nem hiába foglalta a drága helyet a fényképezőgép a sok meleg ruha elől. Egyrészt, mert hőség van, másrészt pedig Espoo szép, csak mi lakunk rossz helyen. :)Vettünk travel cardot, amivel keresztbe-kasul…..
Finland Calling Megérkezvén 2011.06.29 21:06:00
Tíz napja kezdtem el írni a blogot, és ígértem még néhány posztot az utazás előtt. Sajnos, elég sok elintéznivaló akadt az utolsó napokban, megaztán ehhez társult némi bonyodalom az internetszolgáltatóval, úgyhogy nehézkes volt megoldani az online jelenlétet.Nos, azonban ma…..
A böngésző címsorában, az URL előtt megjelenő kis képet favicon-nak nevezzünk. Lehetőséged van ezt lecserélni, ehhez a következőket kell tenned: Ha gyári sablont használsz, akkor azt először le kell másolnod, ehhez az alábbi linken találsz…..
vilo 2011.06.21 11:29:03
@apogany: köszönöm a válaszodat! ma reggelre végre sikerült megjeleníteni a favicont, de mostanra ismét eltűnt, és a blog.hu ikonja vette át az uralmat... ismét várjak, hátha egyszer majd újra visszakerül a saját fav?
Finland Calling Mindenekelőtt… 2011.06.20 18:00:00
Még otthon, a kanapén ülve veszi kezdetét a blogszerkesztés, de hamarosan változik a helyszín. A fővárosi agglomeráció egyik településéről indulunk Finnországba június 29-én. Dae Helsinkiben kapott egy kiküldetéses munkalehetőséget, így első körben néhány hetet töltünk…..
Ma délután négykor megszakadt a Radiocafé műsora, csak az éter recseg a 98,6 megahertzen. Persze tegnap azért nem olvastak híreket, mert Móni és Marcsi betegszabadságon volt, Timi meg máshol fusizott, így felmerült, hogy esetleg csak nem értek rá hogy megfordítsák a vincsesztert, a…..
Szakít a brit multi az Esztergályos Cecília és más elkopott celebek által előadott bevásárlókocsi-tologatós, kizárólag az olcsóságot hirdető reklámjaival. Fordult a kocka, szerethető, cuki kampányt rendeltek be az idei húsvétra. A mű elkészült, és ha végignézi az ember,…..
Subba Epic: Helena 2011.02.28 16:02:00
Helena Bonham Carter arca, miután felolvasták a "Legjobb női mellékszereplő" kategóriában a nevét:..
vilo 2011.03.01 06:30:05
Hiába nyitott jól a Fringe pénteken, a tiszavirág életű feltámadást a menetrendszerű visszaesés követte, és ugyan múlt pénteken a demóban ismét 1,5-öt hozott a sorozat, ez nemigen lesz elég a túléléshez. Kár lenne pedig a sorozatért, mert Walter karakterével mindenképpen…..
Csipp... csepp... akkor nekikezdek.Az őszi indulásra tervezett struktúránk teljes egészében készen van.Elsőként azt mutatom meg, a terveink szerint hogyan fog festeni egy hétköznap a majdani gyermek-, ifjúsági és családi csatornán. Amit a táblázatról…..
Bociról nem érdemes írni, Bocit látni kell, Bocit nem érdemes highlightolni, Boci minden szava maga A highlight! Boci annyira pörög, hogy egész egyszerűen nem volt idő megírni legutóbbi projektjét, az élő valóságsót, máris itt az újabb, a celebvadász.com!! Hogy miről is szól,…..
A szezon legszexibb divatirányzata az átlátszó, áttetsző anyagokból varrt ruhákról, szoknyákról és felsőkről szól. Sifon, tüll, muszlin és csipke - mindegyik textília beleillik a trendbe, amely minden divatszínt magában foglal, hiszen nem csak feketében és fehérben mutat…..
vilo 2011.01.06 22:06:22